- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
kızlar malum evleniyoruz dün evimizi tuttuk bugün bir internet sitesinde şık kapı isimlikleri gördüm. birde ev şeklinde anahtarlık. yarime hediye yaptırayım diyorum
 bugün bir internet sitesinde şık kapı isimlikleri gördüm. birde ev şeklinde anahtarlık. yarime hediye yaptırayım diyorum ama anahtarlığın arkasına nasıl birşey yazdırayım hiç bulamadım :// yani ne bilim böle tatlı şirin birşey yazdırım istiyorum ama bulamadım bir el atsanız yahuu
  ama anahtarlığın arkasına nasıl birşey yazdırayım hiç bulamadım :// yani ne bilim böle tatlı şirin birşey yazdırım istiyorum ama bulamadım bir el atsanız yahuu D
D
kapı isimliği böle bizim isimlerimiz yazcak

buda anahtarlık arkasına özel ne yazdıralım işte D
D

bugün bir internet sitesinde şık kapı isimlikleri gördüm. birde ev şeklinde anahtarlık. yarime hediye yaptırayım diyorum
 bugün bir internet sitesinde şık kapı isimlikleri gördüm. birde ev şeklinde anahtarlık. yarime hediye yaptırayım diyorum ama anahtarlığın arkasına nasıl birşey yazdırayım hiç bulamadım :// yani ne bilim böle tatlı şirin birşey yazdırım istiyorum ama bulamadım bir el atsanız yahuu
  ama anahtarlığın arkasına nasıl birşey yazdırayım hiç bulamadım :// yani ne bilim böle tatlı şirin birşey yazdırım istiyorum ama bulamadım bir el atsanız yahuu D
Dkapı isimliği böle bizim isimlerimiz yazcak

buda anahtarlık arkasına özel ne yazdıralım işte
 D
D