Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar sizce dışarıdan doğum paketi almak mı mantıklı yoksa tamamlayıcı sigortami ankarada yaşıyorum onereceginiz özel hastahane istiyorum doğum için
Bildiğim fiyatları söyleyeyim. Liv hospital 10.000 tl Memorial 12.000 tlydi sorduğumda ancak özel sigorta fiyatlarını bilmiyorum. Ben livden almayı düşünüyorum doktorum da orada zaten. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Tamamlayıcı sağlık sigortasına doğum teminatı ekleniyor fakat belli bir süreleri oluyor o süreler dışında gebelik olursa tamamlayıcı sağlık geçerli olmuyor. Gebe iseniz hastanelerden doğum paketi fiyatı alabilirsiniz veya demir sağlıktan gideceğiniz hastane için doğum paketi fiyatı alarak karşılaştırma yapabilirsiniz.
ben hamile kalmadan önce araştırdım, doğum paketleri hamile kalınmadan alınması gerekiyordu,
zaten hamilelik pllanlarım olduğu için bende o şekilde aldım. sonra hamile kaldım pakette
belli hastaneler var onları değerlendireceğim.