• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye sorunu.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kağıt kabartma sanatı olan Rölyef kursuna yazıldım. Baya masraflı ve çok emek isteyen bir kurs bi resmi bitirmek için en az 2 hafta gerekiyo. eşimin annesine ve anneme zaten yapacağım bir de eşimin teyzesi var o da istedi gbi oldu aramızda samimi illa ona da yapmam gerekir mi yapmazsam ayıp olur mu? Aynı resmi on kat tek tek kretuar bıçakla farklı yerlerini kesip kenarları tek tek boyayıp kağıt ütüsüyle tek tek ütüleyip tek tek çöp şişeleri minik minik bölüp soğuk silikonla tek tek aralara çöp şiş konularak yapılan çok uğraştıran küçükleri 200 büyükleri 450 tl den aşağı olmayan tablolar çıkıyo ortaya. Ve fiyattan da anlaşılacağı gbi gerçekten çok uğraştıran bi iş. Ne yapayım teyzesine yapmasam ayıp olur mu? Herkes istiyo ama kimseye söz vermiyorum yapımı zor diyorum.

yapmayın eğer isterse tekrar. uygun bi zamanda yapmaya çalışayım ama söz vermeyim deyin.

Yapma nolcak, ben de amirigurumi bebeklere sarmıştım bir ara çok tatlı şeyler yaptım, gören atlıyordu hemen "ay çok tatlı bana da yapsana " diye. tığı ipi alıp geliyordum "gel öğreteyim sana çok kolay aslında yaparsın sen de" diye:KK48:

Öğrenmek isteyen olmadı ama millet hazırcı. boşver yaa işin mi yok emrivaki ile 2 hafta uğraşacaksın:63:

Oo valla okurken ben yoruldum. Cidden büyük emek var bi o kadarda maliyetli. Ben olsam yapmam eğer sorarsada cok yorucu derim.

Kvdem gitti rölyef kursuna birsürüde yaptı çocuklarına bile vermedi koridora sanat galersi gibi çerçeveletip astı hepsini

Teyzesine ona buna gerek yok kendine sakla

maalesef ki kursa gidildiğini duyan atlıyor.kendimden biliyorum pastacılık kursuna gittim daha önce arayan aramayan herkes falancanın doğum günü 20 kişilik yapsana 50 kişilik yapsana.kimse kusura bakmasın bana maliyeti en az 150_200 lira olacak üstelik (şeker hamuruyla uğraşan bilir) saatlerce figür yapıcam bi de hatrına yapıcam.bir kaç yakına yaptım baktım önü alınamıyor fiyat söylemeye başladım şimdi yok arayan çok şükür..

Back
X