• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem ağlarım,hem boşanırım...

bı kac gundur gelemedeım canım..ya da geldım baktım yoksunuz cıktım bnde..bu arada eksık namazlarımı hesapladım onları kılmaya calısorum ınsallah bıtırırım..

ooo Allah kabul etsin,ne güzel yapmışsın :) ben özelden hala mesaj atamıyorum ama haberin olsun :) nasılsın?

ooo Allah kabul etsin,ne güzel yapmışsın :) ben özelden hala mesaj atamıyorum ama haberin olsun :) nasılsın?

walla ınsalllah eder..bu gune kadr kılma bugunden sora basla..umarım kabul olru..

100 cewap yazman lazım canım msj atabılmen ıcın..pardon farketmedım onu..
ıyıym nası olım..bıldıgın gbı..sen nasılsın?

şükür kavuşturana cnm ya nerelerdesin çok merak ettim tatlım :)) iyisin demi cnm?

walla ınsalllah eder..bu gune kadr kılma bugunden sora basla..umarım kabul olru..

100 cewap yazman lazım canım msj atabılmen ıcın..pardon farketmedım onu..
ıyıym nası olım..bıldıgın gbı..sen nasılsın?

olur ALLAHın izniyle,sen niyet et ve başla,gerisini verir mevlam ;)

aman bende bildiğin gibi işte,iş güç ev derken mekik dokuyorum..

slm canım..saol..dedıgım gbı canım..bı kac aksam gelemedım canım..geceleri arada geldım yoktunuz bende cıktım hemen..

saol ıyym canım sen nasılsın:?

bende iyiyim cnm saol seninde iyi olduğuna çok sevindim.allah kabul etsin cnm en iyisini yapmışsın...

tamamen bitmez tabi ama bence bu iyiye işaret demek ki yaralar yavaş yavaş kapanıyor.daha az acı veriyor demektir :)

tamamen bitmez tabi ama bence bu iyiye işaret demek ki yaralar yavaş yavaş kapanıyor.daha az acı veriyor demektir :)

aslında bende yara yok.. sadece hazımsızlık olustu son zamanlarda..o da neden oldu bılmıorum.. ama kımle konussam bu kadar sakın olmamın aglamamamın normal olmadıgını solemslerdı.. sanırım benım wucudumda hazımsızlık olarak tepkı werdı.. anlamadım walla:D

anladım canım..iyi işte bak ne guzel en azından ugrasıcak bı işin war..kafan dagılıo..

naptınız esinin aılesıyle flm bı gelısme warmı

çok şükür ya,iş yeri de olmasa kafayı yerdim herhalde,oyalanıyorum orada..

ailesi ile ilgili bi gelişme yok ama eşim arkamdan koşmaya başladı. boşanma davası açmayacağını boşanmaktan vazgeçtiğini söyledi bana. bende ; ben vazgeçmedim dedim.. arıyor bazen filan,ama ilgilenmiyorum,açmıyorum. artık umrumda değil gerçekten,o kadar olaydan sonra ne ben onların yüzüne bakarım,ne de onlar benim yüzüme bakabilir..

sende bi değişiklik var mı?

aman ne derlerse desinler tak etmişti canıma o yüzden üzülmüyorum dersin geçersin en kötü ihtimalle bir gün bu hazımsızlık belki gözyaşı dökerek gider sonrada yeniden başlarsın hayata....
inş.cnm benim

Back
X