hediye...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
11 yaşındaki erkek çocuk için doğum günü hediyesi ne alınabilir
Bi de 10 yaşında kız kardeş var boş gitmemek için ona da hediye alacağım

Ikisi için de ne alınabilir bilemedim

ikiside tsört alabilirsin...yada erkek olana tsört al kız olana taç toka falan al..

11 yaşındaki erkek çocuk için doğum günü hediyesi ne alınabilir
Bi de 10 yaşında kız kardeş var boş gitmemek için ona da hediye alacağım

Ikisi için de ne alınabilir bilemedim
Erkege futbol topu :KK66: kıza guzel bır elbıse :KK66:

Çocuklar kim, neyiniz, yakın mı, uzak mı, usulen mi hediye, durumunuz ne çok değişir bu.
işe yarar bi şey olsun derseniz kıyafet, yaz geldi birer t shirt. Çocuk sevinsin derseniz oyuncak.
Durumunuz müsaitse ve yakın biriye pahalı kaliteli bir şey, değilse orta halli bir şey.
Oyuncak dediğiniz 3 liradan 300 liraya kadar uzanır keza kıyafet de. Ama H&M hem markalı, hem uygun, hem de hoş kıyafetler üretiyor ortada kalmak istiyorsanız.

Hayrani oldugu biriyle ilgili bir şey mesela bir futbolcu,sarkici onunla ilgili bir sey olabililir.Tuttugu takimin tisortu olabilir suan indirimdeler zaten gsstore,fenerium falan.
Kiz cocugunada bissuru toka,tac,bileklik,bandaj falan alabilirsiniz sirin bir kutuya koyup.Ya da elbise falan :)

erkege supermen tarzı thırt kızada prenses temalı aynısından

veya ıkısınede ayrı ayrı çim adam tarzı gunun belırlı saatlerınde ılglenmelerı gerekecek ilgilenmedıklerındede ölmeyecek bı bıtkı bakımı
bazı marketlerde cok guzel karıkaturıst çim adamlar var

ıkısınede sevımlı cocuk saatlerı oluyor oyle bırseyde olabılır

Çocuklar kim, neyiniz, yakın mı, uzak mı, usulen mi hediye, durumunuz ne çok değişir bu.
işe yarar bi şey olsun derseniz kıyafet, yaz geldi birer t shirt. Çocuk sevinsin derseniz oyuncak.
Durumunuz müsaitse ve yakın biriye pahalı kaliteli bir şey, değilse orta halli bir şey.
Oyuncak dediğiniz 3 liradan 300 liraya kadar uzanır keza kıyafet de. Ama H&M hem markalı, hem uygun, hem de hoş kıyafetler üretiyor ortada kalmak istiyorsanız.

Iş Arkadaşımın çocukları evlerine ilk defa gideceğiz ama sosyal ortamlarda görüştük defalarca

Erkeğe bilim sesi kıza puzzle yada ikisine de puzzle mı alsam diye düşündüm

Iş Arkadaşımın çocukları evlerine ilk defa gideceğiz ama sosyal ortamlarda görüştük defalarca

Erkeğe bilim sesi kıza puzzle yada ikisine de puzzle mı alsam diye düşündüm
Puzzlelar karışır bilim seti ilgisini çekmeyebilir ama daha hoşlarına gidecek. Mesela endi t shirtünü boya diye bi set var. Özel kumaş kalemiyle boyuyorlar giyiyorlar sonra yıkanınca da çıkmıyor. Zevlerince renklendirip kendi yaptıkları bir şeyi giysinler. Hoş olabilir..

Bence yararli dergiler, kitaplar olabilir. Çocuklara gercekten yarari dokunsun :)

İlgileri ne yönde?
Şimdi kitap okuma alışkanlığı olmayan bir çocuğa kitap alınırsa bir kenarda durur öylece:)
Kullanabileceği birşeyler giysi vs olabilir.
Veya bir gösteriye bilet alabilirsiniz ikisi beraber gider eşit bir hediye olur ayrıca:)

bilgi çarkı diye bir oyun var ben yeğenime aldım bayıldı.çarkı felek gibi soru kartları falan var ona göre puan ya da ceza alıyorsun eğlenceli ve öğretici o tarz bi şeyler bakablirsin.kıza da bebek falan bak.

ailece oynanan oyunlardan alabilirsin.arkadaşlarıyla yada ailesiyle oynarlar.hem ayrı ayrı almamış olursun ikisinnde hoşuna gider bence

Erkeğe bütçenize göre araba,kumandalı olabilir.Hot wheels benzinci,otopark gibi setleri olabilir.
Kıza takı toka veya bebek,evcilik seti,boncuk seti...

X