Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu kafayla daha cok komık duruma dusersın.hayatta deger yargıları gelısmemıs ınsanlar kadar nefret ettıgım tıksındıgım kımse yoktur.sen ne mantıkla sevgılınden ayrıl gel dıyosun?ayrıca 5 yıllık sevgılısınden sana gelmıs ınsandan ne beklersın?ve nasıl bır pişkinlikle 5 yıllık sevgılısıne sıtem edebılırsın yeter artık dersın?kusura bakma ama adam senden saklamıs kandırmıs olsa senı anlayabılırdım ama basbaya ayırmıssın bı de haksızlıga ugramıs gıbı davranıyosun.sen sımdı aklın coksa kendıne sakla ve komık duruma dusurme kendını.adam o kızı sevıyordur muhtemelen senlee arada degısıklık olsun dıye gorusmustur ötesine heveslenme benceiçinde bulunduğum durum başlı başına komik.Başkasının başına gelse verecek çok aklım var ama insanın kendi başına gelince olmuyormuş...
8 aydır devam eden bir ilişkim var.
Benimle tanıştığında 5 yıldır devam eden bir ilişkisi vardı.İş için buraya gelmişti ve kız başka şehirde kaldı. Beni gördüğü günden itibaren etkilenmiş ve 6 ay sonra açılabildi bana. Sevgilisinden ayrılırsa birlikte olabileceğimizi söyedim. Ayrıldı ancak hala görüşüyorlar. Bunun üstüne kavga-lar etmiş olmamıza rağmen. Bana yaptığı açıklama vicdan azabı duyuyorum, geçecek sende bana yardım et lütfen ben seninleyim vs. Kız bulunduğumuz şehre gelmek istediğinde her defasında engel oldu, gidip göeme imkanı vardı ama hiç gitmedi.Kız benimle olan herşeyi biliyor, hatta ben bile konuştum yeter artık diye, ancak buna rağmen arıyor. En son gördüğüm mesajı bana neden dönmüyorsun vs. idi. En son diyorum çünkü sevgilim şu anda askerde üstelik bir haftalık, telefon ekstrası geldi, yine görüşüp mesajlaşıyorlar ama askerde diye birşey diyemiyorum. Üstelik benim göreceğimi de biliyor, sen benden başka hiçbirşeyi takma kafana , herşey geçecek diyerek gitti.Arıyor, anlıyor moralim bozuk ama söylemiyorum birşey yokmuş gibi davranıyorum.
Ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım, hem aşkla bağlı bir adam hemde hala eski sevgiliyle görüşen bir adam...Lütfen yardım edin bana..
8 aydır devam eden bir ilişkim var.
Benimle tanıştığında 5 yıldır devam eden bir ilişkisi vardı.İş için buraya gelmişti ve kız başka şehirde kaldı. Beni gördüğü günden itibaren etkilenmiş ve 6 ay sonra açılabildi bana. Sevgilisinden ayrılırsa birlikte olabileceğimizi söyedim. Ayrıldı ancak hala görüşüyorlar. Bunun üstüne kavga-lar etmiş olmamıza rağmen. Bana yaptığı açıklama vicdan azabı duyuyorum, geçecek sende bana yardım et lütfen ben seninleyim vs. Kız bulunduğumuz şehre gelmek istediğinde her defasında engel oldu, gidip göeme imkanı vardı ama hiç gitmedi.Kız benimle olan herşeyi biliyor, hatta ben bile konuştum yeter artık diye, ancak buna rağmen arıyor. En son gördüğüm mesajı bana neden dönmüyorsun vs. idi. En son diyorum çünkü sevgilim şu anda askerde üstelik bir haftalık, telefon ekstrası geldi, yine görüşüp mesajlaşıyorlar ama askerde diye birşey diyemiyorum. Üstelik benim göreceğimi de biliyor, sen benden başka hiçbirşeyi takma kafana , herşey geçecek diyerek gitti.Arıyor, anlıyor moralim bozuk ama söylemiyorum birşey yokmuş gibi davranıyorum.
Ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım, hem aşkla bağlı bir adam hemde hala eski sevgiliyle görüşen bir adam...Lütfen yardım edin bana..
yani ben okuyunca şok oldum.valla bana istediğini söyle ama içimdekileri söylemeden edemiycem sen nasıl bir kızsın ya çocuğu hem sevgilsinden ayırıyosun o şeref yoksunu çocukda bişe demiyo eee sonrada kıza bide yeter diyosun ölemi.kızmı sana demeli yeter diye sen mi ona bu tartışılır.çocuk seni parmağında oynatıyo seni her türlü kulanıp sonundada o kızla evleneceğine kalıbımı basarım.çok ii yapıyo çocuk görüşsün tabi.