Hem babam hem annem...

notkeepcalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
37
2
88
Annemi 3 yıl önce kaybettim. Babamı da dün gece kaybettim 15 yaşındayım o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Ben derslerime nasıl döneceğim nasıl ayakta kalacağım? 3 tane ablam var ama 2 tane de şansım var. Ya burda en küçük ablamla kalacağım ya da büyük iki ablamla başka bir şehirde yaşayacağım. Buraya o kadar çok bağliyim ki nasıl bırakırım? Sizce hangisi benim için daa uygun olur lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın

Canim Allah yardimcin olsun. Hangi ablani kendine daha yakin hissediyor, hangisinin yaninda daha huzurlu olacaksan onunla kal. Inan sehir falan cok onemli degil. Hatta yer degisikligi insanin kafasinin azicik dagilmasina da yardimci oluyor. Hic belli olmaz daha iyi arkadaslar bile edinebilirsin. Hem derslerin iyi olduktan sonra universiteyi istedigin sehirde okursun zaten.

Canım benim başın sağ olsun.
Güçlü bir kıza benziyorsun.
Şu an kayıplarını bile düşünemiyorsun, çünkü hayatın altüst oldu.
İnsana anlatılmak istenen de bu ya, arkada kalanlar için hayat her zaman devam eder.
Ablanlarla aran nasıl canım önce bunu bilmemiz lazım.
Benim iyi değil mesela, iki kat mutsuz olurdum böyle bir durumda.
Diyelim ablanlarla geçinemezsin, peki başka alternatifin var mı?
Bazı olaylar büyük değişikliklere sebep verir.
Belki gittiğin yerde kendini toparlama imkanın daha fazla olacak.
Bence bir süre düşünmeyi bırak ve olayların akışına bırak.
Acını yaşa sadece, bir de bunları düşünme ve dua et.

Başın sağolsun canım bence okulun nerdeyse orda olmalısın arkadaşlarından kopma gerçi hangi ablanla anlaşabildiğinde çok önemli

canım başın sağolsun..

3 tane ablan olması çok güzel.. sen bence bu yıl okulun bitene kadar küçük ablanda kal.. okul bittikten sonra nerede kalacağını tekrar değerlendirirsin..

3 tane ablan, okul arkadaşların ve öğretmenlerinle bu süreci kolaylıkla atlatacağını umuyorum.. güçlü ol hayat herşeye rağmen devam ediyor..

çok çok başarılı ve çok çok güzel bir ömür diliyorum sana.. sevgiler..

Basiniz sagolsun, hayat bazilarimizi erken olgunlastiriyor.
Ablalarin varmis ne mutlu sana.
Hangisinin yaninda daha rahat edebileceksen onu tercih et.
Birbirinize destek olarak bu gunleride atlatacaksiniz eminim, Allah sabir versin.

Allah rahmet eylesin babaniza.
Umarim en dogru karari verirsiniz hayatinizin geri kalani icin.
Sabir diliyorum

Basin sagolsun canim.
Suan icin yer, okul ve arkadas degisikligini önermiyorum sana.
Kücük ablanla kalman en mantiklisi ne kadar en az anlastigin olsada.
Zaten okulda olursun bütün gün, gelincede islere yardim edersin biraz, odanda takilirsin.
Durup durup sana takilmaz umarim ne de olsa ablan.
Böylelikle arkadaslarindan alistigin ortamdan ayrilmazsin. Üniv.ye az kalmis o zaman diger ablanlarin oldugu sehire tasinirsin.
Evli ablanin yaninda rahat edebilecigini sanmiyorum, 24 yasindakiylen hic yapamam dersen 27 yasindakini öneririm canim.
Allah yardimcin olsun dualarimda olucaksin.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
sana Allah'dan sabırlar diliyorum canım..
okulunu bitirdikten sonra en mantıklısına ablalarınla beraber karar vermen en doğrusu..
umarım en hayırlısı ne ise o olur senin için.

geçenlerde konu açmıştın.yanlış hatırlamıyorsam baban kalp krizi geçimişti.çok üzüldüm gerçekten.başın sağolsun.
küçücük yaşından hem anne hem baba kaybı yaşadın.allah yardımcınız olsun canım.sen hangi ablanı istiyorsan ona git ama tek söyleyeceğim yaşadığın evden ayrılma.annenin,babanın ruhu hep o evde olucak.yuvalarının bomboş kaldıklarını görmesinler.
gece gece çok kötü oldum.

başın sağ olsun canım.Allah sabır versin.Bence şu an için okul çevre değiştirmesen daha iyi olur.o ablanla birbirinize daha anlayışlı davranırsınız,birbirinize daha çok bağlanırsınız artık.ilerde üniversiteyi kazandıgında şehir değiştirirsin belki.

Allah sabir versin canimmm
Rabbim imtihan etmesin kimseyi bu sekilde.
Bence uzaklas derim daha iyi gelir uzaklasmak her zaman

Hangi ablanın yanında daha rahat ve huzurlu olacağını en iyi kendin bilirsin..sana okuman konusunda destek olacak birisi olmalı evlilerse ev huzuru iyi olanı da seçebilirsin..umarım okur ve kendi ayakların üzerinde durabilen bi genć hanım olursun..allah yolunu açık etsin

Allah bazılarımıza ötekilerden daha zor sınav soruları sorar, belki de kolay sınava girenden tüm soruları doğru yanıtlaması istenirken zor sınava girenin tek doğrusu olsa yetecektir. Senin sınavın da belli ki ortalamanın üstünde zorlukta. Derslerine nasıl döneceğini düşünmen bile senin içindeki sorumluluk duygusunu gösteriyor aslında. Bence de yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi şimdilik şehir değişikliği yapma, düzenini bozma. Ama üniversite sınavı konusuna asıl gerçekten. Bazen insan sıkıntısını derdini üzüntüsünü hayatta bir amaca kilitlendiğinde daha kolay atlatır. Sen de ileride umarım anne olursun (istiyorsan tabii) ve şimdiki yaşadıkların muhtemelen seni muhteşem bir anne yapacak. Ablaların ve diğer akrabalarının dışında bundan 10 sene sonrasını düşün hep. Bugunku acın hafifleyecek muhtemelen, ama o zamanlarki hayatın için bugunden en az zararla çıkabilmen için benim sana en önemli tavsiyem severek yapacagın bir meslek edinmen. Allah yardımcın olsun, herhangi bir sorun ya da yardıma ihtiyacın olursa özelden mesaj atabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…