• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HELP ! göbek kılı

canım çok belli oluyomu ki takma çok ama belli oluyosa çok hormonal bozuyklukların da yoksa en iyi kökünden almak olucak sonrada bioder gibi ürünlerle azaltmak.. ama imkanın varsa lazer yaptır

maalesef çok belli oluyor :( kalıcı olsun diye bende kışın düşünüyorum ama kafaya o kadar taktım ki bikiniyle yüzemiyorum mayo bile kesmiyor :( yakında havlu elbiseyle gircem yazın yapılmazmışya

maalesef çok belli oluyor :( kalıcı olsun diye bende kışın düşünüyorum ama kafaya o kadar taktım ki bikiniyle yüzemiyorum mayo bile kesmiyor :( yakında havlu elbiseyle gircem yazın yapılmazmışya

tatlım evet kışa ertele su an içinde daha basit çözümler bul sarart falan eğer takıosan yada al kökten

şimdi yapıştırdığın iyi oldu anladım :1:

ama yine anlamadığım bikaç nokta var bu karışımı göbeğimizi alıp mı uyguluyoruz yoksa karışımı soyarken tüy dökücü etki mi yapıyor ? ya ben niye bugün her şeyi zor anlıyorum :14:

Bu kürü yüzede uyguluyorlar, tüyler alınmadan. Zaten yüze alçı gibi yapışıp kalıyormuş, sonra çıkarmaya çalıştıkça yüylerinide alıyormuş yapışkan olduğundan.Ama bana sorarsanız güvenilir bi tarif değil aman diyeyim.. Şeker var bi kere tüy köklerini besler..:19::19::19:

Bu kürü yüzede uyguluyorlar, tüyler alınmadan. Zaten yüze alçı gibi yapışıp kalıyormuş, sonra çıkarmaya çalıştıkça yüylerinide alıyormuş yapışkan olduğundan.Ama bana sorarsanız güvenilir bi tarif değil aman diyeyim.. Şeker var bi kere tüy köklerini besler..:19::19::19:

banada ağda tarifi gibi gelmişti :(

al al bitmez can mı dayanır :( sarartmak köklerini besliyomuş kısaltsam uzar :( Allah kimseye çektirmesin

tatlım bendede var o dert ama seninki daha fenaymış valla yyoğun yerleri alıp diğer yerlere dokunmamak en iyiy haklısın

Benim de göğüs ucu ve göbekte var ben ağda ya da makine ile alıyorum keşke olmasalar ama varlar kendimi bunun için üzemem:1:

Back
X