Hediye Tatil

April wind

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
14.673
32.591
598
Akşamdan beri sıkıntıdayım. Annem aradı akşam, 1 ay önce ankete katıldığını bugünde geri aranıp hediye tatil kazandığını söylediklerini söylüyor.
Bu devirde kim kime tatil edecek? Çıldırmak üzereyim yok laf anlatamadık kadına.
İlla Ankara’ya gideceğim diyor. Yarın saat 10da servis kalkacakmış ilimizden bizi götürecekmiş.
Bu devirde hala dolandırıcılara kanan var mı derken..

Hayır sen bilmediğin bir servis aracına bineceksin kadın Ne malum başka biryere götürmeyecekleri? Kızlar akıl verin. O kadar inanmış ki o kadar emin ki dolandırıcı olmadıklarına. Yarın ben kötü olacağım kesin. Tatilini engelleyen kızı🙄 Sabır.
Telefondan yazıyorum, sinirli ve şaşkınım hata veya eksik birşey varsa affola.

Ben bizzat yasadim kesinlikle gitmesin. Tatil diye gittim ac susuz bırakıp daire satmaya kalktilar aksam 7 den gece 3 e kadar rehin tuttularr uzerine piskolojik baski hayatimda boyle tesir altinda kaldigimi hatirlamiyorum sadece ben degil bir servis dolusu yasini basini almis adamlar yeter artik birakin bizi evimize götürün diyemedi kimse artik verdikleri bi bardak caya ne katiyorlarsa. Sakin ama sakin gitmesin tatil matil yok ayagini havuza bile sokamıyorsun

Akşamdan beri sıkıntıdayım. Annem aradı akşam, 1 ay önce ankete katıldığını bugünde geri aranıp hediye tatil kazandığını söylediklerini söylüyor.
Bu devirde kim kime tatil edecek? Çıldırmak üzereyim yok laf anlatamadık kadına.
İlla Ankara’ya gideceğim diyor. Yarın saat 10da servis kalkacakmış ilimizden bizi götürecekmiş.
Bu devirde hala dolandırıcılara kanan var mı derken..

Hayır sen bilmediğin bir servis aracına bineceksin kadın Ne malum başka biryere götürmeyecekleri? Kızlar akıl verin. O kadar inanmış ki o kadar emin ki dolandırıcı olmadıklarına. Yarın ben kötü olacağım kesin. Tatilini engelleyen kızı🙄 Sabır.
Telefondan yazıyorum, sinirli ve şaşkınım hata veya eksik birşey varsa affola.
Devre mülk satıyorlar. Aç susuz esir alıyorlar
Psikolojik baskı vs. Bizzat giden de tanıyorum. Kaz arıyorlar sakın gitmesin.

Ben bizzat yasadim kesinlikle gitmesin. Tatil diye gittim ac susuz bırakıp daire satmaya kalktilar aksam 7 den gece 3 e kadar rehin tuttularr uzerine piskolojik baski hayatimda boyle tesir altinda kaldigimi hatirlamiyorum sadece ben degil bir servis dolusu yasini basini almis adamlar yeter artik birakin bizi evimize götürün diyemedi kimse artik verdikleri bi bardak caya ne katiyorlarsa. Sakin ama sakin gitmesin tatil matil yok ayagini havuza bile sokamıyorsun
İnanmıyorum şaka gibi ya. Nasıl ikna edeceğim bilemedim dediğim dedik. İnandırmışlar güzelce. Çekinizi almaya gelmeniz gerekiyor demişler.

Müge anlıda çıkmış deyin:KK66:
Müge anlı bile kesmez annemi.
Babam polis arkadaşıyla konuşuyor annemi vazgeçirmek için. Annem ona dahi inanmamış. İlahi kadın ya bizi sıkıntıya soktu kendi mışıl mışıl uyuyordur şimdi.

İnanmıyorum şaka gibi ya. Nasıl ikna edeceğim bilemedim dediğim dedik. İnandırmışlar güzelce. Çekinizi almaya gelmeniz gerekiyor demişler.
Benide telefonla aradılar bir imza atmistim yolda oysa😁 hatta ben sort bile almistim yanima havuza giricem diye cantamda oda mahsur kaldi benle beraber gun yüzü goremedi. Gece ucte benim beynim olmayan bir beyinle döndüm inanin. Eger servisten 10 kisiden biri devremulk almasaydi bizi sabaha kadar tutarlardi onun sayesinde bizide biraktilar😁

Benide telefonla aradılar bir imza atmistim yolda oysa😁 hatta ben sort bile almistim yanima havuza giricem diye cantamda oda mahsur kaldi benle beraber gun yüzü goremedi. Gece ucte benim beynim olmayan bir beyinle döndüm inanin. Eger servisten 10 kisiden biri devremulk almasaydi bizi sabaha kadar tutarlardi onun sayesinde bizide biraktilar😁
Bu "tatilde" devre mülkü alan kişi de konu sahibinin annesi olacak bence 😅

Ben olmayan paramla geceye kadar 10 devremulk aldim vazgectim aldim vazgectim 3 kisiydikde allahtan direndik yoksa tek gitseydim kagida 25 devremulk satin alnis imzalamis birisi olarak o gece ordan cikacaktim. Telefonla konusmak bile yasakti yuksek ses bir muzik su yok yemek yok ac ac saaatlerce sandalye uzerinde ikna edilme cabalari

Ya gülsem mi üzülsem mi bilemedim.
Şortunda mahsur kalmasına güldüm.😂
Ama yaşadıklarınıza üzüldüm :)
Yazdıklarınızı okutmam lazım aslında ama “yok bizim başımıza gelmez” demesinden korkmuyor değilim.

Ya gülsem mi üzülsem mi bilemedim.
Şortunda mahsur kalmasına güldüm.😂
Ama yaşadıklarınıza üzüldüm :)
Yazdıklarınızı okutmam lazım aslında ama “yok bizim başımıza gelmez” demesinden korkmuyor değilim.
Lütfen okutun. O serviste tek genc ben vardım hepsi 50 li yaslarin uzeri kari koca. Koca koca adamlar bile gik demediler saatlerce iskence. Tuvalete gitmek bile yasakti yerimizden kalkamadik. Caya bisey kattilar kesin😁 okutun bunlari

Back
X