Hissetmişsin.. Adam zaten karaktersizin tekiymiş. Ama sen madem unutmak istiyorsun niye hala o adamın geçmişini arkadaşlarını deşip duruyorsun? Tamam bizlere söylemek kolay geliyor ne yaşadığını sen biliyorsn ama boş kalmamaya calıs yani sürekli bi uğraş bul kitap oku çık dolaş..
Sürekli onu takip ederek unutamazsın. Hakkını helal edip etmemek sana kalmıs , ama helal etmezsen eğer senin yüreğine ağırlık ona değil ki. Sen etsende etmesende zaten Rabbim sana yapılan haksızlığın hesabını soracak
Ablalarim merhaba...Size bahsettigim bi eski sevgilim vardi ya helallik isteyen iste dun gece onun hakkinda birsey daha ogrendim.Bu zatin bi kiz arkadasi vardi kardesim dedigi.Arkadaslardi(!) bn ta o zaman inanmamistim icimde bi suphe vardi ama her seferinde hayir aramizda bisey yok vs. diyordu.Kizin sevgilisi var demisti bana.Acemi birligindn izne geldiginde dedi bana gorusemiyoruz sevgilisi var diye dusunun konusmus demek ki.Dun icime bir kurt dustu dort yillik paylasimlarini inceledim facebookta.Bundan dört yil once surekli "seni seviyorum x seninle herseye varim ben" yazmis.arkadasim dedigine insan boylr davranir mi.Simdi bircogunuz gecmiste kalmis diyebilirsiniz ama kalmamis ablalarim kiz hala arkadaslarinda ekli ve her sozunu begeniyor.eminim konusuyolardir da.hissedermis ya insan ben de hissettim.salak yerinr konuldum resmen.dun aksam ona hakkimi asla helal etmeyecegimi,bu olaylari bilsem asla helal etmeyi bile dusunmeyecegimi soyledim.cidden sinirlerim cok bozuk su anda.o benim ilk iliskimdi.ve beni bir kisiyle aldatmamis iki kisiyle aldatmiss.ondan nefret ediyorum.bn burda ne cok ugrasmistim oysa eski konularimda asker beklemek bile hosuma gidiyordu konu oysa.hatta haber alamamistim yine yazmistim buraya.evet artik sevmiyorum ama cok sinirliyim.İcimi dokmek istedim cok sagolun.
Ablalarim merhaba...Size bahsettigim bi eski sevgilim vardi ya helallik isteyen iste dun gece onun hakkinda birsey daha ogrendim.Bu zatin bi kiz arkadasi vardi kardesim dedigi.Arkadaslardi(!) bn ta o zaman inanmamistim icimde bi suphe vardi ama her seferinde hayir aramizda bisey yok vs. diyordu.Kizin sevgilisi var demisti bana.Acemi birligindn izne geldiginde dedi bana gorusemiyoruz sevgilisi var diye dusunun konusmus demek ki.Dun icime bir kurt dustu dort yillik paylasimlarini inceledim facebookta.Bundan dört yil once surekli "seni seviyorum x seninle herseye varim ben" yazmis.arkadasim dedigine insan boylr davranir mi.Simdi bircogunuz gecmiste kalmis diyebilirsiniz ama kalmamis ablalarim kiz hala arkadaslarinda ekli ve her sozunu begeniyor.eminim konusuyolardir da.hissedermis ya insan ben de hissettim.salak yerinr konuldum resmen.dun aksam ona hakkimi asla helal etmeyecegimi,bu olaylari bilsem asla helal etmeyi bile dusunmeyecegimi soyledim.cidden sinirlerim cok bozuk su anda.o benim ilk iliskimdi.ve beni bir kisiyle aldatmamis iki kisiyle aldatmiss.ondan nefret ediyorum.bn burda ne cok ugrasmistim oysa eski konularimda asker beklemek bile hosuma gidiyordu konu oysa.hatta haber alamamistim yine yazmistim buraya.evet artik sevmiyorum ama cok sinirliyim.İcimi dokmek istedim cok sagolun.
Tatlım, bende eski sevgilime hakkımı helal etmemiştim. O da kardeşim dediği kıza biz ayrıldıktan sonra (sırf bana inat) birlikte fotolarını koyuyordu, benim aldığım hediye formayı ona giydirmişti vs.. Ama bunlar ondan nefret etmemi tetikledi ve iyi oldu. Boşver böylelerine üzülmeye değmez. Karaktersiz biri için kendini üzme sakın. Zaten bir süre sonra yalvar yakar dönecek sanaO helallik onun içine coktan oturmuştur.
Acını unutunca hakkını helal edersin zaten
Bende öyle oldu yani..
O kişiyi unutunca hakkımı helal ettim..
Bana çektiklerini yaşadıysa onun acısı içinde oluştuysa inşALLAH mutlu olur diyorum..
Bunu çok içten söylüyorum..
Ama şöyle bi durum var benim ona davradığım gibide bi çok kişi davranmaz..
Neyse artık yollar ayrıldı benim 2yılı aşkın bi ilişkim var onun üstünden sular aktı
ALLAH'a havale et gerçekten..
En iyisi ALLAH bilir..
Hakkını helal edip etmeme meselesine bşey diyemem..
Ne yaşadığını sen bilirsin biz helal et desek bile içinde bi yer etme dicek biliyorum
Ama kesin ALLAH'a havale et..
Üstelik bu beyfendide geri döner
cok tesekkur ederim cevabiniz icin.su an canim cidden cok yaniyor sinirlerim cok bozuk.geri niye donsun anlamadim pek orayi.engelledim be zaten onu heryerden bana ulassin istemiyorum.
Bu tipler böyledir..
Aldatırlar kandırırlar sonrada geri dönmek için tepinirler..
O yüzden geri döner..
Aldatanların kandıranların %80i geri dönüyor..
Şöylede bi durum var; Onun mutsuzluğuyla mutlu olduğun günlerde gelicek
Can acında en fazla 2 ay bu denli devam eder sonra o gelirse sen istemezsin
sinirlerim oyle yiprandi ki inanin cok kotuyum.madem aldatiyosun bari saklamayi bil.sagolun desteginiz icin..mutsuzum demisti helalik isterken umarim hep mutsuz olur.o mutlulugu haketmiyor..
cok tesekkur ederim cevabiniz icin ancak kusura bakmayin ama beynim durdu niye geri donsun ki?
Bitmis gitmis neden oturup da taa yillar oncesinin paylasimina kadar incekiyorsunuz ben anlamadim..yanlis anlamayin sizi dusundugum icin soyluyorum bunlar sizi uzmekten baska ise yaramaz ki..bn bana bunlari yasatan adamin degil facebook unu incelemek yolda gorsem kaldirim degistiririm..inanin eskiyi kurcalamak dusunmek sadece unutma surenizi uzatir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?