cnm aynı durum bende de var. ailem Marmaris'te oturuyor. bende çok bunaldım bayramda 9 gün tatil diye eşimle gitmek istiyorum. ama eşim yok hasta olur, yok yolda mahvolur diye gitmek istemiyor.:1no2::1no2: ikna etsem götürür de allah korsun bide hastalanırsa orda sorumluluk tamamen benim üstüme kalır diye de korkuyorum. şansıma havada kötü güzel olsaydı hiç düşünmezdim. gerçi kendi arabımızla gidecez sonuçta araba sıcak zaten arabada sürekli uyur kızım sorunda olmaz. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:işte yollar hava şartlarından dolayı kötüdür diye kafam takıldı. CADIARZU
sen kendi arabanızlamı gitmeyi düşünüyorsun???
aslında alışmaları lazım sonra en ufak mikropta afallamasınlar. ben 20. gününden beri hep dışarı çıkardım ki bebeğim alışsın diye sanırım alıştı. sakınan göze çöp batarmış lafına bu yüzden çok inanıyorum
kesinlikle öznur çok haklısın bende dışarı çıkarıyorum daha bir aylık olmamışkenden beri ama otobüs e bindirmedim ya her türlü insan var diye aksıran öksüren ne bileyim ...dışarllarda yaşayan çocuklar nasıl da sağlıklı yalın ayak nasıl imreniyorum ben bazen allah yardımcıları olsun hepsinin mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?