- 7 Haziran 2017
- 2.854
- 3.176
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Şimdi şöyle bir durum var babam maalesef Param yetmiyor lafını duyduğu an başlayacak “annen sana harçlık vermiyor mu? Neden vermiyor?” Vs. Diye. Babam annemi suçlamayı sever çünkü. Düşünün çok sevdiğim bir tişörtü hep giyerim diye adam bana annemin harçlık vermediğini o yüzden hep aynı şeyleri giydiğimi düşünüp anneme şikayet etmişti. Evet bu ay annem para gönderemedi çünkü evdeki kedinin veteriner masrafları çok tuttu.Mıknatısları çıktıysa silikonla yapıştır.
Konuşmaya gelınce . Eğer brisi neden hedıye almadın derse .
Öğreciyim ve aldığım para yeemeğime bile yetmıyor akşamları çorba içiyorum de.
Olanı söyle . Açık sözlü ol .
Eylül ayında ilk gidişimde koymuşlardı ama yetmiyor ki Gangstawalk abla, Kıbrıs olması sebebiyle para dayanmıyor. Yurdun elektriği suyu da bizden çıkıyor. Çıkıp gezemiyorum bile masraf olacak diye.Şaşırdım, öğrenci adamdan ciddi ciddi hediye bekliyor yani sülale, halasına kadar?
Sizi okula yolcularken cebinize harçlık neyim koydu mu bari o halalar? :)
Ya anneannemlere gittik geldiğim gün, kutu çikolata getirmiştim yenir diye. Anneannem çok kızmıştı neden paranı harcıyorsun diye. Teyzem benim yanıma geldi öğrencisin sen bırak bir şey ödeme benim için dedi.Öğrenciden hediye mi beklenir ben alsam ailem kızardı neden paranı hediyeye harcadın sen para mı kazanıyorsun diye
Eylül ayında ilk gidişimde koymuşlardı ama yetmiyor ki Gangstawalk abla, Kıbrıs olması sebebiyle para dayanmıyor. Yurdun elektriği suyu da bizden çıkıyor. Çıkıp gezemiyorum bile masraf olacak diye.
Evet musluk suyu gerçektn kötü maalesefKıbrısa okumaya giden arkadaşlarımdan musluktan akan tuzlu su ve içme suyuna ne kadar para harcadıkları hikayelerini dinlerdim üni. zamanları; gerçekten öyle bir şey var mı? Merak ettim.
Oralar pahalı, evet.
"Bir şey diyecek olurlarsa, hepinize hediye olarak diplomamı alıp geleceğim ya, daha ne?" dersiniz, anladığım kadarıyla geyik yapıyorlar kendilerince. Olmazsa siz de geyiğe vurun, hepsine birer kutu lokum alın gelin, mezun olana kadar yiyin bunu, hemen bitirmeyin 4 senelik hediye he deyin(Bu arada illa Kıbrıstan almana gerek yok, gir yakındaki bir markete, alıver)
Bu dönem not ortalamam 3.10 geldi. Diğer dönem de iyi olursa yatay geçişi deneyeceğim de bizim okul alakasız tarihlere bütünleme koyabiliyor başvuramayalım diyeYine siz bilirsiniz ben detayını bilmiyorum ama çok zorlanıyorsanız yatay geçişi deneyebilirsiniz öyle yapan arkadaşlarım vardı
Evet musluk suyu gerçektn kötü maalesefsaçlar mahvoluyor buraya geldiğimden beri saçlarım kendine geldi. Marketlerde sular yani Türk markaları normal fiyatlarda okul kantininde 1 tl ama tabi yabancı markalar ve Ercan Havalimanı daha pahalı. Ama hayır geyik değil geçen sefer babam bir şey al lütfen dedi. Yahu Kıbrıs her şey aynı ne alayım ?????
Annemin maaşı çok yüksek değil ayrıca kirada oturuyoruz. Göndermedi değil gönderemedi 1000 tl tutmuş kedinin masrafı. Maaşını bilmiyorum ama kiradan sonra eline fazla bir şey kaldığını sanmam yoksa hep gönderirMıknatıslarını Japon yapıştırıcıyla yapıştırın verin. O bile çok. Öğrenciden hediye beklendiğini ilk kez duyuyorum.
Annenizin de kedinin masrafı çok tuttu diye para göndermemesi ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?