Hediye Tatil

Annenızı kesinlikle göndermeyın. Kız kardeşimi de aynı yalanla tatıl hediye ediyoruz diye kandırıp saatlerce devremulk satmaya çalıştılar. Bir sürü insanı da kandırmışlar kimsede tapu yok , paralar alınmış ortada devremülk yok. O kadar ısrar ediyorlarmış kı kardeşim kavga edip çıkmak zorunda kalmış.

Çok samimi olarak söylüyorum Müge Anlı da çıktı de.O yaş grubu için emniyet müdürü bizzat geldi soyledi den daha etkili bir uyari şekli çünkü

Gitmemesini istememe sebebim 5 yaşında kız kardeşim var.
Eşimle beni çağırdı birlikte gitmemiz gerekiyormuş dedi. Şimdi yazılanları okuyunca 5 yaşındaki çocukla gitsek inanamıyorum yani.
Dolandırıcı olup ikna ile birşeyler yapmaya çalışacaklarını tahmin etmiştim ama psikolojik baskı bambaşka bir olay.

Hanimefendi ben 9 aylik hamileydim bunlarda vicdan micdan yok. Hamile kadinin 8 saat boyunca ac susuz tuvalet yok telefon yok sandalyede zorla tutulmasi ne demek. Birde 5 yas cocukla aslaa gitmesin hic gitmesin zinhar gitmesin

5 yaşında kardeşin varsa Allah bilir annen daha kırklı yaşlarında genc bir kadın !! Bu kadar çevrede olan dolandırıcılık yöntemlerine gözünü,gönlünü tamamen kapaması ve senin uyarılarına direnç gostermesi tuaf geldi bana

Hanimefendi ben 9 aylik hamileydim bunlarda vicdan micdan yok. Hamile kadinin 8 saat boyunca ac susuz tuvalet yok telefon yok sandalyede zorla tutulmasi ne demek. Birde 5 yas cocukla aslaa gitmesin hic gitmesin zinhar gitmesin
Gerçekten çok geçmiş olsun insan dışı varlıklarmış şok oldum tekrardan
Yok yok yarın erkenden annemlere gidip tekrar düzgünce anlatıp birşekilde vazgeçircem.
Gerekirse kötü olayım.

Banada tuhaf geliyor. Doğruyu kendisi bilir genelde çünkü ona göre. 43 yaşında bu arada.
Ama güzel inandırmışlar. İnadı bu yüzden. Ağzına bir parmak balı çalıvermişler :)
Yüzyüze henüz konuşmadık tabi. Ne olacağı yarın belli olur.

Netten bir suru ornek bulup okutun.
Ikna olmazsa birakin gitsin. Sonucta koskoca kadin zincire vurulmaz ki.
Bazi insan düsmeden anlamaz, ögrenmez. Imzalasin bir seyler biraz kaybetsin akillanir.

Kardesinizi sürüklemese iyi olur. Onu yollamamaya bakin.

valla gerekirse kapıyı üstüne kitleyin ama göndermeyin.bu ne biçim bir kör inat böyle ya

Aynısını babama yaptılar.Devre mülk sattılar.Bir güzel dolandırıldık.Yetmedi geçenlerde aramışlar senin devre mülkü araplar satın almak istiyor ama seninki onlara küçük geldi 6+1 e çevir onlara satalım demişler.Benim saf babam bizimle bir ton kavga edip bankaya gidiyor krediyi çekiyor ve adama elden teslim ediyor.Parayı verdiğine dair hiçbir kanıtı yok.Babam onlara sesini çıkaramıyor ama bizimle müthiş kavgalar ediyordu.Geçen dolandırıldığını anladı herhalde intihar edicem diyormuş anneme. Mahvolduk

valla gerekirse kapıyı üstüne kitleyin ama göndermeyin.bu ne biçim bir kör inat böyle ya
Yüzyüze görüşemedik telefonda da uzatmak istemedim. En son beni dolandırıcı olmadıklarına dair ikna etmeye çalışıyordu annem :)
Vazgeçirecek bahane arıyordum ama sanırım buradaki yazılanları gösterince kendisi vazgeçecektir.

Geçmiş olsun
Babanızdan desteğinizi esirgemeyin lütfen.
İntihar çözüm değil. Kendini kötü hissediyordur. Yanında olduğunuzu bilmeye ihtiyacı var gibi düşündüm. Keşkelerle hayat geçmiyor ama böyle olmasaymış keşke.

Ahhh ahhhh o kadar kötü durumdayızki. Çektiği kredi ve yaptığı borçlar ödenecek gibi değil.Ailecek ne yapacağımızı bilmiyoruz.Ödenecek meblağ çektiği tutarın tam 2 katına denk geliyor

Bizi de aramışlardı. Kesin dolandırılacağız deyip internetten bir araştırdık, yazılanlara bakılırsa dolandırıcılık hafif kalır.
Beyin yıkama, baskı, müzik ve açlıkla eziyet, ne ararsanız var.
İnternette mağdurların yazdıklarını bulup okutun.
Gerekirse kapıya yatın yollamayın.

Benim annem babam gidip gezip gelmişlerdi ama hiç böyle sıkıntılardan bahsetmediler
Yemek yiyip tesisi gezmişler

Bence siz götürün annenizi bi tatile
En azından hevesi geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…