F Felix_Felicis Guru Kayıtlı Üye Katılım 17 Ağustos 2011 Mesajlar 4.513 Emoji Skoru 7.489 Puanlar 358 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Felix_Felicis #61 Yenibirhayataaa .!.: Siz sevgilinizden ayrılmamış miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sonra barıştık bikac ay oldu :)
Yenibirhayataaa .!.: Siz sevgilinizden ayrılmamış miydiniz? Genişletmek için tıkla... Evet sonra barıştık bikac ay oldu :)
Yenibirhayataaa Büyümek, tam anlamıyla bu. Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.132 Emoji Skoru 563 Puanlar 123 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Felix_Felicis #62 Nasil oldu cok ozel değilse :))
F Felix_Felicis Guru Kayıtlı Üye Katılım 17 Ağustos 2011 Mesajlar 4.513 Emoji Skoru 7.489 Puanlar 358 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Felix_Felicis #63 Yenibirhayataaa .!.: Nasil oldu cok ozel değilse :)) Genişletmek için tıkla... Kendisi geri dönüş yaptı istemedim ben ilk başta. sonra o vazgecmedi anlatti kendini, ben de dinlemek istedim. son bir şans daha dedik başladık yeniden :) Simdilik şükür iyi her sey :)
Yenibirhayataaa .!.: Nasil oldu cok ozel değilse :)) Genişletmek için tıkla... Kendisi geri dönüş yaptı istemedim ben ilk başta. sonra o vazgecmedi anlatti kendini, ben de dinlemek istedim. son bir şans daha dedik başladık yeniden :) Simdilik şükür iyi her sey :)