ay ben sımdı bısey solıcektım sen annemlemı evlısın dıyen eşine ama ...![]()
canım annesının bana dedıgını aynen solım, bosanmayın olur sımdı bole seyler yenı evlsıınız o sınırlenınce sen sussan bole olmaz ıvır zıvır işte,bende dedımkı ben ıstemıorum kafamda bıtırdım..bana hakaret ettı..oda dıomuskı,alex cok duzgun bır kız ama bana hayatı zından ettı.. bende onun uzerıne bana yaptıklarını uzun uzun anlattım yok şöleydi böleydi kadın bana hak verdi..dogru soluosun ama nolcak sımdı yazık deılmı sıze flm dıo.. oğluyla ılglılı kurdugu cumleler bukadar cnım..
Senin kararın çok önemli canım.Umarım doğru karar verirsin.Benim eşimde aracıları aramış demişki bulamadım her konuda çok iyiydi.Ama biz yapamadık anlaşamadık.Neden olarak bunu göstermiş yani.Ben ona mutluluk verememişim.Niye hakaret etti sana kaynanan onu anlamadım kafamda bitirdim dediğin içinmi? Sen şimdi ne düşünüyorsun boşanma konusunda? Ailen ne diyor canım? Ya aiilesi 1 kere gelseydi ya ailenle konuşmak için.Bak benim eşimin aileside 1 kere gelmedi.Ailemin en çok kızdığı noktada bu adamlar seni Allahın izniyle gelip aldılar şimdi neden tenenzül edipte gelmediler diye.Haklılarda....