• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem aldatildim hemde salak yerine koyuldum!

siirdelisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
407
64
73
Kizlar eski konumu bilenler bilir ben o adi pisligin yanina gittim sirf onun icin il degistirdim. Yanindayken telefonuna bakmak istedim vermedi kavga ettik bi suru sonra ben gidiyorum diyerekten ayrildim yanindan pesimden geldi ve telefonunu verdi ama yuzde yuz eminim mesajlar silinmisti ve rehberinde "ask" yazili biri vardi ve o ben degildim :( cok buyuk tartistik herkesin icinde beni rezil ettin diye bana vurmaya kalkti. Simdide kizlara yavsiyor ve bunu benim gozumun icine soka soka yapiyor biliyor gorecegimi inadina yapiyor ve bu serefsiz herif benim akrabamdi.. Darmadagan oldum resmen o kadar guvendim ki ona anlatamam size. Simdi niye gittin diye soranlar olcak onlarada cevabim gitmeseydim aldatildigimi ogrenemeyecektim. Bana isi bahane edip yazmayan adamin yazmamasinin sebebi belliymis baskasi varmis :( ben her seyimle onu sevmisken birde. İlk defa aldatildim ve cok kotu hissediyorum. Allah bana yasattiklarinin cezasini ona odetir mi bilmiyorum ama benim icimde alevler sonmuyor surekli yaniyor nasil gecicek bu durum inanin bilmiyorum psikolojim alt ust oldu gitmiyor aklimdan hicbir seyi. O "ask" yazisi hele.. Kizin nosunu aldim onu aldigimda cok kotu oldu. Tartisirkende gozleri baya baya doldu sesi titredi ve ilk defa bu derece uzun sure yuzume,gozlerime bakti bunun sebebinide anlayamadim :(

Çok üzüldüm ama belliydi be güzelim...

Kizlar eski konumu bilenler bilir ben o adi pisligin yanina gittim sirf onun icin il degistirdim. Yanindayken telefonuna bakmak istedim vermedi kavga ettik bi suru sonra ben gidiyorum diyerekten ayrildim yanindan pesimden geldi ve telefonunu verdi ama yuzde yuz eminim mesajlar silinmisti ve rehberinde "ask" yazili biri vardi ve o ben degildim :KK43: cok buyuk tartistik herkesin icinde beni rezil ettin diye bana vurmaya kalkti. Simdide kizlara yavsiyor ve bunu benim gozumun icine soka soka yapiyor biliyor gorecegimi inadina yapiyor ve bu serefsiz herif benim akrabamdi.. Darmadagan oldum resmen o kadar guvendim ki ona anlatamam size. Simdi niye gittin diye soranlar olcak onlarada cevabim gitmeseydim aldatildigimi ogrenemeyecektim. Bana isi bahane edip yazmayan adamin yazmamasinin sebebi belliymis baskasi varmis :KK43: ben her seyimle onu sevmisken birde. İlk defa aldatildim ve cok kotu hissediyorum. Allah bana yasattiklarinin cezasini ona odetir mi bilmiyorum ama benim icimde alevler sonmuyor surekli yaniyor nasil gecicek bu durum inanin bilmiyorum psikolojim alt ust oldu gitmiyor aklimdan hicbir seyi. O "ask" yazisi hele.. Kizin nosunu aldim onu aldigimda cok kotu oldu. Tartisirkende gozleri baya baya doldu sesi titredi ve ilk defa bu derece uzun sure yuzume,gozlerime bakti bunun sebebinide anlayamadim :KK43:
bazen sizden gidenler kurtulduklarınızdır... üzülün ağlayın ...sonra geçecek... zaman lazım...doğru insan değilmiş... doğru insanı aramak varken yanlışta ısrar edip zaman kaybetmenin manası yok... .. zaten kendini anlatmaktan aciz başkalarını kandırdığını zannedip aldatmaya meyilli biri sizi anlasa ne olur anlamasa ne olur...X e değer ver Y ye değer ver ama adam olmayana değer veme...

Çok üzüldüm ama belliydi be güzelim...
Biliyorum seninle konusmustuk ama hic konduramadim aldattigini o kadar guvendim o kadar inandim daha neler neleri vardirda ben bilmiyorumdur. Kiz eski sevgilisiymis faceden gosterdi ekli degil silmeyi unutmusum bu teli kullanmiyorum dedi (2 telefon kullaniyor) ama ne farkeder "ask" diye kayitliydi sonucta...

zamana bırak bence her şeyin çaresi onda çünkü..
Ama bu hatandan da ders çıkar
çünkü sana zaten adam sinyalini vermişti..

Biliyorum seninle konusmustuk ama hic konduramadim aldattigini o kadar guvendim o kadar inandim daha neler neleri vardirda ben bilmiyorumdur. Kiz eski sevgilisiymis faceden gosterdi ekli degil silmeyi unutmusum bu teli kullanmiyorum dedi (2 telefon kullaniyor) ama ne farkeder "ask" diye kayitliydi sonucta...
Yalan söylüyor .
Gözlerinin dolmasının sebebi de seviyor kızı ya bir şey dersen diye korktu bence.
Seni benden daha iyi kimse anlayamaz , aşk insanın gözünü kör ediyor işte.

bazen sizden gidenler kurtulduklarınızdır... üzülün ağlayın ...sonra geçecek... zaman lazım...doğru insan değilmiş... doğru insanı aramak varken yanlışta ısrar edip zaman kaybetmenin manası yok... .. zaten kendini anlatmaktan aciz başkalarını kandırdığını zannedip aldatmaya meyilli biri sizi anlasa ne olur anlamasa ne olur...X e değer ver Y ye değer ver ama adam olmayana değer veme...
Goz gore gore salak yerine koydu birde bunlarin ustune ben ozur diledim :( kendimi cok kotu hissediyorum dusundukce deli oluyorum anlatamam cok farkli bir duygu

Yalan söylüyor .
Gözlerinin dolmasının sebebi de seviyor kızı ya bir şey dersen diye korktu bence.
Seni benden daha iyi kimse anlayamaz , aşk insanın gözünü kör ediyor işte.
Kizin nosunu aldiktan sonra dolmadi gozleri baya bir sonra doldu :( kizi arasam mi diye dusunuyorum ama ne diyecegim kii

Eski konunuda yazmıştım hatırlarsan böyle olacığı belliydi.
Dedim ya canim guveniyordum birde akraba yapmaz yuz yuze bakcaz dedim 2 sene sonra ciddi ciddi evlenicez alcam seni diyordu bana.. Bastada soyledim biri olursa soyle cekilrim aradan kizmam hakaret etmem sana diye bunu bile bile yapti. Madem beni sevmiyodu niye benle devam etti :(

zamana bırak bence her şeyin çaresi onda çünkü..
Ama bu hatandan da ders çıkar
çünkü sana zaten adam sinyalini vermişti..
O zaman nasil geciyor bir bilsen canimm her saniyesinde yakup kavuruyor gordugumu bile bile kizlara yavsiyor deliricem

Kizin nosunu aldiktan sonra dolmadi gozleri baya bir sonra doldu :KK43: kizi arasam mi diye dusunuyorum ama ne diyecegim kii
Bence de kendini neden rezil ediyorsun ? Kızı arayacaksın ne olacak ?

Bu adam sana bir ışık yaksa koşa koşa döneceksin gibi duruyor.

Kızı aramayı bile düşündüğüne göre geçen konunda seni sevmediği istemediği belli oluyor dedim diye bana siz onu ne kadar tanıyorsunuz ki diye çıkışmıştın yine diyorum olmuyorsa bu kadar zorlamak neden?

Back
X