- 17 Eylül 2014
- 37
- 2
- 88
- Konu Sahibi notkeepcalm
-
Canım benim başın sağ olsun.Annemi 3 yıl önce kaybettim. Babamı da dün gece kaybettim 15 yaşındayım o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Ben derslerime nasıl döneceğim nasıl ayakta kalacağım? 3 tane ablam var ama 2 tane de şansım var. Ya burda en küçük ablamla kalacağım ya da büyük iki ablamla başka bir şehirde yaşayacağım. Buraya o kadar çok bağliyim ki nasıl bırakırım? Sizce hangisi benim için daa uygun olur lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın
Başın sağolsun canım bence okulun nerdeyse orda olmalısın arkadaşlarından kopma gerçi hangi ablanla anlaşabildiğinde çok önemliAnnemi 3 yıl önce kaybettim. Babamı da dün gece kaybettim 15 yaşındayım o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Ben derslerime nasıl döneceğim nasıl ayakta kalacağım? 3 tane ablam var ama 2 tane de şansım var. Ya burda en küçük ablamla kalacağım ya da büyük iki ablamla başka bir şehirde yaşayacağım. Buraya o kadar çok bağliyim ki nasıl bırakırım? Sizce hangisi benim için daa uygun olur lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın
Hangi ablanın yanında daha rahat ve huzurlu olacağını en iyi kendin bilirsin..sana okuman konusunda destek olacak birisi olmalı evlilerse ev huzuru iyi olanı da seçebilirsin..umarım okur ve kendi ayakların üzerinde durabilen bi genć hanım olursun..allah yolunu açık etsinAnnemi 3 yıl önce kaybettim. Babamı da dün gece kaybettim 15 yaşındayım o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi. Ben derslerime nasıl döneceğim nasıl ayakta kalacağım? 3 tane ablam var ama 2 tane de şansım var. Ya burda en küçük ablamla kalacağım ya da büyük iki ablamla başka bir şehirde yaşayacağım. Buraya o kadar çok bağliyim ki nasıl bırakırım? Sizce hangisi benim için daa uygun olur lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?