• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HELP ! göbek kılı

forever_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
50
0
36
İstanbul
kızlar internette bisey bişey buldum yok mu deneyen aynı malzemeleri yüze yapan da varmış tüy için akne için demişler ben de göbek için aynı şeyleri okudum . :43:

Göbek kıllanmasından kurtulmak için hazırlamanız ve uygulamanız gereken bitkisel kür yumurta akından, mısır unundan ve toz şekerden hazırlanıyor. Her biri mutfağınızda bulunan bu ürünler sayesinde göbek kıllarınıza sonsuza dek elveda diyebilirsiniz. İşte bu kürü hazırlamanın yolu:
İhtiyacınız olan malzemeler; bir adet yumurta akı, eşit miktarlarda mısır unu ve toz şeker.
Göbek kılları için hazırlanacak olan bu tarifin yapımı şöyledir: Derin bir kabın içine bir adet yumurtayı kırın ve içerisine eşit miktarlarda mısır ununu ve şekeri ilave ederek iyice çırpın. Daha sonra bu karışımı göbeğinize sürün ve kurumasını bekler. Kuruduktan sonra da çok nazik bir şekilde göbeğinizden karışımı soyun. Bir haftada bu kürü 4 kez uygulayın. Zamanla göbek kıllarının geçeceğine şahit olacaksınız.

Son düzenleme:
ne buldun :53: ben bu msjdan hiçbir şey anlamadım ama ya :37:

Göbek kıllanmasından kurtulmak için hazırlamanız ve uygulamanız gereken bitkisel kür yumurta akından, mısır unundan ve toz şekerden hazırlanıyor. Her biri mutfağınızda bulunan bu ürünler sayesinde göbek kıllarınıza sonsuza dek elveda diyebilirsiniz. İşte bu kürü hazırlamanın yolu:
İhtiyacınız olan malzemeler; bir adet yumurta akı, eşit miktarlarda mısır unu ve toz şeker.
Göbek kılları için hazırlanacak olan bu tarifin yapımı şöyledir: Derin bir kabın içine bir adet yumurtayı kırın ve içerisine eşit miktarlarda mısır ununu ve şekeri ilave ederek iyice çırpın. Daha sonra bu karışımı göbeğinize sürün ve kurumasını bekler. Kuruduktan sonra da çok nazik bir şekilde göbeğinizden karışımı soyun. Bir haftada bu kürü 4 kez uygulayın. Zamanla göbek kıllarının geçeceğine şahit olacaksınız.

(kopyalamıştım yapıştırmamışım)

biraz daha açın şunu bende anlamadım..:37:

???????????????????????

ama bu tarifte şeker var şeker tüy köklerini besler..:20:

(kopyalamıştım yapıştırmamışım)

şimdi yapıştırdığın iyi oldu anladım :1:

ama yine anlamadığım bikaç nokta var bu karışımı göbeğimizi alıp mı uyguluyoruz yoksa karışımı soyarken tüy dökücü etki mi yapıyor ? ya ben niye bugün her şeyi zor anlıyorum :14:

:( olmaması normal de bizde var işte

nerde var karın golgesındemı
gobek delıgı etrafında 3 tane var cımbızla cekıyorum
hayır varda benmı dıkkat etmıyorum bıle oldum yanı :S
hormon bozuklugumu var_?

aslına en iyisi almamak ama ben almıştım , sürekli de alıyorum..

iğrenç bir görüntü..bu kürü uygulayan var mı acaba,faydası olur mu ki..:26:

nerde var karın golgesındemı
gobek delıgı etrafında 3 tane var cımbızla cekıyorum
hayır varda benmı dıkkat etmıyorum bıle oldum yanı :S
hormon bozuklugumu var_?

benim karnımda göğsümde ensemde sırtımda var hormon bozukluğu filan çıkmadı. göbek deliği etrafındakiler daha uzun sadece. ama diğerleri de öyle. erkekde olmaz o kadar :( dikkat edilmicek gibi değil bikini giyemiyorum o kadar iğrenç . ivediğin dişisi gibiyim.

aynu yerden 3 er beşer çıkmıyomu sonra bende 1 2 tane yok öyle olsa denerdim ama benim bütün gövdem öyle :(

tatlım kalın olan kıllar dan mı bahsediuyorsun tüm vucudun kapkalın kıllı mı yani şöyle tarif edeyim vajina ve koltuk altındaki kıllar gibilermi yani?

tatlım kalın olan kıllar dan mı bahsediuyorsun tüm vucudun kapkalın kıllı mı yani şöyle tarif edeyim vajina ve koltuk altındaki kıllar gibilermi yani?

göbeğimde ve göğüs ucumda öyle simsiyah kapkalın var ama araya karışmışlar. diğerleri daha cansız ama çok belli oluyor uzunlar çünkü hemde siyaha yakınlar. :(

göbeğimde ve göğüs ucumda öyle simsiyah kapkalın var ama araya karışmışlar. diğerleri daha cansız ama çok belli oluyor uzunlar çünkü hemde siyaha yakınlar. :(

canım çok belli oluyomu ki takma çok ama belli oluyosa çok hormonal bozuyklukların da yoksa en iyi kökünden almak olucak sonrada bioder gibi ürünlerle azaltmak.. ama imkanın varsa lazer yaptır

canım çok belli oluyomu ki takma çok ama belli oluyosa çok hormonal bozuyklukların da yoksa en iyi kökünden almak olucak sonrada bioder gibi ürünlerle azaltmak.. ama imkanın varsa lazer yaptır

maalesef çok belli oluyor :( kalıcı olsun diye bende kışın düşünüyorum ama kafaya o kadar taktım ki bikiniyle yüzemiyorum mayo bile kesmiyor :( yakında havlu elbiseyle gircem

Back
X