Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkege futbol topu kıza guzel bır elbıse11 yaşındaki erkek çocuk için doğum günü hediyesi ne alınabilir
Bi de 10 yaşında kız kardeş var boş gitmemek için ona da hediye alacağım
Ikisi için de ne alınabilir bilemedim
Çocuklar kim, neyiniz, yakın mı, uzak mı, usulen mi hediye, durumunuz ne çok değişir bu.
işe yarar bi şey olsun derseniz kıyafet, yaz geldi birer t shirt. Çocuk sevinsin derseniz oyuncak.
Durumunuz müsaitse ve yakın biriye pahalı kaliteli bir şey, değilse orta halli bir şey.
Oyuncak dediğiniz 3 liradan 300 liraya kadar uzanır keza kıyafet de. Ama H&M hem markalı, hem uygun, hem de hoş kıyafetler üretiyor ortada kalmak istiyorsanız.
Puzzlelar karışır bilim seti ilgisini çekmeyebilir ama daha hoşlarına gidecek. Mesela endi t shirtünü boya diye bi set var. Özel kumaş kalemiyle boyuyorlar giyiyorlar sonra yıkanınca da çıkmıyor. Zevlerince renklendirip kendi yaptıkları bir şeyi giysinler. Hoş olabilir..Iş Arkadaşımın çocukları evlerine ilk defa gideceğiz ama sosyal ortamlarda görüştük defalarca
Erkeğe bilim sesi kıza puzzle yada ikisine de puzzle mı alsam diye düşündüm
Kitap cok güzel olurdu11 yaşındaki erkek çocuk için doğum günü hediyesi ne alınabilir
Bi de 10 yaşında kız kardeş var boş gitmemek için ona da hediye alacağım
Ikisi için de ne alınabilir bilemedim