esim beni hic bir Zaman ailesine karsi korumadi su an 28 sennelik evligim , 18 sene kvlerle beraberdim ben kendimi külkedisi gibi hissettim kendi aileme bunu hissettirmedim üzülmesiler diye sabir sabir nerden buldum bilmiyorum hep sustum derdimi anlatacak kimsem yoktu esim icin kendi ailesi ( annesi babasi kardesleri)lerine cok düskündü ev yansa ilk kurtaracagi onlardi karisi 2 cocugu degildi arkanda kimse olmayinca mejburen susuyorsun cünkü hep onlar hakliydi birsey olsa hemen yemin ediyor su üstüne cikiyordular hakliyken,suclu duruma düsüyorsun o insani daha cok üzüyordu kvlere baktim yikadim ..............bir kez kirmadim ALLAH icin yaptim nur icinde yatsinlar onlar hayattayken hep arayip soruyordular meger ben baktigim icin kvlere benimkisi uzun hikaye hepsinden cok cektim onlarin cocuklarinin dügününe ben 1hafta önce gidip yardim ediyordum benim cocugumun dügünü dönüm noktasi olldu hayatimin el gibi geldiler esim onlar icin canini verirdi onun gibi kardes bulunmaz ama onu hepsi yanliz birakti esim 4 sene önce tanidi ailesini, kullanildik dedimya uzun hikaye gecenlerde hic bizi aramayanlar aradi kaynimlar esiyle ümreye gideceklermis helallik istiyorlar ben nasil helal edeyim kalbim evet demeyince ben sadece ALLAH kabuletsin hayirli yolculuklar dedim esim konusmak istemedi cünkü onu yanliz biraktiklari icin cok kirgin: asla helal etmem ben 46 yasindayim ilaclar ignelerle yasayan biriyim 16 senedir bence hayattayken herkes birbirinin kiymetini bilsin bana kizacaksiniz belki ALLAhin evvine gidiyorlar neden helal etmiyorsun diye haca parasi olan herkes gidiyor simdi benden bir kez özür dileseydiler belki helalasirdim esim kizimin dügününden sonra cok degisdi bana ve cocuklarimiza karsi su an cok mutlugum onu seviyorum sabrim yendi kaynimlara helallesmedigim icin suclumuyum.........kaynimlar bizden 15 Yas büyükler ben onlarin anne ve babalarina baktim ben genc yasda hastalandim onlar saglikli (( esimle görücü usulü evlendik kaynimlar araci olmusdu)) bukadar nankörlerrrrrrrrrrrrrr