• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediye

suveyde

mavis bir oglan
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
575
607
158
Merhabalar hanimlar.
1 kac ay once dogum yaptim. Bu arada evlilik yildonumumuz ve dogum gunum gecti. Esim hicbiri icin hediye almadi bana. Tamam gecmis yillarda evlilik yildonumu vs icin hediye almayalim gerek yok demistik. Ama bebek icinde hediye almamasi beni cok uzdu. Ustelik niye almadin dedigimde almam gerektigini bilmiyordum dedi gecti. (Biliyordu) sonraki ozel gunlerde de durumu kurtarabilirdi.Ben mi abartiyorum.

Abartmıyorsun da neden hediyeye gerek yok demiştiniz anlamadım? Buna güvenmiş belli ki..

bi kere yüz bulmuş işte :) acımayın hediyenizi aldırın, birlikte bi yere gittiğinizde beğenin doğum hediyesi cnmmmmm diyin aldırın :)

Merhabalar hanimlar.
1 kac ay once dogum yaptim. Bu arada evlilik yildonumumuz ve dogum gunum gecti. Esim hicbiri icin hediye almadi bana. Tamam gecmis yillarda evlilik yildonumu vs icin hediye almayalim gerek yok demistik. Ama bebek icinde hediye almamasi beni cok uzdu. Ustelik niye almadin dedigimde almam gerektigini bilmiyordum dedi gecti. (Biliyordu) sonraki ozel gunlerde de durumu kurtarabilirdi.Ben mi abartiyorum.
Hediye ile ilgili 2 yöntemim var. Karşıdaki kim olursa olsun. Hediyemi isterim. Kardeslerim annem falan.. yada evliyken eski esimden.
Istedigim alinmazsa olay daha kötü. Kendim alırım; ) ama karsidaki almadığına pisman olur. Bir dahaki hediye macerasına kadar söylerim; )

bence karsina alip bu durumdan rahatsiz oldugunu bir bayan olarak ozel gunlerde hediye almak istedigini bundan sonra ozen gostermesi gerektigini soyle

Söyledikten sonra hediyenin bir anlamı olmuyor . Bu konuyu konuşarak çözemezsiniz anlamı olmaz . Eşiniz hediyeleşmeyi sevmiyor demek ki . Görev gibi gördüğü için alman gerektiğini bilmiyordum demiş . Her insanın yapısı farklı , onun da başka güzel yanları vardır . Beklenti yok üzülmek yok .

Niye hediye almayalim diye kararlastirdiniz ki. Niyeki...ben alırım hediyemi.baktim almıyor taciz ederim dırdır ederim 1 hafta oncesinden siparis ederim...aldırırim o hediyeyi.
Kendim alamayacagimdan mı asla. Ama ne bileyim o kadarını da yapsinlar artık.
Maddi olarak küçük meblagli hediyeler isterim bir küpe çanta vb.

Back
X