• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem aldatildim hemde salak yerine koyuldum!

Boyle bi sevgiye boyle hareketler hic yakışmamis cehennemi kazanmak kolay

Ya anlamadığım tek bi şey var; dünyada başka erkek yok mu da akrabalarınızla ilişki yaşıyosunuz? Benim midem kaldırmıyo akraba diyince.

Gün gelecek, daha fazla aptal yerine konmadığınız için şükredeceksiniz. Boşverin unutun.

Kizlar eski konumu bilenler bilir ben o adi pisligin yanina gittim sirf onun icin il degistirdim. Yanindayken telefonuna bakmak istedim vermedi kavga ettik bi suru sonra ben gidiyorum diyerekten ayrildim yanindan pesimden geldi ve telefonunu verdi ama yuzde yuz eminim mesajlar silinmisti ve rehberinde "ask" yazili biri vardi ve o ben degildim :KK43: cok buyuk tartistik herkesin icinde beni rezil ettin diye bana vurmaya kalkti. Simdide kizlara yavsiyor ve bunu benim gozumun icine soka soka yapiyor biliyor gorecegimi inadina yapiyor ve bu serefsiz herif benim akrabamdi.. Darmadagan oldum resmen o kadar guvendim ki ona anlatamam size. Simdi niye gittin diye soranlar olcak onlarada cevabim gitmeseydim aldatildigimi ogrenemeyecektim. Bana isi bahane edip yazmayan adamin yazmamasinin sebebi belliymis baskasi varmis :KK43: ben her seyimle onu sevmisken birde. İlk defa aldatildim ve cok kotu hissediyorum. Allah bana yasattiklarinin cezasini ona odetir mi bilmiyorum ama benim icimde alevler sonmuyor surekli yaniyor nasil gecicek bu durum inanin bilmiyorum psikolojim alt ust oldu gitmiyor aklimdan hicbir seyi. O "ask" yazisi hele.. Kizin nosunu aldim onu aldigimda cok kotu oldu. Tartisirkende gozleri baya baya doldu sesi titredi ve ilk defa bu derece uzun sure yuzume,gozlerime bakti bunun sebebinide anlayamadim :KK43:
Aldatan, siddete egilimli, milletle gozunuzun onunde flort eden biri icin hala umut besliyorsunuz farkinda misiniz? Su son cumle hala ay hala beni mi seviyor yoksa demek, yapmayin, bu kadar da kucultmeyin kendinizi... Uzak durun...
Su akraba isine hic girmiyorum, neden bunu normallestirirsiniz hic anlamam...
Neyse millet neler atlatiyor, atlatirsiniz...

Aldatan, siddete egilimli, milletle gozunuzun onunde flort eden biri icin hala umut besliyorsunuz farkinda misiniz? Su son cumle hala ay hala beni mi seviyor yoksa demek, yapmayin, bu kadar da kucultmeyin kendinizi... Uzak durun...

Yok canim umut besledigim icin degil sadece cok guzel kandirdi beni ve o tavrina anlam veremedim bunun icin sordum akraba olayinda ne gibi bir yanlis var orasini anlayamadim ama

Ya anlamadığım tek bi şey var; dünyada başka erkek yok mu da akrabalarınızla ilişki yaşıyosunuz? Benim midem kaldırmıyo akraba diyince.
Akraba dediysem kuzenim degil cok uzaktan akrabamiz midenin kaldirmamasi kismi kuzenleriyke kardes cocuklariyla gecerli olanlar icindir umarim cunku bizim kan bagimiz yok onunla..

Gün gelecek, daha fazla aptal yerine konmadığınız için şükredeceksiniz. Boşverin unutun.
Yaptiklarima karsilik yaptigini unutamiyorum canim ya resmen gozumun onunde ayna gibi cikiyor cok mu buyuk gunah isledimde benim bu derece saf sevgime bu sekilde adice bir tepki verdi diye dusunuyorum. O hayatini hicbir sey olmamis gibi devam ettiriyor bense burda kahrimdan oluyorum hatiralar geliyor gozumun onunde cok zor atlatmasi normal bir ayrilik degil kandirildim benimle oynandi

Boyle sevgiye boyle cevap verdi zaten :KK43: bundan sonraki hayatimda erkeklere yaklasimim hic iyi olmayacak beni bu duruma getiren o oldu vebalide onun boynuna hakkimi hicbir sekilde helal etmiyorum ona hakkima girdi
rabbim buyuk boşver allahından bulsun bulabilcek mı senin gibi birini kendi kaybetti.

Yaptiklarima karsilik yaptigini unutamiyorum canim ya resmen gozumun onunde ayna gibi cikiyor cok mu buyuk gunah isledimde benim bu derece saf sevgime bu sekilde adice bir tepki verdi diye dusunuyorum. O hayatini hicbir sey olmamis gibi devam ettiriyor bense burda kahrimdan oluyorum hatiralar geliyor gozumun onunde cok zor atlatmasi normal bir ayrilik degil kandirildim benimle oynandi
O hayatına rahat bir şekilde devam edebiliyorsa siz de devam etmelisiniz öyle birisi için acı çekmemelisiniz. En son canı siz olursunuz. Ve bu anca onu mutlu eder. Acı çekmek istemiyorsanız kapatın bu defteri. Elbet karşınıza iyi bir insan çıkacak. Boşu boşuna kendinizi üzmeyin nolursunuz. Her gün şurada sevgili-koca tarafından hem çöp gibi davranılmış hem de aldatılmış insanları görmekten sıkıldım cidden. Neden her zaman kadınlar üzülmek zorunda ki? Boşverin. Ağlamayın. Üzülmeyin. Hak etmeyen birisi için kendinizi parçalamayın.

Bence kızı ara olduğu gibi anlat belki o da kandırılıyordur,ama bunu kaldıramayacaksan arama

eğer iplemediğinizi göstermek istiyorsanız gerçekten de iplemiyor olmanız gerek.zaten bu işin oluru kalmamış, kendinizi daha fazla yıpratmayın.

Konununsii, post: 36831457, member: 621840"]Kizlar eski konumu bilenler bilir ben o adi pisligin yanina gittim sirf onun icin il degistirdim. Yanindayken telefonuna bakmak istedim vermedi kavga ettik bi suru sonra ben gidiyorum diyerekten ayrildim yanindan pesimden geldi ve telefonunu verdi ama yuzde yuz eminim mesajlar silinmisti ve rehberinde "ask" yazili biri vardi ve o ben degildim :KK43: cok buyuk tartistik herkesin icinde beni rezil ettin diye bana vurmaya kalkti. Simdide kizlara yavsiyor ve bunu benim gozumun icine soka soka yapiyor biliyor gorecegimi inadina yapiyor ve bu serefsiz herif benim akrabamdi.. Darmadagan oldum resmen o kadar guvendim ki ona anlatamam size. Simdi niye gittin diye soranlar olcak onlarada cevabim gitmeseydim aldatildigimi ogrenemeyecektim. Bana isi bahane edip yazmayan adamin yazmamasinin sebebi belliymis baskasi varmis :KK43: ben her seyimle onu sevmisken birde. İlk defa aldatildim ve cok kotu hissediyorum. Allah bana yasattiklarinin cezasini ona odetir mi bilmiyorum ama benim icimde alevler sonmuyor surekli yaniyor nasil gecicek bu durum inanin bilmiyorum psikolojim alt ust oldu gitmiyor aklimdan hicbir seyi. O "ask" yazisi hele.. Kizin nosunu aldim onu aldigimda cok kotu oldu. Tartisirkende gozleri baya baya doldu sesi titredi ve ilk defa bu derece uzun sure yuzume,gozlerime bakti bunun sebebinide anlayamadim :KK43:[/QUOTE]
Konunun oncesini bilmiyorum .. İcinde alevleryaniyo evet ama gercegi ogrendin bir de burdan bak daha fazla ona inanarak gunlerini gecirebilirdin.. Zararin neresinden donulse kardir bunu atlatmak cok zor olucak biliyorum ama basarmak zorundasin. Onun o bakisi ise o an pismanlik duygu icini kapladi onun ve hep devam edicek bu.

O hayatına rahat bir şekilde devam edebiliyorsa siz de devam etmelisiniz öyle birisi için acı çekmemelisiniz. En son canı siz olursunuz. Ve bu anca onu mutlu eder. Acı çekmek istemiyorsanız kapatın bu defteri. Elbet karşınıza iyi bir insan çıkacak. Boşu boşuna kendinizi üzmeyin nolursunuz. Her gün şurada sevgili-koca tarafından hem çöp gibi davranılmış hem de aldatılmış insanları görmekten sıkıldım cidden. Neden her zaman kadınlar üzülmek zorunda ki? Boşverin. Ağlamayın. Üzülmeyin. Hak etmeyen birisi için kendinizi parçalamayın.
2 gundur kendimi yedim bitirdim resmen beyfendi yeni svgili arayislarina coktan girmistir bundan eminim kadinlar neden uzuluyora gelince bizler duygusal ve kutsal canlilariz bedenimizden bir can daha olabiliyor erkekler oyle degil Allah bi ze guc ve kutsallik verip yanindada gozyasi veriyor ki o serefsizler kolay akitsin diye ama peygamber efendimizinde dedigi gibi uzdugun kadar uzulursun onunda caninin yanacagi gunler gelecek elbet.. İns bunu bende gorurum yanina kalmadigini gormeyi bana nasip etsin yaradan

Ben onun aldatildigini dusunmuyorum kiz ekli bile degil onda ya bu beyinsiz seviyor onu arada ariyor bilemiyorum artikk hem sadece bu kiz degil kim bilir daha bilmedigim neler vardi o mesajlarda ki silindi bagirdim zaten ona aldatiyorsun demekki bu yaptiklarinla destekledin diye yemin etmismiss bana okutmayacakmis mesajlari benim gittigimi gorunce sildi ve oyle verdi mesajlari pislik

eğer iplemediğinizi göstermek istiyorsanız gerçekten de iplemiyor olmanız gerek.zaten bu işin oluru kalmamış, kendinizi daha fazla yıpratmayın.
Ben olurunu dusunmuyorum ki canim ama insan yasanilan seye saygi duyar diye bekliyorda gerci o insan degil tamamen basit bir tek hucreli oldugu icin yaptigi normal

Konununsii, post: 36831457, member: 621840"]Kizlar eski konumu bilenler bilir ben o adi pisligin yanina gittim sirf onun icin il degistirdim. Yanindayken telefonuna bakmak istedim vermedi kavga ettik bi suru sonra ben gidiyorum diyerekten ayrildim yanindan pesimden geldi ve telefonunu verdi ama yuzde yuz eminim mesajlar silinmisti ve rehberinde "ask" yazili biri vardi ve o ben degildim :KK43: cok buyuk tartistik herkesin icinde beni rezil ettin diye bana vurmaya kalkti. Simdide kizlara yavsiyor ve bunu benim gozumun icine soka soka yapiyor biliyor gorecegimi inadina yapiyor ve bu serefsiz herif benim akrabamdi.. Darmadagan oldum resmen o kadar guvendim ki ona anlatamam size. Simdi niye gittin diye soranlar olcak onlarada cevabim gitmeseydim aldatildigimi ogrenemeyecektim. Bana isi bahane edip yazmayan adamin yazmamasinin sebebi belliymis baskasi varmis :KK43: ben her seyimle onu sevmisken birde. İlk defa aldatildim ve cok kotu hissediyorum. Allah bana yasattiklarinin cezasini ona odetir mi bilmiyorum ama benim icimde alevler sonmuyor surekli yaniyor nasil gecicek bu durum inanin bilmiyorum psikolojim alt ust oldu gitmiyor aklimdan hicbir seyi. O "ask" yazisi hele.. Kizin nosunu aldim onu aldigimda cok kotu oldu. Tartisirkende gozleri baya baya doldu sesi titredi ve ilk defa bu derece uzun sure yuzume,gozlerime bakti bunun sebebinide anlayamadim :KK43:
Konunun oncesini bilmiyorum .. İcinde alevleryaniyo evet ama gercegi ogrendin bir de burdan bak daha fazla ona inanarak gunlerini gecirebilirdin.. Zararin neresinden donulse kardir bunu atlatmak cok zor olucak biliyorum ama basarmak zorundasin. Onun o bakisi ise o an pismanlik duygu icini kapladi onun ve hep devam edicek bu.[/QUOTE]
Peki ya canim dun yaptigini ne diye yorumlayacaksin resmen arandigini yazmis face durumuna bi kizlada samimi konusmalari var :( benim gordugumude goruyor yani tamamen butun olaylari okuyacagimi biliyor :( gozumun onunde yaptigina bak :(

Back
X