Heeelppp meee yeter da

Mikasaa

Hayatım mı kaymış... kayyysınnnn
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
223
236
18
Kızlar 17 ekim yumurtama günüm
Adet olmam gereken tarih 28 ekimdi
1 gün gecikti sabah kaset test negatif yumurtlamadan sonra 12 gün geçti. Olsaydı sizce çıkar mıydı kesin? Bel ağrım çok adet sancısı gibi sancı geliyor sonra gidiyor karın ağrısı eşlik ediyor tabi buna. Kahvaltıdan sonra midem bulandı öğürdüm. Göğüs hassasiyetim bugün başladı normalde pms dönemimde başlardı. Sanki hasta olmuşum gibi içim titriyor ara sıra. Bazen üşüyorum bazen sıcak basıyor. Yumurtlamadan sonra ki 4. Gün aşırı şiddetli sadece 1 gün süren bel ağrım oldu öyle ki sol kolum bile ağrıdı kalp krizi dedim direkt siz düşünün. Ardından omuz ve sırt ağrısı eşlik etti başka da olmadı sadece bel ağrım devam ediyor beyaz akıntım da var ama çok değil

Gebelik zamanında olan şeyler Pazartesi bı kan ver istersen yada test yapsa test yap elinde cnm geç döllenme olabilir biraz rahatla bir hafta geciksij yada iki üç gün daha sonra test yap hayırlı haberlerin olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah

Ay amin canım kimse sorsam şimdiye belli olurdu diyor bana kalsa erken gibi daha inşallah güzel haberlerle gelirim çok sağol cevap verdiğin için

Ay amin canım kimse sorsam şimdiye belli olurdu diyor bana kalsa erken gibi daha inşallah güzel haberlerle gelirim çok sağol cevap verdiğin için
Yok kuzu ya ben bı hafta önce negatif di bir hafta gecikme oldu pozitif çıktı arkadaşımda ucgun önce negatifken adet den bir hafta sonra pozitif oldu şuan 4 aylık sipacik düşün kuzum sen moralini bozma geç döllenme denilen şey var inşallah hayırlı haberler verirsin dualarım seninle

Genelde yumurtalamadan sonra 17. Günde idrar testinde belli olur diyorlar sizinki erken şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…