Hediye

ciguli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
178
24
38
Merhaba,

Sorum şu ki üniversitemiz bir ilçede ve hediyelik alacağım bi yer yok.Sevgilimle 1 aydır çıkıyoruz ve bana hediye olarak okuduğu bir kitabı ve internet ten sipariş ettiği hediyeyi verdi ben ona bir şey yapamadım şimdi tatil nedeniyle memleketlere geldik ama tatil dönüşün de benim de hediye almam gerekir değil mi :) yani ben almak istiyorum ve oda bekler tabi ki :)
hediye olarakta -kitap arasında bi notla vermişti- bende şiir kitabı almak istiyorum içinde bi notla :)ve bana boyunluk örsene demişti erkekler bilirsiniz el emeği hediyeyi severler ama ben örgü bilmediğimden hazır alsam olur mu :D

Şimdiden teşekkürler ;)

ben de bilmiyordum ama atkı ve patik örmüştüm yıllaaar önce. ki hiç işim yoktur yani böyle şeylerle. :27: ve hala kullanıyor atkıyı :16:

çok zor değil yani demek istediğim. git bir tuhafiyeye al malzemeleri, internetten bile bakabilirsin, yapacağın düz bir örgü. ama bir aylık sevgili için de örgü örülür mü bilemedim. :37: bence şimdilik şiir kitabı al, ilişkiniz ilerlerse örersin. :)

Basit örgüler var kolaylıkla yapabilirsin, madem örmeni istemiş senden,bi denersin olmazsa hazır alırsın..

deri bileklik yapabilirsin mesela:)

atkı örmek klişedir ama güzeldir,,, eşime sevgili iken iğrenç bir atkı örmüştüm:) hala saklar..

valla bende bilmiyodum zorda olsa yaptım onun için atkı 2 haftamı aldı ama olsun daha önce elime şiş bile almamıştım:1:

şimdi ondan başka atkı takmıyor
yine yap dese yapabilir miyim emin değilim:1:

tatil uzun. otur bilen birsinden yardım al ve öğren hatta ilk kendine ör deneme olsun sonra ona örersin. el emeği değerlidir yoks o kendi de hazır alır yani

Örmeyi göze alamıyorsan örerim ama berbat olur diyorsan git hazır al.
el emeği örüp satan yerlerde var. Yamuk yumuk bişi örsen beğense bile hep takmaz ki en azından takcağı bişi almış olursun :1:

bende elime şiş almış değilim, annemden ablamdan yardım aldım en kolay örneği kurdular bana yapıverdim yaptıkça da zevk aldım bi bakmışım öğrenivermişim, hatta saç örgüsü örneğini kurmuştum, ilk kez yapmıştım, beresini de ördüm ablam kuzenim yardım etmişti şekil verirken, ve o zamanki sevgilim şimdiki nişanlım inanmamıştı benim ördüğüme, o kadar sevinmişti ki, sonra aşkııım bunun grisini de örer misin demişti, örüvermiştim:) kesinlikle örmelisin, bi güzelde kendi parfümünü bas ohhhh miss daha güzel hediye mi olur :) :12::17:

Bende soruyorum canim :)
Biraz yorucu ama değer :1:
O da bana dantel ipinden iç camasiri orecek:9:

Back
X