Hem aşkla bağlı bir adam hemde eski sevgilisiyle görüşen bir adam

evrim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
3
0
36
Aydın
8 aydır devam eden bir ilişkim var.
Benimle tanıştığında 5 yıldır devam eden bir ilişkisi vardı.İş için buraya gelmişti ve kız başka şehirde kaldı. Beni gördüğü günden itibaren etkilenmiş ve 6 ay sonra açılabildi bana. Sevgilisinden ayrılırsa birlikte olabileceğimizi söyedim. Ayrıldı ancak hala görüşüyorlar. Bunun üstüne kavga-lar etmiş olmamıza rağmen. Bana yaptığı açıklama vicdan azabı duyuyorum, geçecek sende bana yardım et lütfen ben seninleyim vs. Kız bulunduğumuz şehre gelmek istediğinde her defasında engel oldu, gidip göeme imkanı vardı ama hiç gitmedi.Kız benimle olan herşeyi biliyor, hatta ben bile konuştum yeter artık diye, ancak buna rağmen arıyor. En son gördüğüm mesajı bana neden dönmüyorsun vs. idi. En son diyorum çünkü sevgilim şu anda askerde üstelik bir haftalık, telefon ekstrası geldi, yine görüşüp mesajlaşıyorlar ama askerde diye birşey diyemiyorum. Üstelik benim göreceğimi de biliyor, sen benden başka hiçbirşeyi takma kafana , herşey geçecek diyerek gitti.Arıyor, anlıyor moralim bozuk ama söylemiyorum birşey yokmuş gibi davranıyorum.
Ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım, hem aşkla bağlı bir adam hemde hala eski sevgiliyle görüşen bir adam...Lütfen yardım edin bana..

Ondan size hayır gelmez bence gidip evli birini ayartın .Töbe yarabbim kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 15 bile değil gibi seviyeniz ,sizin gibi insanlar mutluluğu haketmiyor...

"Senin için başkasını terk eden adam, gün gelir başkası için seni terk eder", bunu bilir bunu söylerim....

Ne kadar 5 yıllık sevgilisinden ayrılıp sizinle olucagını söylerse söylesin bence bu kadar uzun süre ilişkisi olduğu insanı tercih edicektir hep.. çok saçma çünkü hem onunla hem sizinle konusması kesin karar vermiş olsaydı o kızla asla konusmazdı hattını bile değiştirebilirdi. demekki hala ondan kurtulmak isteyip istemediğine karar verememiş..

hem aşkla bağlı bir adam hemde hala eski sevgiliyle görüşen bir adam...Lütfen yardım edin bana..

Yapmayın aşkla bağlı olan bir adammı sizce bence herşeyin fakındasınız baştan sona hata bir ilişki buu daha fazla zarar görmeden yol verin bence....

8 aydır devam eden bir ilişkim var.
Benimle tanıştığında 5 yıldır devam eden bir ilişkisi vardı.İş için buraya gelmişti ve kız başka şehirde kaldı. Beni gördüğü günden itibaren etkilenmiş ve 6 ay sonra açılabildi bana. Sevgilisinden ayrılırsa birlikte olabileceğimizi söyedim. Ayrıldı ancak hala görüşüyorlar. Bunun üstüne kavga-lar etmiş olmamıza rağmen. Bana yaptığı açıklama vicdan azabı duyuyorum, geçecek sende bana yardım et lütfen ben seninleyim vs. Kız bulunduğumuz şehre gelmek istediğinde her defasında engel oldu, gidip göeme imkanı vardı ama hiç gitmedi.Kız benimle olan herşeyi biliyor, hatta ben bile konuştum yeter artık diye, ancak buna rağmen arıyor. En son gördüğüm mesajı bana neden dönmüyorsun vs. idi. En son diyorum çünkü sevgilim şu anda askerde üstelik bir haftalık, telefon ekstrası geldi, yine görüşüp mesajlaşıyorlar ama askerde diye birşey diyemiyorum. Üstelik benim göreceğimi de biliyor, sen benden başka hiçbirşeyi takma kafana , herşey geçecek diyerek gitti.Arıyor, anlıyor moralim bozuk ama söylemiyorum birşey yokmuş gibi davranıyorum.
Ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım, hem aşkla bağlı bir adam hemde hala eski sevgiliyle görüşen bir adam...Lütfen yardım edin bana..

tarih tekerrürden ibarettir .....

eğer size dedikleri doğru ise, askerde olması o kıza ümit verip kandırma hakkını vermiyor beyefendiye..
üzgünüm ama; ikinizi birden idare ediyor..

hayatım bence bu ısten hayır gelmez baska sehırden yanına gelmıs 5 yıllık ılıskısını bıtırmıs sımdı askerde oradanda bıtane bulup sana yol vermıcegı ne bellı. ama suda var belkıde gercekten asık oldu sana tamam ama hala eskı sevgılıye msj lar vıcdan azabı dıyorsunda ne konusyorku bı kere aranır 2 kere aranır vıcdan azabıyla. senle evlense vıcdan azabıyla kızla gorusmeye devam etse sacma ya.. ve anladıgım kadarıyla sen asıksın bu cocuga. ama surda yazanlardan pay bıc asık luyolar gormuyolar yanlısları sonra e bana cıkıyoken nısanlıyken sunu yaptı e ozaman aklın nerdeydı demek gelıyo ıcımden... yapma devam etme derım ..

"Senin için başkasını terk eden adam, gün gelir başkası için seni terk eder", bunu bilir bunu söylerim....

Ondan size hayır gelmez bence gidip evli birini ayartın .Töbe yarabbim kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 15 bile değil gibi seviyeniz ,sizin gibi insanlar mutluluğu haketmiyor...

her iki arkadasa sonuna kadar katılıyorum.madem sevgilisi oldugunu biliyordunuz neden ayrılmasını istediniz siz cok mu dogrusunuz ?? o kıza yapılan size de yapılır.yapıldıgında da NEDEN ? demeye hakkınız yok ..

oh ne güzel, bir koltuğa iki karpuzu rahatlıkla sığdırmış...

o ne seni seviyor, nede diğer kızı... çünkü ikinizede saygısı yok ki sevgisi olsun...

5 yıllık bir ilişki kolayca unutulamaz. Halen de görüştüğüne göre ondan da vazgeçememiş anlaşılan.

Bak güzelim ben bunu bilir bunu söylerim; bir erkek ilişkisini/evliliğini bitirmeyi kafasına koyarsa dağ olsa karşı taraf durduramaz. Kesinlikle bitirir. Isterse o kız intiharla tehdit etsin.
Bana göre var bu işin içinde bir çapanoğlu. Yol yakınken dön derim. Sonra çok ağlarsın.

Kız birlikteliğimizi biliyor buna rağmen arıyor, benimki saf sevgi arkadaşım artık o diyor. Sizce bunun nedeni ne?

bence bu adam halen eski defterleri kapatmamış kapatamıyotda gibime geldi eski sevgilisiyle görüştürecek ne var da görüşüyyo. ayrıca o kızdada ne gurur varmış halen bana neden dönmüyorsun diyor.neden bunlara taamül edilyorsunuz. görüldüğü gibi hayır gelmez her zamanda kalbin sesi dinlenmez mantığınızıda dinleyin bence bitirin bu kadar alttan alacak olursanız daha çok üzülürsünüz

bence bu adam halen eski defterleri kapatmamış kapatamıyotda gibime geldi eski sevgilisiyle görüştürecek ne var da görüşüyyo. ayrıca o kızdada ne gurur varmış halen bana neden dönmüyorsun diyor.neden bunlara taamül edilyorsunuz. görüldüğü gibi hayır gelmez her zamanda kalbin sesi dinlenmez mantığınızıda dinleyin bence bitirin bu kadar alttan alacak olursanız daha çok üzülürsünüz

eğer size dedikleri doğru ise, askerde olması o kıza ümit verip kandırma hakkını vermiyor beyefendiye..
üzgünüm ama; ikinizi birden idare ediyor..

doğru söylüyorsunuz noktasına kadar katılıyorum:46::46:

Back
X