Ablalarim merhaba...Size bahsettigim bi eski sevgilim vardi ya helallik isteyen iste dun gece onun hakkinda birsey daha ogrendim.Bu zatin bi kiz arkadasi vardi kardesim dedigi.Arkadaslardi(!) bn ta o zaman inanmamistim icimde bi suphe vardi ama her seferinde hayir aramizda bisey yok vs. diyordu.Kizin sevgilisi var demisti bana.Acemi birligindn izne geldiginde dedi bana gorusemiyoruz sevgilisi var diye dusunun konusmus demek ki.Dun icime bir kurt dustu dort yillik paylasimlarini inceledim facebookta.Bundan dört yil once surekli "seni seviyorum x seninle herseye varim ben" yazmis.arkadasim dedigine insan boylr davranir mi.Simdi bircogunuz gecmiste kalmis diyebilirsiniz ama kalmamis ablalarim kiz hala arkadaslarinda ekli ve her sozunu begeniyor.eminim konusuyolardir da.hissedermis ya insan ben de hissettim.salak yerinr konuldum resmen.dun aksam ona hakkimi asla helal etmeyecegimi,bu olaylari bilsem asla helal etmeyi bile dusunmeyecegimi soyledim.cidden sinirlerim cok bozuk su anda.o benim ilk iliskimdi.ve beni bir kisiyle aldatmamis iki kisiyle aldatmiss.ondan nefret ediyorum.bn burda ne cok ugrasmistim oysa eski konularimda asker beklemek bile hosuma gidiyordu konu oysa.hatta haber alamamistim yine yazmistim buraya.evet artik sevmiyorum ama cok sinirliyim.İcimi dokmek istedim cok sagolun.
Son düzenleme: