- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
Kız, aklına nerden geldi bu resim ve hediye konusuyoksa benim o meşhur hediyemden cokmu etkilenmiştin
süpersin ya! Özelikle çikolata fikrine bayıldım!iyi düşündün meleğim yaa söleyelim bakalım:)
ben kocama ilk sevgililer günümüzde saat almıştım
erkeğe alınan en meşhur hediyedir zaten bide biz sevgili olduktan 2 ay sonra sevgililer günüydü
e şimdi dandik bişey almak olmaz die paraya kıymıştım valla
sonra en etkili hediyemi 2011 deki doğum günüsünde göndermiştim
çok şık bi ceket aldım güsel paket yaptım sonra yine şık bi hediye kutusu aldım
küçük bi not defterine o güne kadar olan özel günlerimizi sayfa sayfa ajanda gibi yazdım
ve her özel güne bi anlamlı söz yazdım çektiğimiz en güsel resmimizi bastırıp sadece biz kalcak şekilde kestim
tam 10 tane minik çikolatanın yarısını ısırıp gerisini bıraktım ve not olarak şunu yazdım
BÜTÜN ÇİKOLATALARIN TADINA BAKTIM AMA HİÇBİRİ SENSİZ TATLI GELMEDİ:)
bunların hepsini aldığım kutuya yerleştirdim kargoyla gönderdim şok olmuştu
sanırım cvp weren yok bnde çok arastırıyorm ama resm göremiyorum lütfn birileri yardımcı olsunha bide nasıl bi süpriz yapsakki yani nasıl bi ortam masa yemek pasta gibi:):):)
Bence melek konuyu yanlış yere acdi! Aslında derdim vara acacaktı! Ozama herkez cevap verirdi
süpersin ya! Özelikle çikolata fikrine bayıldım!
bu seneki doğum gününden de bahsedim barim kimse yazmıo ben anlatim herşeyi
çok istediği bi trençkot vardı benim haspamın onu aldım
doğum günü sabahı saat 6 buçukta kalktım allahtan tocamın uykusu ağır duymadı bişey
bizim yatak odasındaki askılık varya ona ceketi astım
kırtasiyeden harf etiketleri ve beyaz karton almıştım
böyle güzellik yarışmalarında kızlara asıyolar ya miss turkey falan yazıo
işte öyle canım kocam yazdım ceketin üstünden geçirdim çapraz bi şekilde
ve yatak odasından banyoya kadar heryere not yapıştırdım
mesela en beğendiğim
SENİNLE EVLENDİKTEN SONRA BİRTEK ŞEYE PİŞMAN OLDUM
NEDEN DAHA ÖNCE EVLENMEDİK
falan bu gibi yazılar
resimde vardı ama ben pambuğumun böyle bi konu açıcağını nerden biliym geçen hafta sildim
aay harikaa şeyler yapmışssın valla:))) ama resmi niden sildiinnikadan ayıp
iyiimiş valla bu hediye fikirlerin:) de şimdi güsel olmuo yaa aynı evde olup gecenin bi yarısı yada sabah erkenden basbasa kutlamak varken gece arayp telefonda ktluos ertesi gün hediye verioos :)) iiyh sıkıcıı1 ay sonrada bnmkinin doum günü aramızda 5gün var:) doum günlerimizden 1 hafta sonrada yıl dönümümüz var:) tek hediye alsam olurmu param yok dedim hiç almasakta olur dedii kaldım öyleee :)))))))))
ay siznkide mi peşpeşe?? kiminki önce peki
bizde kocamın ki önce sanki benim yaptıklarımdan kopya çekiomuş gibi gelio gıcık oluyorum
ama pambuğum hiçbişey almadan olmaz şöyle yap düğüne bişey kalmadı zaten
balayında ya da evde işine yarıcak bişey al
mesela bizim düğünden hemen önce sevgililer günü vardı
ben tocama pijama takımı almıştım
güzel bir konu
ben ilk doğum gününde takım elbise gömlek kravat almıştım.
burda okumuştum bir arkadaş havayi fişek patlatmayı düşünüyormuş
birde ikimizin fotoğrafı olan bir magnet fikri orjinal gelmişti bana
bende evlilik yıldönümümüz için araştırıyorum
bu arada çikolata fikri bir harikaydı bayıldım
umarım eşinde senin gibidir
evet peşpşe önce benmki var ama
aay ne alıcam bilmiyorum ama pijama okadar çokki bohçada götürdük zaten 3 çift:)
saatini kazağını şalınıda aldım:) hep
en son şu inci kolyeler varya midyeden çıkan onu almştı bana bende saat almştm:)
komik ama uzaktan kumandalı araba alsam çok sevinir
al ozaman kız değişik olur esprili olur
allahım nedir bu erkeklern kumandalı araba merakı
yeğenimin vardı tocam bi aldı eline tamam artık al alabilirsen
doğum gününden 2 ay önce araştırmaya başlayınca güsel bişeler oluyo tabiisi
bizim eşimle doğum günlerimizle aramızda 4 gün var
o 6 sı ben 10u
ben bu kadar hazırlandım süpriz yaptım eşimde beni yemeğe çıkardı hediyemi verdi
okadar ruhsuz kocam benim
sen bi de benimkini dinle 10u doğum günü idi eşimin akrabaları topladım sürpriz doğum günü partisi yaptım yoruldum öldüm bittim sabahına o halde işe gittim 20si evlilik yıl dönümümüz telefonum bozuldu iyi telefon olalım diye karar verdik sürpriz sevmem hediyemi önceden bilirim yada isterim abuk sabuk bişey alınmasın diyen9 kullanıyodum bozuldu eşime dedimki bayanlar artık fulll tecnolojik ı pad ler kocaman dokunmatik telefonlar istediğimin sinyallerini verdim. ertesi gün sana tel aldım dedi yaa ne dedim samsunggggg ggggggg dedi black bary modeli dedi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedim ağladım ağlayamadım telefon üzerine bütün hayallerimi bir evlilik yıl dönümümde bitirdi saolsun ne bir paket ne bişey bi çalışanının eline vermiş naylon poşette göndermiş ne dersini vahim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?