Hediye Tatil

Hanimefendi ben 9 aylik hamileydim bunlarda vicdan micdan yok. Hamile kadinin 8 saat boyunca ac susuz tuvalet yok telefon yok sandalyede zorla tutulmasi ne demek. Birde 5 yas cocukla aslaa gitmesin hic gitmesin zinhar gitmesin😁
Ben olmayan paramla geceye kadar 10 devremulk aldim vazgectim aldim vazgectim 3 kisiydikde allahtan direndik yoksa tek gitseydim kagida 25 devremulk satin alnis imzalamis birisi olarak o gece ordan cikacaktim. Telefonla konusmak bile yasakti yuksek ses bir muzik su yok yemek yok ac ac saaatlerce sandalye uzerinde ikna edilme cabalari
Kalkıp gidemediniz mi? Kim kimi zorla tutabilir?

Gidemedim sadece ben degil 10 aileden rn az yirmi kiside gidemedi diyemedi sebebini bilmiyorum. Saatlerce ikna edilmeye satin almaya zorlandik birakin yeter aaa almiyoruz diye bile diyemedik. Kocaman salon gibi bir alana birbirmizin yuzunu görmeyecek sekilde ard arda olan masalara oturtultuk her masaya bir satis elemani oturdu yüksek bir müzik verildi kimse kimseyi duymasin diye. Araliksiz konusma araliksiz ikna edilme yöntemi. Yemek yokmu aciktim dedim arada yoo denildi sustum. Susadim dedim su yok denildi. Tuvalet dedim biraz sonra mola verecegiz sabredin simdi masadan kallarsanız patronlarim benden para keser nolur ablacim kalkma telefonla konusayim nolur ablacim patronlarim sizin telefonla konustugunuzu gorurse benden para keser yapmayın. Bizde yapmiyorduk denilenleri. Ki ben cok ters insanımdır birde en ufak seye tepki gosteren gecimsiz bir tipim herseye mudahale eden. Ama orada oyle olmadi olamadi

Konuştuk kızlar vazgeçirdim annemi.
Turizm bakanlığı dedikleri için inanmış bu kadar. Devlet destekli diye saçmalamışlar.
İşyerinde de sormuş annem birilerine onlarda vermişler gazı gidin kaçırmayın diye.
Neyse ki konuşup anlatınca ucundan döndük 😊
Herkese teşekkür ederim.

Yıllar önce anneannem ve komşuları gitmişler

Bunlara devremülk satmışlar

Bir kısmı taksitle almış anneannem benim param var demiş taksitle uğraşmayayım peşin alayım demiş

Sonra da çocukları kızar diye kimseye söylememiş

Aylar sonra bütün cayma süresi bitince öğrendik tabii ortada devremülk vs yok

Sonra yaptılar devremülkü gidiyorlar şimdi ama bitmeyen dolandırılan çok insan var

Benide telefonla aradılar bir imza atmistim yolda oysa😁 hatta ben sort bile almistim yanima havuza giricem diye cantamda oda mahsur kaldi benle beraber gun yüzü goremedi. Gece ucte benim beynim olmayan bir beyinle döndüm inanin. Eger servisten 10 kisiden biri devremulk almasaydi bizi sabaha kadar tutarlardi onun sayesinde bizide biraktilar😁
Ay çok güldüm ya hahaha😊

ayyy devremülkkkk sakın sakın çok duydum görütüp yedirip içirip tanıtım yapıp zorla aldırıp döndürüyorlar bilginiz olsun
iyi ki vazgeçmiş annenizle yan yana gelince internet araştırın yazan başına gelen çok insan var aynen böyle okutun görsün anneniz iyice emin olsun

Konuştuk kızlar vazgeçirdim annemi.
Turizm bakanlığı dedikleri için inanmış bu kadar. Devlet destekli diye saçmalamışlar.
İşyerinde de sormuş annem birilerine onlarda vermişler gazı gidin kaçırmayın diye.
Neyse ki konuşup anlatınca ucundan döndük 😊
Herkese teşekkür ederim.
Çok sevindim ya. Parası da değilde kadın gidip hayal kırıklığına uğrayacaktı:(
Belki de tatile gitmek istiyor ya. Bikaç günlük bişey ayarlayıp götürseniz? Hem teselli olur, gönlü olur anneciğinizin☺️

Çok sevindim ya. Parası da değilde kadın gidip hayal kırıklığına uğrayacaktı:KK43:
Belki de tatile gitmek istiyor ya. Bikaç günlük bişey ayarlayıp götürseniz? Hem teselli olur, gönlü olur anneciğinizin☺
Kurban bayramında gidecektik zaten ☺️
Seneyede kaplıcalara götürürüm artık:))

kesin devremülktür bir kuzenimede boyle tatil cikti gittik hamam sauna bes yildizli meshur bir termal otel guya yiyip icip yikanip gelecektik bir ara otelde tura ciktim dondugumde kuzene devremulku itelemisler resmen 😂😂😂
hatta birde her sene diger yerlerdeki otellerimizde karsilikli degisim yapip kalabiliyirsunuz demislerdi seneye antalyadakine gidecegim yeri ayrildi bile dedi ah ne antalya ne antalya aldigi devremulkun kuvetinde yuzuyordu 😁😁😁

Ablamın bir arkadaşı Kızılcahamam civarına bedava diye gitmiş yedirip içirmiş ler o esnada katılım vs diye bişeyler imzalatmışlar sonuç kadını borçlandırdılar kadı. Araya birilerini sokup az para ödedi atıyorum 10binse 4bin falan kesinlikle gitmesin

Akşamdan beri sıkıntıdayım. Annem aradı akşam, 1 ay önce ankete katıldığını bugünde geri aranıp hediye tatil kazandığını söylediklerini söylüyor.
Bu devirde kim kime tatil edecek? Çıldırmak üzereyim yok laf anlatamadık kadına.
İlla Ankara’ya gideceğim diyor. Yarın saat 10da servis kalkacakmış ilimizden bizi götürecekmiş.
Bu devirde hala dolandırıcılara kanan var mı derken..

Hayır sen bilmediğin bir servis aracına bineceksin kadın Ne malum başka biryere götürmeyecekleri? Kızlar akıl verin. O kadar inanmış ki o kadar emin ki dolandırıcı olmadıklarına. Yarın ben kötü olacağım kesin. Tatilini engelleyen kızı🙄 Sabır.
Telefondan yazıyorum, sinirli ve şaşkınım hata veya eksik birşey varsa affola.
Aynı sey dun babama olmuş.
Bakanlık demişler ama biz sakın imza falan atma biseye dedik.

Gidemedim sadece ben degil 10 aileden rn az yirmi kiside gidemedi diyemedi sebebini bilmiyorum. Saatlerce ikna edilmeye satin almaya zorlandik birakin yeter aaa almiyoruz diye bile diyemedik. Kocaman salon gibi bir alana birbirmizin yuzunu görmeyecek sekilde ard arda olan masalara oturtultuk her masaya bir satis elemani oturdu yüksek bir müzik verildi kimse kimseyi duymasin diye. Araliksiz konusma araliksiz ikna edilme yöntemi. Yemek yokmu aciktim dedim arada yoo denildi sustum. Susadim dedim su yok denildi. Tuvalet dedim biraz sonra mola verecegiz sabredin simdi masadan kallarsanız patronlarim benden para keser nolur ablacim kalkma telefonla konusayim nolur ablacim patronlarim sizin telefonla konustugunuzu gorurse benden para keser yapmayın. Bizde yapmiyorduk denilenleri. Ki ben cok ters insanımdır birde en ufak seye tepki gosteren gecimsiz bir tipim herseye mudahale eden. Ama orada oyle olmadi olamadi
Ayy bu nasıl birşey böyle hamileymişsiniz doğuruyorum numarası yapıp falan kaçsaydınız ya şok oldum resmen aç susuz gerçek bir işkence...😲

Tarikat gibiler ya korku filmi gibi:) baskasi olsa bu kadar israra git kendin cekersin denir de anne olunca durum farkli babaniz kilitlesin kapiyi servis saati gecince acar bu kadar inat edene baska care gelmiyor aklima:)

Yıllar önce annemleri de aramışlardı. Onlar da tutturdular gideceğiz diye. Ben de onları yalnız bırakmamak için eşimle beraber onlara katıldım. Annem, babam, eşim ve ben gittik. Yarım saat uzaklıktaki bir ilçedeydi yerleri. Onların servis araçlarıyla gittik. Her aileye bir satış elemanı veriyorlar. Geniş bir salonda her aile farklı bir masada oturuyor. Beni eşimle birlikte bir masaya oturttular, annemle de babamı oturttular. Her aile ayrı oturmalıymış. Resmen psikolojik baskı ve ısrar ortamı vardı. Durmadan konuşan bir satış danışmanı vardı masamızda. Saatlerce konuştu. Bu gün alırsanız fiyat şu, eğer hemen kabul etmezseniz fiyat yükselir, kampanya biter diyorlar. Bir ara annemleri olduğu masaya gidecek oldum. İzin vermedi bizim masadaki görevli kız. Başka masadakilerle konuşmak yasakmış. Patronları maaşından kesermiş falan. Yemek ve çay vermişlerdi bize. Günün sonunda annemle babamı ikna etmişler. Devre mülk satmışlar. Şimdi gidiyorlar devremülke haklarını kullanıyorlar. Dolandırıcılık olmasa da beyin yıkayarak, psikolojik baskı ile yapılan bir satış var.

Bence dolandırıcı olduguna eminseniz polisi arayın olayı anlatın sabah 10 da şurda topluyorlar insanları diyin sizde annenizle gidin servıse kadar poliste gelirse olayı çözer kimse gidemez

Back
X