Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçekten helal olsun forumu kapattırmayı başardınız birisi para verecekmiş yani.Diğeride geçmiş konuyu okuma zahmetinde bulunmuyor konunun devamıymışta bilmem ne.
Ben de sinir oldum. Upuzun cevap yazdım, gönderemedim. O arada konu kapanmış. Özel mesajla gönderdim artık. Ama konu kapanmasaydı iyiydi. Benim cevabımı biri okuyup üzerine birşey ekleyecekti ve çözüm olacaktı belki.
Bir çoğumuz tanıyoruz kahveyi de konusunuda az çok...güçlü duruşuna da hayran kalmıştım.
Şimdi okudum konuyu ve cok üzüldüm kapanmasına da kırılmasına da...
Ya ben de o konuya kahve abla için birseyler yazmıştım acaba ben de hata mi ettim diye içim içimi yiyor ya ardı ardına sigara yakıyorum. Hanımlar benim mesajım da kirmis midir onu ya? Konuda okudunuz mu okumadiysaniz bir zahmet baksaniz da kızmış midir bana tahmin yurutseniz? Ay valla çok canım sıkıldı bu duruma.