• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hediyelik kutu süsleme

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.328
2.762
448
merhaba kızlar ben sevgilime aldığım hediyeleri içine koymak için bir kutu hazırlamak istiyorum. fakat sizlerinde yardımıyla değişik şeyler olsun istiyorum. bu yüzden bazı hanımlar belki evde yaptığı hediyelik kutuları ya da internetten bulduğunuz resimleri, yapımları bu sayfada paylaşırsanız sevinirim. ayrıca daha vaktim var hediyemi pazar günü vereceğim. kutumda hazır sadece üzerine süsleme yapacağım, kumaştan süslemeler olursa daha şık olacağını düşünüyorum... teşekkürler

selam. bir ayakkabı kutusunu kırtasiyeden aldığım inişli çıkışlı parlak metal görümlü bir kartona benzeyen malzeme ile kapladım. o kadar parlak ve metalik bi kutu olduki çok tatlı oldu. üzerine yine kurşuni ve dalgalı desenli üç adet yıldız yerleştirdim harika oldu... birde kurumuş akasya meyvelerinden yapmıştım, kestim ıslattım ve ütüledim çok harika ve doğal oldular, birde sadece rengarenk boncuklardan yapılmış bi kutu görmüştüm onuda yapmak istiyorum...

cnm öncelikle teşekkür ederim.. resmini koyabilir misin??
bende ayakkabı kutusunu aldım kumaşlarımda var parlak onları değişik bir şeyler yapmak istiyorm ama ilham alacağım bir resim olmalı... üzeri içinde minik uğur böceklerim var tülümde var bunlarla bir şeyler çıkartabilirim şu an. ama sıradışı olsun istiyorum:nazar:

http://http://blog.naver.com/PostThumbnailView.nhn?blogId=sekoi72&logNo=70086238321&categoryNo=108&parentCategoryNo=
$103401.webp $5616569605_fe0ea5086e.webp $kurdele-nakisi-hediye-kutulari.webp $PIC_8829.webp $siyahkutu.webp

kızlar kutumun kapağını şatafatlı yapmayı düşünüyorum ama sizlerden fikir gelmediği için bende önce altını yaptım kumaşlarla kapladım ve köşe kısımlarınada tülü burup yapıştırdım. ışık parlamış ama idare edin

$Resim 001.webp

Verilen hediye kutusunun süslenmesi hiç aklıma gelmezdi.
Gelseydide uğraşır mıydım bilmiyorum. :)

Çok güzel bir sonuç çıkmış ortaya, tebrikler. Ellerinize sağlık.

bende bu zamana kadar bir süsleme yapmadan vermiştim ama artık seçenekler tükenince hep daha farklısını düşünüyor insan =) ve anladım ki içine maneviyat katınca daha zevkle yapıyosun teşekkürler...

Back
X