Helyum gazı cekmeyin çektirmeyin!

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.401
2.775
133
Hasta etti beni mahvetti sesimi değiştireceğim diye iki komiklik olsun diye o lanet söz balonundan helyum çektim bugün belki de KOAH oldum ! Ciğerim soluk borum mahvoldu yanıyor öksürük burun akıntısı ve resmen hasta etti beni ! Bircogumuz çektikten sonra böyle hissettik ama bende ayrı bir halsizlik yapti ! Deneyimleyen var mı ? Düzeliyor değil mi?

Aklıma Beyaz ın program yaptığı zaman konuklara çektirdiği helyum geldi :)
valla denemedim bilmiyorum ama nefesinizi yormazsanız biraz dinlenince geçer bence, helyum çekicem diye zorladıysanız kendinizi birden etki etmiştir. Kafanıza takmayın düzelir :)

Çoğu balonun içine helyum gazı konmuyor ki. Tam adını bilmediğim yanıcı bir maddeden dolayı çocuğun birinin eli ve kolu yanmıştı. Siz bir doktora gidip röntgen çektirin en iyisi

Çektiğiniz şey helyum olmayabilir. Çakmak gazı gibi birşey koyuyorlar sanırım ucuz olsun diye.

Hanımefendi helyum gazı reaktif değildir insanda herhangi bir şeyle tepkimeye girmez.Onlara ucuz olsun diye çakmak gazı gibi bir şey koyarlar ağırlıklı olarak.koah öyle bir şey değil naptınız en kötü o çakmak gazı zehirlemiştir gidin yoğurt ayran tüketin. (Dipnot: lisans mezunu kimyagerim)

çakmak gazı dediğiniz karbonmonoksitse bi acile gidip kan oksijen seviyenizi ölçtürün.

koah değildir ama yanıcı toksik bir maddeyse solunum yollarınız zedelenmiş olabilir ödem falan olmasın ben olsam giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…