Hediyelik kzlk zar

--sevgilim hadi fantazi yapalım

--ama plastik cerraha vericek paramız yok hayatım

--önemli değil ben salçayı sulandırdım, zamanı gelince etrafa saçarım ilk gecemiz gibi olur

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadaslar agzımı bozdurtmayın gerdek gecesı ya da özel gece sevdıgınız adamla olur
ewlendıgınız adamı sevmıyor olabılırsınız bu kızlık zar olayını lastık gıbı de uzatıp durmayın böyle
:oklava:
mıdemı bulandırdınız walla bı lanet kan duvarını neye cevırdınız bellı degıl yılllardır saklanan bısey saklıyosanız kendınıze saklıyosunuz ben de saklıyorum merak edıyorsanız ama bunu böle ortalarda söylemek artık onur gurur degıl gunah ve sacmalık
tecavuz edılen bı yıgın genc kız var zorla sevıstırılen hamıle bırakılan sevdıgını sanıp beraber olan kandırılan bı yıgın genc kız var

sız onların gunahlarını almıyor musunuz boyle? sızın bu yaptıgınız gunah asıl
sızın yaptıgınız onursuzluk , elınızı de yırtınca kan akar oradaki zarı da yırtınca kanıycak elbet, kımseyle yatmıyorsanız kendı gururunuzdandır ıstemedıgınızdendır kımseyı oraya sokmak ıstemıyorsunuzdur özeldır mahremdır bu konuyu dallandırıp budaklandırmayın artık terbıyesızlıkten öte bısey degıl bu. ınsanın orası mahremdır özeldır, herkese tattıranlar zaten baska bı hesapta. bosverın kızlar bunları artık dünya malı dünyada kalır gururnuz anca sızınle yasar.
:enbuyukkk:

şimdi neye kızdın anlamadıkki? kocalarına hediye olsun diye kızlık zarını diktirenler biz değiliz

Çok iğrenç bi başlık bence namus 2 bacak arasında değil şimdi insanlar bozdurmadan aral yada oral yapıyo bu et parçası saflık temizlik sembolu değil

Arkadaşlar! Kızlık zarını yeniletienlerin neler hissettiklerini çok merak ediyorum varsa lütfen görüşlerini yazsınlar!!!!!!!!!!!!!!!!Eğer çok farklı bir heyecansa belki bizde deneriz.

evet ya arkadaşa katılıyorum çok farklı bi heyecansa söleyin bizde dikterelim

şaçma ilk gece özel bir kere tatmaadıgın bırseyı yasıyorsun. ama erkeğin egosunu ttamin edebılır kocasının oyuzden osuna gıtmıs olabılır
bagzı seyler 1 kere olur ılk gecede oyle
zaten benım ılk gecem çok zordu bırdaha olmasın derım ben :)

allah .allah .yani aynı kocaya diktirene neysede .yada kocada değişiklik yaparlarsa nede olsa kız hiç evlenmedir der .böyle bir durumla kerşilaşsanız .kardaşiniz evlense .yada dayınız amcanın ..aslın da çok kötü bir gidişat

2 sene önce okumuştum bu haberi.
off bu ne zar merakıdır...yok yok sorun tamamen kadınlarda...kadınların aklı fikri orada. yoksa sanmıyorum bu fikir erkekten çıksın, 'hadi diktir gene kan gelsin' diyen yoktur ya...
bekaret tam da kadınların SORUNU. bu işin heyecanı falan daa yalan...iyice abarttılar!

bunu yapan drlarda suc insanlarin gururlariyla oynamak ne demek hadi evli kadinlar yapiyo bekarlarda yapiyo kendini bir erkege yamiyo erkek belki bilmeyecek ama allahtandami korkulari yok bu kadinlarin bence trdeki drlarin bunu yapmalari yasaklansin önce gidip biriyle beraber oluyolar sonrada zar diktiriyolar cok sacma geliyo

ister geri kafali diyin,ister örümcek beyinli diyin
o an,o gün o ilk heyecan sadece ve sadece esinle bir defaya mahsus olmali
bunu yapan kizlarida,böyle sacma sapan sapikca hediye pesine düsen kadinlarida kiniyorum...

bunu yapan drlarda suc insanlarin gururlariyla oynamak ne demek hadi evli kadinlar yapiyo bekarlarda yapiyo kendini bir erkege yamiyo erkek belki bilmeyecek ama allahtandami korkulari yok bu kadinlarin bence trdeki drlarin bunu yapmalari yasaklansin önce gidip biriyle beraber oluyolar sonrada zar diktiriyolar cok sacma geliyo

Bana da şu yamama lafı çok saçma geliyor arkadaşım....
Bekar kadınlar evlenmeden önce zaten başka erkeklere veriyorlar bekaretlerini...
Başkasının bekaretini alıp bırakan zihniyet zar diktirip senin deyiminle kendine yamanan kadınları çoktan haketmiştir.
Saygılar..:kahve:

Zar diktirmek değil de doğumlar neticesinde eğer vajinam genişlerse vajen estetiği olmayı düşünebilirm.
Bence burnu ağzı botokslatmaktan daha mühim...kaydirigubbakcemile3

Bana da şu yamama lafı çok saçma geliyor arkadaşım....
Bekar kadınlar evlenmeden önce zaten başka erkeklere veriyorlar bekaretlerini...
Başkasının bekaretini alıp bırakan zihniyet zar diktirip senin deyiminle kendine yamanan kadınları çoktan haketmiştir.
Saygılar..:kahve:

katılıyorum valla...doğru söze tesekkur edilir! =)) a.s

eger kan görmek istiyen varsa her ay görsünler kanı...regl dönemine yakın zmanları bulsunlar ozman ilişkiye girsinler...aynı şey amac eger gercekten kan görmekse....ama şu bi kesin hangi erkek nekadarda aldatsada gene dönüp dolaşacagı yer karısıdır....tabi nekadar faydalı olur bilinmez....belli bizmandan sonra istekler değişiyor bayanların e bunun tabi getirisinden cok götürüsü oluyor e bunuda her erkek kaldırımaz.....
Syn üyeler...Bu Dediklerimiden KİMSE ÜSTÜNE BİRŞEY ALMASIN HEPİMİZ KADINIZ AMA BİR KADININ EN BÜYÜK DÜŞMANI GENE KADINDIR...bunuda unutmayalım...sevgiler herkese mutluluklar...

ahh ahhh
yumruk yemiş gibi oldum ,
ne kadarda meraklıyız erkek kölesi olmaya ya
şu ilk gece tripleride beni bitiryor
ya hangimiz en güzel gününüzü anlatın deseler ilk gecemizi anlatırki
2.sınıf olmaktan,sınıflandırılmaktan artık lütfen SIKILIN

ahh ahhh
yumruk yemiş gibi oldum ,
ne kadarda meraklıyız erkek kölesi olmaya ya
şu ilk gece tripleride beni bitiryor
ya hangimiz en güzel gününüzü anlatın deseler ilk gecemizi anlatırki
2.sınıf olmaktan,sınıflandırılmaktan artık lütfen SIKILIN

olur mu hiç canım, biz, kızlık zarımızın kalınlığı kadar kadınız...onunla tanımlanırız. yenilenebilirse de çok hoşlanırız. çünki defalarca, bir erkeğe 'ilkim sensin' gururunu yaşatıp; kendimize, topluma, kadınlığa, insanlığa karşı eziliriz. bu duyguyu da hiç bişeye değişmeyiz!
yazık oluyor gerçek mücevherlere!

Back
X