--sevgilim hadi fantazi yapalım
--ama plastik cerraha vericek paramız yok hayatım
--önemli değil ben salçayı sulandırdım, zamanı gelince etrafa saçarım ilk gecemiz gibi olur
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
--sevgilim hadi fantazi yapalım
--ama plastik cerraha vericek paramız yok hayatım
--önemli değil ben salçayı sulandırdım, zamanı gelince etrafa saçarım ilk gecemiz gibi olur
Arkadaşlar! Kızlık zarını yeniletienlerin neler hissettiklerini çok merak ediyorum varsa lütfen görüşlerini yazsınlar!!!!!!!!!!!!!!!!Eğer çok farklı bir heyecansa belki bizde deneriz.
bunu yapan drlarda suc insanlarin gururlariyla oynamak ne demek hadi evli kadinlar yapiyo bekarlarda yapiyo kendini bir erkege yamiyo erkek belki bilmeyecek ama allahtandami korkulari yok bu kadinlarin bence trdeki drlarin bunu yapmalari yasaklansin önce gidip biriyle beraber oluyolar sonrada zar diktiriyolar cok sacma geliyo
Bana da şu yamama lafı çok saçma geliyor arkadaşım....
Bekar kadınlar evlenmeden önce zaten başka erkeklere veriyorlar bekaretlerini...
Başkasının bekaretini alıp bırakan zihniyet zar diktirip senin deyiminle kendine yamanan kadınları çoktan haketmiştir.
Saygılar..![]()
ahh ahhh
yumruk yemiş gibi oldum ,
ne kadarda meraklıyız erkek kölesi olmaya ya
şu ilk gece tripleride beni bitiryor
ya hangimiz en güzel gününüzü anlatın deseler ilk gecemizi anlatırki
2.sınıf olmaktan,sınıflandırılmaktan artık lütfen SIKILIN