Hellp sendromu geçirip yeniden hamile kalan var mı?

Gizem46

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
2
0
6
33
23 Temmuz günü Hellp Sendromu tanısı ile 34 haftalık iken acilen doğuma alındım. 17 gün yoğun bakımda 3 gün de serviste olmak üzere 20 gün hastanede yattım. Maalesef doğumdan 26 gün sonra bebeğimi kaybettim. :( Bebeğimi sadece 1 kere kucağıma alabildim. Belki bunu düşünmek için çok erken ama içim çok yanıyor. :( benim gibi hellp sendromu geçirip tekrar anne olabilen var mı? Allah'ım inşallah nasip eder yaşayamaďığım annelik duygusunu tekrar yaşayabilirim. :(

Canim basin sagolsun ve sanada çok geçmiş olsun.benim kız kardeşim 36+6 haftalık hamileydi ikinci bebeğine 30.06.2018 de doğum yapti ve bi oğlu oldu bebek gayet sağlıklı doğdu fakat kız kardeşim 06.07.2018 de Hellp sendromu nedeniyle 33 yaşında vefat etti geride iki tane yavrusunu bıraktı .büyük oğlu 3 yaşında yeni doğada daha 2 aylık benim de iki tane çocuğum var şimdi 4 çocuklu oldum.allah peygamber aşkına bana akıl verin bugünler nasıl geçer canım kalbim çok yanıyor. Yaşamakla yaşamamak arasında gidip geliyorum.intihar edip bu açıdan kurtulmak istiyorum bazen.kardeşimi çok ozledim

Back