- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
- 123
sanırım beni en iyi sen anladın özen biraz duygu küçükte olsa önemsendiğini hissetmek daha önce balık bile hediye aldım inan mutlu oldum ama ben ona o kadr özenli davranırken bilmiyorum yaEski eşim ikinci evlilik yıldönümümüzde beni yemeğe çıkarıp hediyesini vermişti: O sırada çalışmakta olduğu şirketin fermuarlı dosyası ve tükenmez-kurşun kalem seti. Üzerinde şirket logosu. Bildiğiniz eşantiyon.
Çok mutlu olmuş gibi davrandım, hediye hediyedir dedim ki cidden böyle düşünürüm, her hediyede, kimden gelirse gelsin. Önemli olan düşünülmek derim.
Ama nedense boşanmış olmama rağmen o hareketi hala unutamıyorum.
Bende o hikayelerden çok, sizi anladığımı düşünüyorum.sanırım beni en iyi sen anladın özen biraz duygu küçükte olsa önemsendiğini hissetmek daha önce balık bile hediye aldım inan mutlu oldum ama ben ona o kadr özenli davranırken bilmiyorum ya
seninki de cidden komediymiş.beni de acaba hep böyle mi kısmı korkutuyo zaten sonuçta bir ömür yaşicaksın çantana attığı bir çikolota bile mutlu edebilir zorunlu değilde içinden geldiği gibi yapılsa eğer.iş bulursa inşallah sonrasına bakıcam artıkBende o hikayelerden çok, sizi anladığımı düşünüyorum.
Mesela ev aldık ama ev henüz inşaat. Tabi ki paylaştık ailelerimizle. Haberi paylaşma tarihi Haziran. Eve taşınmamız Şubat. Arada 8 ay var. Görümcemin bize getirdiği ev hediyesi: Borcam
Bazen korkuyorum Alzheimer filan olacağım, yakınlarımı tanımayacağım ama bu kötü anıları bile unutamayacağım diye
İlk hediyem kordonun ucunda bir deniz kabuğuydu. Hiç gocunmadım, hediye paketi bile yoktu.etiketinde değilim ama ilk hediyesi ve böyle bir şey
ilk hediyeniz ve böyle bir şeyle karşılasıyorsunuz garipsemezmiydiniz cidden. etiketi geçin en azından biraz kibar bir şey olsa yine tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?