• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem aldatildim hemde salak yerine koyuldum!

Bu adam sana bir ışık yaksa koşa koşa döneceksin gibi duruyor.

Kızı aramayı bile düşündüğüne göre geçen konunda seni sevmediği istemediği belli oluyor dedim diye bana siz onu ne kadar tanıyorsunuz ki diye çıkışmıştın yine diyorum olmuyorsa bu kadar zorlamak neden?
Kizi aramayi dusunmemin sebebi olayi anlamak sonucta aldatildim ve nasil ne sekilde oldugunu bilmek istiyorum.. Soruna gelince inan bende bilmiyorum :( ona donmem geri sevgili anlaminda olmaz gururum el vermez buna :(

Ama hala goz gore gore baskalarina yavsiyor bunuda bana oyle guzel gosteriyorki sanki ben aldatmisim gibi buna nasil dayanicam bilmiyorum :KK43:
Seni aldattı farkındasın değil mi? Artık kime yavşarsa yavşasın ama bu senin umrunda olmasın. Bak hayatına, böyle bir adamla beraber olacak kızlara üzüldüm ben buradan.

Seni aldattı farkındasın değil mi? Artık kime yavşarsa yavşasın ama bu senin umrunda olmasın. Bak hayatına, böyle bir adamla beraber olacak kızlara üzüldüm ben buradan.
Adam kelimesi ona cok agir gelir o adam mi canim Allah askina serefsizin onde gideni cok zor tutuyorum ona hakaret etmemek icin kendimi

Diğer konunu bilmiyorum ama belli ki verilmiş sadakan varmış. Belki no sunu aldığın kızın da senden haberi yok. O da aldatılıyor. Ne pislik erkekler var ya

Sadakat bende gecerliydi onda degil dusundukce sinirleniyorum ve sanirim kendimi tutamayip ona hakaret edicem gibime geliyor

bir kereye mahsussa yaz içinden geçenlerin hepsini topla ona gönder ama bence gerek yok
çünkü hırs hırsı doğuruyor ve hakaret ettikçe edesin geliyor
kendimden biliyorum
sonra her şey geçince amaan boşa yormuşum kendimi bir dümbük için dersin

Diğer konunu bilmiyorum ama belli ki verilmiş sadakan varmış. Belki no sunu aldığın kızın da senden haberi yok. O da aldatılıyor. Ne pislik erkekler var ya
Kiz eski sevgilisiymis oyle dedi fceden gosterdi arkadas olarak ekli degil bilinmeyen nolari aradik onun soyledigiyle ayni isim .. Kizi hala seviyor olabilir ama kizin bu serfsizle muhatap oldugunu dusunmuyorum. Bu yaziyorsa yaziyordur. Eski konumda soyle bana hep isi bahane edip yazmazdi serefsiz simdi o kadar bol vakti varki anlatamam sana pisliginnn

bir kereye mahsussa yaz içinden geçenlerin hepsini topla ona gönder ama bence gerek yok
çünkü hırs hırsı doğuruyor ve hakaret ettikçe edesin geliyor
kendimden biliyorum
sonra her şey geçince amaan boşa yormuşum kendimi bir dümbük için dersin
Bitanem guzel konusuyorsun ama bizim ayrilma sebebimiz bile beni aldatmasi olmadi benim ona herkesin icinde bagirip ittirmem oldu ve ben ozur diledim yalvardim mal gibi ben ona hicbir seyi soyleyemedim hep o soyledi :(

Bitanem guzel konusuyorsun ama bizim ayrilma sebebimiz bile beni aldatmasi olmadi benim ona herkesin icinde bagirip ittirmem oldu ve ben ozur diledim yalvardim mal gibi ben ona hicbir seyi soyleyemedim hep o soyledi :KK43:

şimdi gururun kırılmış mı hissediyorsun?

şimdi gururun kırılmış mı hissediyorsun?
Gururum kirildi,onurum kirildi,canim acidi :( verdigim degerlerin hepsi ve sadakatim yuzume tokat gibi carpiyor simdi her dakika ben nasil dayanicam buna hic aklimdan gecmezdi aldatilcagim eski iliskilerimde hic yasamadim boyle bir seyi ve en cok korktugum aldatilmakti simdi kurbanda yine gorcem o namussuzun yuzunu :( piskin piskin o ben bir sey yapmadim bu yapti her seyi ondan bitti diyerek gezicek deli oluyorum

Back
X