- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar özellerinize pls:)
Onu bende biliyorum,ama bu şekilde somut olarak elinde o güne ait bişey olması çok daha farklı ve anlamlı...![]()
Linkini verir misin bende bakim :)
Culya ara sayfaları okumadım hediyeye karar verdin mi :26:
Stiii kendi dogum tarihinin gazetesini alcam![]()
sadece o güne ait bi parça olmaktan başka bi işe yaramaz keşke tüm olsaydı..Hala hediyeye karar veremedim kızlar yaa
Gazeteler tek yaprakmış resmi siteler de 50 tl :26:
Parasında hiç değilim de tek yaprak ne işe yarar ki yaa![]()
karışık gibi duruyor fakat değil..bende tarihe ait gazete buldum fakat alamadım kredi kartın limiti yüzünden peeehdün siteyi çok karıştıramdım.napstınız karar verip alan oldumu.site karşık gibi dimii kızlar:26:
karışık gibi duruyor fakat değil..bende tarihe ait gazete buldum fakat alamadım kredi kartın limiti yüzünden peeeh![]()
tarih kısmını nereye yazdın.dergi ve gazete kısmına girdim
arama butonuna tam tarih yaz o tarih ve yazdığın sayı yazı ile ilgili herşey çıkıyor
Evet cnm ya cok karısıkdün siteyi çok karıştıramdım.napstınız karar verip alan oldumu.site karşık gibi dimii kızlar:26:
karışık gibi duruyor fakat değil..bende tarihe ait gazete buldum fakat alamadım kredi kartın limiti yüzünden peeeh![]()
yavru kuş kapıda ödeme varmıymış görmedim benKızım bize de ogret nasil bakilio kapida odeme al sende![]()
yavru kuş kapıda ödeme varmıymış görmedim ben
bulamadıysan o tarih sitede yoktur cicim tam tarih ver ben bakayım birdePtt hesabi falan yaxiyordu vardir cnm ama ben hala bulamadim yaaa![]()
şimdi buldum ben.gırgır var ama gazete yok.julia canım arama butonuna şu şekil yaz= 6 mart 19... kaçsa artık ben aralara nokta koyup arıyordum