Bu hafta vallahi bir daha dert mert açmayacağım bu son inşallah.
Benim gidip geldiğim bir komşum var, ikimizin de çalıştığı dönemde iş vesilesiyle tanışmıştık tesadüfen onun nişanlılarımızın evinin yan yana olduğunu öğrenmiştik öyle olunca irtibatı koparmadık onların nikahı epey önce olmuştu bir süredir eşiyle yaşıyordu ancak düğünü yeni oldu başka uzak bir ilde. Gidemediğim için hediyesini alıp evine gitmeyi düşünüyordum.(normalde de haftada 1 arar kahve içeriz o da işten ayrıldı.)
Geçenlerde bi sabah çağırdı gittim, biraz canı sıkkınmış vs. mutfağında bir eksiği varmış eşi de almak istemeyince 2 gün tartışmışlar baya kocası küfür falan edip çıkmış gitmiş, ben de o sırada çaktırmadan eşime mesajla sordum olumlu yanıt verince arkadaşıma “canım sen sıkma canını,ben sana hediye alamadığım için mahcuptum zaten en azından eksik olan bir şeyini almış olayım, ben alacağım onu” dedim. Yok falan dese de teşekkür etti. Ben de akşam eşimle birlikte internetten baktım sipariş verdim ürünü.
Bugün marketten dönerken uğradı, dün eşi ile avm’ye gitmişler. Eşi “1 tane ürün alacağız blender mı istersin yoksa saç kurutma makinesi mi karar ver.” demiş. Benim ona blender alacaktım gitmiş o da blender aldırmış eşine.
Ben de şaşırdım kaldım, sipariş verdiğimi söyledim “sen kullanırsın onu canım düşünmen yeterliydi çok teşekkür ederim, şimdi eşime değiştirelim dersem çok kızar.” Dedi. Benim kocam iskele kocası sanki.

Hayır, zaten 6 ay olmuş evleneli, o ürünün bende olduğunu da biliyor hatta çok beğendiği için aynısını almıştım. Bir şey diyemedim tabi. O gittikten sonra hemen siteyi aradım iptal etmek için, taksitle aldığım için parayı da hesabıma taksitle yatırıyormuş banka.
Eşim işten gelince ona anlattım, iptal ettirdi ürünü. Çekilen paranın taksitle yatacağını öğrenince gerildi tabi. 250₺ civarındaydı ürün, şimdi tekrar bir hediye alsam yine karttan geçicem limit sorunu var. Eşime hangi yüzle hediye alacağım dicem. Aslında almak istemiyorum artık sinir oldum çünkü bu anlattıklarımın tümü 3 gün içinde oldu. Ramazan mübarek evinde huzuru kaçmasın,hayrımız olsun hem diye düşünmüştüm, şimdi düşünen ben oldum. Kırıldım da sanırım biraz...
Siz tekrar bir hediye telaşına girermiydiniz?