Tuvalet Eğitimi Helak Oldum

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Kakayı yapıyır mu ? Bizimki çişi yapıyor kakayı yapmıyor çok ağlıyor

Kakayı yapıyır mu ? Bizimki çişi yapıyor kakayı yapmıyor çok ağlıyor
Bu kadar olur içinize mi doğdu? Bende tam k.k.konu açacaktım tecrübeli annelerden fikir almak için ki bildiriminizi gördüm. Bende 1 aydır uğraşıyorum çişini öğrendi söylüyor ama maalesef kakasını söylemiyor. Geldiğini anlıyorum poposunu tutuyor kakası gelince, WC oturtuyorum ama yapmıyor kaka yok diyor kaçıyor. 5 dakika sonra külotuna yapıyor. Sonra bana gelip anne popişimi yıka diyor 1 ay oldu havalar da soğuyor ne yapacağımı bilmiyorum geri beze mi dönmem gerekiyor, yoksa böyle böyle alışacak mı, kaç gün hafta daha böyle sürer

Benimki daha beter bez alıp geliyor lütfen bağla kaka var diyor lütfennnn diye uzatınca mecbur bağlıyorum tuvalete oturmayı reddediyor kakada

Benimki daha beter bez alıp geliyor lütfen bağla kaka var diyor lütfennnn diye uzatınca mecbur bağlıyorum tuvalete oturmayı reddediyor kakada
Valla bana göre de sizin ki daha iyi, temiz temiz hallediyorsunuz Keşke kızım da böyle yapsa. Ben de çaresizlikten teklif ediyorum kakan gelince söyle bez bağlayalım kızım diye yok onu da yapmıyor sıpa 1 aydır park harici hiç bir yere gidemiyorum bu durumdan milletin içinde ev, restoran, kafe, avm ortasında yaparsa naparım diye korkudan ne yapıcam hiç bilmiyorum

Bezden kopamadı böyle ama
Gece ne yapıyorsunuz ?

Bezden kopamadı böyle ama
Gece ne yapıyorsunuz ?
Gece bağlıyorum altına yapar ıslak ıslak üşür hasta olur diye korkuyorum ama şükür ıslak uyanmıyor, akşam su hariç içecek içirmiyorum yapmıyor gece yine de her ihtimale karşı gece bağlıyorum biliyorum yanlış ama Seneye hava ısınınca atarım gece bezini diye düşünüyorum bakalım. Sizde gece nasıl? Şu kaka işini çözseydik gece bağlamaya da razıyım ben yaa.

Ben de gece takıyorum şu an tek öğretebildiğim gündüz çiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…