Arkadaşlar slm .o kdr üzgünüm ki sizinle paylaşmak istedim .4 senelik erkek arkadaşım vardı 1 hafta önce kavga etmiştik konuşmuyorduk ama ayrılalım gbi bisey geçmedi .ben kendi elbet arar ozur dilemek için diye beklerken ,gecen pazar en yakın kankasının hikayesine baska adresten baktığımda 2 kız 2 erkek olarak yemekte story atmıştı .ve ben cildirdim dayanamadim hemen aradım kim bu diye …bu kankası doktor ..ve bu kızda Suriyeli bir doktormuş meğer o tanıştırmış ….bana utanmadan iliskimizin bittigini ve bu suriyeli kizi ciddi olarak tanımak istediğini söyledi .şaka gbi bu adam daha on gün öncesine kdr deli gbi kıskanıp gunde 50 kere arayan adamdı .ben tabi cildirdim kizi arayıp ondan öğreneceğimi söyledim ve arayacağıma emin olunca daha da dellendi eger ararsan seni ailene ve herkese rezil ederim ddi .Oyle telaş yaptı ki annemi ve ablamı aradı. Kızınız yakamdan düşsün ben başkasıyla evleneceğim o kızın vebaline girmesin arayıp dedi ..bu nasıl karaktersizlikti saka gibiydi o an yaşadıklarım inanılır gbi değildi .üstelik ailece covid olmustuk bunuda telde söylememe rağmen annemin durumunun cok kotu olmasına rağmen kadını aradı .sonuç olarak Allaha havale ettim ..ne oldu yaptığı yanına kar kaldi üzülen ben oldum .ve bu hayatta kimseye güvenmemeyi öğrendim .