Hediye problemi,siz olsanız ne yapardınız?

Siz tekrar hediye alır mıydınız?

• Alırdım.

OY: 4 4,7%
  • Almazdım.

OY: 81 95,3%

• Ankete Katılan
    85
Ona hediye almam galiba ama onun tavrında çok sıkıntı yok

Eşi ile blender almadı diye kavga etmiş Ada'm da gel alayım demiş bana X alacak zaten diyememiştir kavga büyürdü yoksa

Bu arada size de bir tavsiye kredi Kartınızdaki son limiti asla ona buna harcamayın

Ne bileyim paranız yokken 250 TL hediye neden alasınız ki

Para karta taksitle yatmaz. Limitiniz direkt olarak 250 TL olarak artar. Ama her ay ekstrede bir eksi, bir de arti gozukur.

Ilk etapta size yok dedigi icin belki almazsiniz diye dusunmustur. O yuzden kocasi teklif edince en ihtiyaci olan seyi firsat bu firsat diyerekten aldirmistir.

Valla bence onun daha buyuk derdi var. Bir blender ve sac kurutma makinasi icin kufur eden bir ese sahip.. uzuldum adina. Allah yardimcisi olsun. Ben olsam yerine sac kurutma makinasini alirdim.

Polemik için yazmadım
Fikir olması açısından...
Çünkü daha kısa yazıldığında daha çok yorum yapılıyor
İyi geceler

Polemik için olacağını düşünmek istemiyorum, detaylandırdığım için uzun olmuş evet bunun sebebi de yüzeysel anlatılan konularda genelde konu sahibinin taşlanması. Tek tek yorumlarda açıklamak zorunda kalmamak adına böyle oldu.
İyi geceler..

Ben olsam almazdim. Bir kez niyetlenmissiniz olmamış üstelik zarar da gormussunuz maddi olarak bırakın daha hediye filan düşünmeyin derim.
Milletde ne güzel komşular var be. benim annem komşulara kesme şekerle gidiyor. Kadın resmen çözmüş olayı dert tasa yok negzel :KK45:

:KK48:

Tek yaş olarak uygun olan komşum o, bir de arkadaş olduk o yüzden öyle oldu ama kesme şeker dertsiz tasasız mantıklı geldi şuan:KK48:

Ben olsam almazdim. Bir kez niyetlenmissiniz olmamış üstelik zarar da gormussunuz maddi olarak bırakın daha hediye filan düşünmeyin derim.
Milletde ne güzel komşular var be. benim annem komşulara kesme şekerle gidiyor. Kadın resmen çözmüş olayı dert tasa yok negzel :KK45:
Cok güldüm buna🤣😂

Para karta taksitle yatmaz. Limitiniz direkt olarak 250 TL olarak artar. Ama her ay ekstrede bir eksi, bir de arti gozukur.

Ilk etapta size yok dedigi icin belki almazsiniz diye dusunmustur. O yuzden kocasi teklif edince en ihtiyaci olan seyi firsat bu firsat diyerekten aldirmistir.

Valla bence onun daha buyuk derdi var. Bir blender ve sac kurutma makinasi icin kufur eden bir ese sahip.. uzuldum adina. Allah yardimcisi olsun. Ben olsam yerine sac kurutma makinasini alirdim.

Ay inşallah öyle yatar. Ben de eşinin tavrına üzüldüğüm için böyle bir hediye tercih etmiştim ama bu sefer benim ki surat astı.. bilemedim..

Hediye almayın ,karşınızdaki iyi niyetinizi anlamamış nispet yapar gibi sizin alacağınızı bildiği hediyeyi kocasına aldırmış ,uzaklaşın o arkadaştan sınır koyun ...
Kredi kartınıza rakam birden gelecek limit hemen düzelir ama siz ekstrelerde taksit taksit göreceksiniz iadeyi

Ayıp etmiş , kocasına aldırmamalıydı, sizi arayıp ben alıyorum kocamı ikna ettim vs tarzı bir konuşma yapmalıydı ki siz de ona ben sipariş ettim diyebilesiniz. Hem hediye almam hem de düşüncesizliği ve vurdumduymazlığı sebebiyle mesafe koyardım.

Ben olsam almazdım artık. Bir de acaba dertlenince sizden istiyor gibi algılamanıza mı bozuldu ki? O da istememiştir böyle bir hediyeyi. Olabilir yani bilemedim.

Bence biraz mesafeli durun. Sen kullan filan demesi kaba olmuş. Bende olduğunu biliyordu diyorsunuz sonuçta. Aynısını aldırmak, bunun için küfür işitmek filan garip geldi.

Bence sonradan pişman oldu. Kendini muhtaç hissetti ondan gidince blenderi seçti. İstese saç kurutma makinesini de seçebilirdi.

Back
X