Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar..daha önce boşanıyorum adlı bir konu açmıştım..5 aylık evliyim ve boşanıyorum..
eşim hiç affedilmez hatalar yaptı bana karşı..üzerime yürüdü hakaret etti flm.. uzun uzun konumda anlattım..1aydır ailemin yanındayım..
1 aydır 1 kez bile beni aramadı..ilk 3 hafta hiç ama hiç üzülmüyordum ama şimdi canım çok sıkılıyor..![]()
o bana bunları nasıl yapabildi, şu anda nasıl hayatına hiç bir şey yokmuş gibi devam edebiliyor, hiç mi üzülmüyor diye düşünüyorum.. özelliklede geceleri.. ben bunları beynimden atmak istiyorum ama nasıl yapıcam kızlar bilmiyorum.. etraftan duyuyorum işte annesine üzülme anne üzülcek ne var diyormuş.. hem suçlu hem güçlü hem de gamsız bu yaa..![]()
nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıorum..işten geri kalan zamanlarında orda burda geziyormuş..tamam oturup karalar bağlamasını beklemıyordum ama bu kadar basitmiydi hersey? boşanıyoruz ya.. insan hiçmi üzülmez hiç mi içi sızlamaz.. bensizliği 1 günde nasıl hemen kabul edebiliyor? hiçmi sevmemiş beni?kavga ettiğimiz günden 1 gün önce seni çok seviorum diodu,kavga ettiğimiz gün küfretti kovdu beni.. ben bu erkeklerı anlamıyorum.. bunlar canımı çok acıtıyor... hazmedemiyorum sanırım onun bukadar vurdumduymaz olabilmesini..he arasa dönicekmiydim, dönmicektim ama en azından o da bak beni sevmiş değer vermiş ama ikimiz yapamadık dicektm.. Allah onuda onun gibilerinide bildiği gibi yapsın..
![]()
Bende yeni boşandım sorunlar hep benzer... sanırım bizim şanssızlığımız ve ortak noktamız eşlerimizin sorumsuz kişiler olması...benim biraz daha farklıydı durumum eşim sürekli arıyordu, boşanmak istemiyordu fakat diger taraftan aldatıyordu yalan söylüyordu sürekli yani olacak gibi değildi..keşke böyle olmasaydı ama oldu onun için maziye bakıp neden aramadı, neden etmedı, neden ilgilenmedi demeyi bırakın artık.ilgilense ne olacaktı ki? bugün ilgilense barışsanız yarın tekrar aynı şeyler yaşanıyor çünkü eşiniz sorumsuz vicdani duyguları yeterince gelişmemiş ya da olgunlaşmamış yani özetle kişiliğini değiştiremiyorsunuz olmadı mı olmuyor...sanırım hatamız iyice tanımadan evlenmemiz...ama bazen senelerce beraberde olsan tanıyamayabiliyorsun bilemiyorum ne söylesem havada kalır tek bildiğim hayatım tepetaklak oldu çünkü hayatımı düzenimi işimi herşeyi evlendiğim kişiye göre düzenledim ona adapte ettim, kendimden önce onu düşündüm onun için borca bile girdim aylarca çalışıp ödemem gerekecek....çogumuzunda hatası bu güveniyoruz bir ömür hayatı paylaşacağımız insan sanıyoruz ve sonuçta çok büyük hayal kırıklıgı yaşıyoruz...ben kendi adıma boşuna fedakarlık etmişim her çabam boşaymış diyorum bilmeden ortak hayat sıcak bir yuva kurarız çocuklarımız olur vs derken kendi hayatımı mahvetmişim meğer![]()
merhaba, 6 ayı geçkin zamandır acı çekiyorum ve benimle aynı şeyi yaşayan biri olsa da dertleşsem diyordum. Bizim odunlar aynısının tıpkısıymış şekerim, benim başımda da aynı dert vardı. ama işte dedim ya 6 ayı geçti herhalde saymıyorum artık. Beni üzen başka bir şey daha var. anneme üzülüyorum, neşeli, zeki, başarılı, enerjik kızının enkaza dönüşünü seyretti annem, hala da seyrediyor. keşke ona hissettirmeseydim, bari keşke o üzülmeseydi, ama oluyor işte. hepimizin kaderinde var sanırım bu.
Şimdi dua etmeye kalktığımda ne dileyeceğimi bilmiyorum, onu dilemem, onun belasını da dileyecek psikolojide de deilim artık. ama yeni birini de dileyemiyorum, erkeklerden o kadar soğudum ki, onlara güvenim o kadar yok oldu ki.. sanırım ömrümün geri kalanını rahibe teresa olarak geçireceğim :)
Ne çok kişi aynı durumdaymış meğer. ben de eşimden boşanıyorum sadece 18 gün beraber kaldık. Çok üzüldüm. İnsanlarda hiç mi vicdan kalmamış. Benim eşim de 3 ay benimle hiç yüzyüze konuşmadı sonra da anlaşmalı boşanma protokolü yolladı arkadaşıyla. benim evimde oturuyor ailesiyle. ben de maddi manevi tazminat davası açtım. dua edin ne olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ben de kendime defalarca sordum hala soruyorum insan hiç mi üzülmez, hiç mi düşünmez bu kadar kolay mıydı diye. ama benim eşimin hiç umurunda değil. şimdi de ben tazminat davası açtım diye açgözlülükle suçluyor beni ve ailemi. oysa tek derdim onun da biraz rahatsız olması. Bilmiyorum bazen hala bunların bi kabus olduğunu geçip gideceğini düşünüyorum ama neredeyse 6 ay olacak . Korkuyorum geleceğin bana getireceği şeylerden. eşimi çok seviyordum. keşke böyle olmasaydı.
slm kızlar..daha önce boşanıyorum adlı bir konu açmıştım..5 aylık evliyim ve boşanıyorum..
eşim hiç affedilmez hatalar yaptı bana karşı..üzerime yürüdü hakaret etti flm.. uzun uzun konumda anlattım..1aydır ailemin yanındayım..
1 aydır 1 kez bile beni aramadı..ilk 3 hafta hiç ama hiç üzülmüyordum ama şimdi canım çok sıkılıyor..![]()
o bana bunları nasıl yapabildi, şu anda nasıl hayatına hiç bir şey yokmuş gibi devam edebiliyor, hiç mi üzülmüyor diye düşünüyorum.. özelliklede geceleri.. ben bunları beynimden atmak istiyorum ama nasıl yapıcam kızlar bilmiyorum.. etraftan duyuyorum işte annesine üzülme anne üzülcek ne var diyormuş.. hem suçlu hem güçlü hem de gamsız bu yaa..![]()
nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıorum..işten geri kalan zamanlarında orda burda geziyormuş..tamam oturup karalar bağlamasını beklemıyordum ama bu kadar basitmiydi hersey? boşanıyoruz ya.. insan hiçmi üzülmez hiç mi içi sızlamaz.. bensizliği 1 günde nasıl hemen kabul edebiliyor? hiçmi sevmemiş beni?kavga ettiğimiz günden 1 gün önce seni çok seviorum diodu,kavga ettiğimiz gün küfretti kovdu beni.. ben bu erkeklerı anlamıyorum.. bunlar canımı çok acıtıyor... hazmedemiyorum sanırım onun bukadar vurdumduymaz olabilmesini..he arasa dönicekmiydim, dönmicektim ama en azından o da bak beni sevmiş değer vermiş ama ikimiz yapamadık dicektm.. Allah onuda onun gibilerinide bildiği gibi yapsın..
![]()
canım benim, sen de büyük sorunlar yaşıyorsun ama bil ki YALNIZ DEĞİLSİN ! şimdi bizim yapmamız gereken tek şey ayakta dimdik durmak, onlara inat değil, kendimiz için..