Hediye

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
Arkadaşlar erkek arkadaşımın abisinin dükkanı vardı fakat şuan il değiştirip farklı yerde açtılar. Yeni dükkanlarına hediye almak istiyorum ama ne alabilirim. Dükkan telefon teknik servisi üzerine. Çiçek göndermek istemiyorum açıkçası. Kısa bir zaman sonra da kendim ziyaret edeceğim zaten sizce ne alabilirim ?

canım ben seni diğer konularından hatırlıyorum sürekli hediye alıyorsun süpriz yapıoyorsun gönlün cok zengin maşallah :)
Yaa sormaa :)) bitmiyor ki bir türlüü :) birde mutlu etmeyi seviyorum bir gülüp seviniyorlar ya o zaman benim keyfime diyecek yok işte :) daha Haziran'da yıl dönümü var :) neyse ki ona hediyem hazır :)

nazar boncugu
ayetli tablolar
kalem defter hesap makinesi
çay makinesi
kahve makinesi
çay kahve fincan takımı
yemek yiyebilecekleri bir masa

Ahh senin şu hediye konuların :KK45:
Ama lütfeeen :-) biliyorum bunun hakkında çok konu açtımm üst üste hepsi :)
Bak yılbaşından başliyim; Aralık Yılbaşı, Şubat Sevgililer günü, Nisan onun doğum günü, Haziran Yıldönümü, Ağustos benim ve annesinin doğum günü, tekrar aralığa geri dönüş :-) bunun dışında işte ekstralarda çıkınca düşünün beniii

Bereket duaları olur ya hhani oyle birsey al dderim :)
Evet aslında böyle birşeyde olabilir. Bir tane kocaman büyük çerçeve de dua vardı ama..

Senin ziyaretin onlara en büyük hediyedir böyle düşün. :KK53:

Şaka bi yana bi şey almak zorunda değilsin ev gezmesi değil bu. :KK51:

Evet tatlım da ne bileyim adettendir diye düşünüyorum çünkü elbet gideceğim o dükkana :)) birde mesela kulaklığa falan ihtiyacım olduğunda alabiliyorum (maalesef ücret almıyorlar :KK43: ) bu yüzden bende hakkını vermek istiyorum :)

Mutfak kısmı varsa iş yerınde ,çay makınesı alabılırsın:)

Onu kettle'dan hallediyorlar. Tost makinası ve mikro dalga da var :KK43:

O da basit kalır diye almak istemiyorum çünkü genelde alınan şeydir :KK43: off off

Ama lütfeeen :-) biliyorum bunun hakkında çok konu açtımm üst üste hepsi :)
Bak yılbaşından başliyim; Aralık Yılbaşı, Şubat Sevgililer günü, Nisan onun doğum günü, Haziran Yıldönümü, Ağustos benim ve annesinin doğum günü, tekrar aralığa geri dönüş :-) bunun dışında işte ekstralarda çıkınca düşünün beniii

Daha çok konu açacaksın sen desene :)))

Çay makinesi alabilirsin,
Kettlee alabilirsin,
Dualı tablolar alabilirsin.
Sigara içiyorsa farlı bir küllük alabilirsin.

Dükkanları hayırlı olsun öncelikle. Ofise uygun ufak dekoratif bişeyler olabilir, işleriyle ilgili bir ofis malzemesi veya tablo olabilir, eksik varsa askılık şemsiyelik.. :)

Ben değişik güzel bir hediye ararken internetten fikir ediniyorum mesela 1dahasoyle com diye bir site var kullandığım, ofis hediyesi kategorisinde işine yarar bişey bulabilirsin belki

X