- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ooffsoğudum inanki.şimdi yine konuştk bu konuyla ilgili.en kötü kaçarız ailen razı olmazsa diyo.hiiç kusura bakma ben ailemi hiç bişey için silemem dedim.kafa leyla bunun.
bence atanırsın rahat rahat .önlisans canım.çok çalıştım hayaller kurarak sevdğim gözmn önndeydi hırs yaptım işm olsnda aiilem kabul etsn diye ama artk kendim için iyiki yapmşım çalşmışm diyorm
soğudum inanki.şimdi yine konuştk bu konuyla ilgili.en kötü kaçarız ailen razı olmazsa diyo.hiiç kusura bakma ben ailemi hiç bişey için silemem dedim.kafa leyla bunun.
Severek ayrilalim diye sarkisi bile var. Yaslar kucukken kanlar kaynarken fazla onemsenmez gibi gelsede emin ol 5 sene sonra catirdamaya baslar. Ama Allah buyuk belki sonradan durumu toparlar. Fakat soylemlerinden pekte azimliymis gjbi gelmedi. Bunlar benim fikirlerim ee hayatta sizin hayatiniz dogrusunu siz bilirsiniz..nasıl çekip gidilir ki.
büro mu bölümünüz.?bence atanırsın rahat rahat .
ben de 85 ile atandım 2013 de. 2. atamada.
bazen bn de böyle düşünmüyo değilim.şimdi ben kaçamam kusura bakma canım dedim çabalarsan fikrim değişir ama böyle bi yere varabilecğimizi bi yuva kurabileceğimizi düşünmüyorum dedim.o da.ben en kötü ihtimalden bahsediyorum tabiki durduk yere kaçmayız ama ailen karşına bi adam çıkarıp bunla evlenceksin der diye korkuyorum diyo ailem katı old.için.bn de sen gerekeni yaparsan ailem razı olur dedim.he eğer 2 3 sene içinde bi yere tutunma çabası olmazsa yol orda.anlarım ki sevmemiş oayalamışNeeee kaçarız mı dedi?
Offfff az uzakta oynasın be!
Ayyy ne buldun şu arabesk ergende?
tavrımı koydum kaçmam öyle huzurum falan olmaz benm dedim bi kez daha böyle bi kelime kullanırsa bilmiyorumooff
kaçarız mi diyor.
o olmadı işte.
kolay yolu bulmuş o .
abla tam dediklerine uyuyorum artık saldım sanırım.benim için ne yapıyor diye bakıyorum artık.ben çok şey yaptım ilerde bitanesini bilmeyecek.gözlem aşamasındayım şu sıralar bi askerden gelsin bakalım trilaylaylom takılacak mı aklı başına gelecek kurma telaşına mı girecek.Defalarca yazdım konuna biliyorsun.
En büyük hatayı ben ayrılamam fikriyle yapıyorsun bence.
Neden ayrılamazsın ki?
Bulunmayan Hint kumaşı mı kendisi?
Sen ayrılmadıkça ya da daha doğru tabirle ayrılamayacağını hissettirdikçe o iyice yayılıyor,görmüyor musun?
Sen çırpındıkça o sallamıyor.
Oysa sen dik dursaydın belki o da çaba gösterirdi ama geçmiş ola artık.
Yerinde olsam çoktan ayrılırdım hele ki benim maaşıma gözünü dikmiş adama tırnak kadar da üzülmezdim.
Sen seviyor musun bilemem ama onun seni sevmediği belli.
Seni sevse okur,çalışır,meslek sahibi olurdu çoktan.
Senin bu kadar üzülmene gönlü razı olmazdı.
Daha önce de söyledim erkektir çaba göstermesi gereken,sevdiği kızı mutlu etmek için uğraşan.
Sana yazık,ailene yazık hiç düşünmüyorsun bunları.
Heee şu söylediklerimi daha önce olduğu gibi yine dikkate almayacaksın,biiliyorum ama bunları yazmazsam içim rahat etmezdi.
Hayat senin,bile bile sıkıntıyı çekecek olan sensin.
yok ben zıraat teknikeriyim.büro mu bölümünüz.?
en mantıklısı tabiki.Allah bebişinize hayırlı ömürler versin. <3yok ben zıraat teknikeriyim.
tekniker olarak atandım 2. atamada.
ama teknikerlik gelmeseydi bile 3001 den atanıyordum o puanla.
ben teknikerliği tercih ettim canım.
teşekkürler canım . darısı başına inşallah.en mantıklısı tabiki.Allah bebişinize hayırlı ömürler versin. <3
abla tam dediklerine uyuyorum artık saldım sanırım.benim için ne yapıyor diye bakıyorum artık.ben çok şey yaptım ilerde bitanesini bilmeyecek.gözlem aşamasındayım şu sıralar bi askerden gelsin bakalım trilaylaylom takılacak mı aklı başına gelecek kurma telaşına mı girecek.
şu an askerde ama .çalıştı askere gitti.sevdiğine de eminim.erkendeğilmiBak canım şu an salsaydın,zaten şu konuyu açmazdın.
He niye açtın demiyorum,yanlış anlama sakın. Dertlenmişsin ki açmışsın.
Gözlem,sözlem geç bunları adamın tavrı belli. Yolunu çiz sen.
Zor biraz her yerde var sonuctaçıkınca özelde iş arayacak lise mezunu.
ne var heryerde.Zor biraz her yerde var sonucta
lise mezunu iş arayan ve inan bulunan iş de maddi olarak doyurucu olmuyor malesefne var heryerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?