• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem bilgi paylaşım, hem zayıflama...

sukroz

be fit, be fun...
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
170
73
48
Ne hayallerle başlamıştım bu günlüğe, ne istekliydim ama araya birçok şey girdi ve ben oldum tam78 kilo.. vermeye devam edeceğime bir de üstüne kilo aldım... sonra 3 şubatta Dukan diyetine başladım. ama bu kez diğer diyetlere başladığım gibi değil. bende 4 tane kitabi var dukanın. hepsini satır satır okudum. tüm forumlarda duraklamada ne yapmışlar, hangi yemekleri kullanmışlar, hangi sporlar iyi gelir okudum. Dukan ı özümsedim. sonra başladım.. bugun atak 6 gün ile bitip seyir evresine geçtim. bu sabah 74.4 çıktı kilom. hatta 1 haftada değişiklikler farkedilmeye başlandı.. inşallah bu kez hedefim kesin. 17 temmuz 2016 çıktı testte tarihim ve 55 kilo.. inşallah ulaşacağım..

Son düzenleme:
Bugun yeni düzenimde 2. günüm... sabah 1 haslanmış yumurta bol yeşillik ve 1 dilim de peynir yedim. sabah tartım 72 geldi. işe yürüyerek yaklaşık 20 dk da geldim. ara öğünde naneli rezene çayı ve 8 tane badem vardr. öğle yemeğinde kendime lor peynirli salata yapacağım. akşama da eğer evde olabilirsem ızgara et yapmayı düşünüyorum. böyle devam edersem önce biraz su kaybıyla birlikte 1 haftada yaklaşık 3 kilo gider sonra da her hafta 1.5-2 kilo verirsem zamanından önce hedefime ulaşmış oluyorum... destek olmak isteyen, katılmak isteyen yok mu?

günaydın sevgili günlüğüm... bugun sabah tartım 70.8 :21: sabahın köründe kalkıp spor yapıyorum artık. koşubandında 40 dk ve sonra 10 dk bisiklet sonra da yer hareketleri. zayıflamaya çalışırken ilk etkiyi görmek çok onemli motivasyon açısından.. burdan arkadaşlar edinmek istedim ama kimse bana katılmadı. ben de kendi kendime yazmaya devam ettim. diyetim de güzel gidiyor. hergün farklı bir besin grubu seçiyorum. böylelikle rutinden sıkılmayacağim.hedefim ocak 1 demeden 54 ü görmek umarım yapabilirim. sporu artırmam ve aldığım kaloriyi biraz daha azaltmam gerekebilir.

günaydın sevgili günlüğüm... bugun sabah tartım 70.8 :21: sabahın köründe kalkıp spor yapıyorum artık. koşubandında 40 dk ve sonra 10 dk bisiklet sonra da yer hareketleri. zayıflamaya çalışırken ilk etkiyi görmek çok onemli motivasyon açısından.. burdan arkadaşlar edinmek istedim ama kimse bana katılmadı. ben de kendi kendime yazmaya devam ettim. diyetim de güzel gidiyor. hergün farklı bir besin grubu seçiyorum. böylelikle rutinden sıkılmayacağim.hedefim ocak 1 demeden 54 ü görmek umarım yapabilirim. sporu artırmam ve aldığım kaloriyi biraz daha azaltmam gerekebilir.
Merhaba Canım,

Başarılar diliyorum, bende başladım ama diyet yapmıyorum akşam yemeğimi erken yemeye çalışıp sonrasında birşey yemiyorum. Fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum ve lahana kürüne başladım birde Saraçoğlu'nun. Birbirimize destek olalım özellikle yürüyüşü erteliyorum düzenli yapmak istiyorum.

Merhaba Canım,

Başarılar diliyorum, bende başladım ama diyet yapmıyorum akşam yemeğimi erken yemeye çalışıp sonrasında birşey yemiyorum. Fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum ve lahana kürüne başladım birde Saraçoğlu'nun. Birbirimize destek olalım özellikle yürüyüşü erteliyorum düzenli yapmak istiyorum.
az önce 5 ten sonra yemeyen arkdaşların topiğini okudum biraz. zor oluyordur diye düşünüyorum sen en son saat kaçta yiyorsun? lahana kürünü duymadım bir bakayım. diyette destek çok önemli bir de bilgilenmek tabi ki

Merhaba Canım,

sana da başarılar bu arada :) benim yolum uzun olduğu için ilk katılan arkadaş kıymetlidir.

sana da başarılar bu arada :) benim yolum uzun olduğu için ilk katılan arkadaş kıymetlidir.
Açıkçası benimde uzun ne kadar sürecek bilmiyorum ama şöyle 20-25 kilo gitmesi lazım :)

Açıkçası benimde uzun ne kadar sürecek bilmiyorum ama şöyle 20-25 kilo gitmesi lazım :)
benim fazlam başladığım gün 18 kiloydu. 2 kilosunu verdim kaldı 16.. bence veririz çünkü karar vermek direk başarmanın yarısı. kararlılığı devam ettirmek de görülen sonuçlara aldanmadan hedefe ulaşana kadar kaçamak yapmamakta.

benim fazlam başladığım gün 18 kiloydu. 2 kilosunu verdim kaldı 16.. bence veririz çünkü karar vermek direk başarmanın yarısı. kararlılığı devam ettirmek de görülen sonuçlara aldanmadan hedefe ulaşana kadar kaçamak yapmamakta.
Benimde hedefim yılbaşına kadar 15 kilo. İnşallah veririz yaa ;)
İsterseniz bende nette bulduğum zayıflama önerilerini paylaşırım

Benimde hedefim yılbaşına kadar 15 kilo. İnşallah veririz yaa :KK66:
İsterseniz bende nette bulduğum zayıflama önerilerini paylaşırım
süper olur. şimdi biraz daha araştırmaya başaldım ben de.. hiç boş vaktim olmuyordu. artık kendime ayırabileceğim vaktım var. çalışıyorum ama yine de her boşlukta zayıflamama katkı sağlayacak şeyleri araştıracağım. internette fena bir bilgi kirliliği var aslında. bir de ürün satışı çok fazla. işe yarayan bildiğiniz birşey var mı?

süper olur. şimdi biraz daha araştırmaya başaldım ben de.. hiç boş vaktim olmuyordu. artık kendime ayırabileceğim vaktım var. çalışıyorum ama yine de her boşlukta zayıflamama katkı sağlayacak şeyleri araştıracağım. internette fena bir bilgi kirliliği var aslında. bir de ürün satışı çok fazla. işe yarayan bildiğiniz birşey var mı?
Yok canım aynen bende güvenilir olmayan kaynaklara ve destekleyici ürünlere güvenmiyorum. Doğal ve bitkisel destekleri uygulayarak zayıflamak istiyorum. Soğan suyu,elma sirkesi, yeşil çay vs. Gibi

Aynen canım katıyıorum. Bugün 1 saat yürüdüm bu arada :)

az önce 5 ten sonra yemeyen arkdaşların topiğini okudum biraz. zor oluyordur diye düşünüyorum sen en son saat kaçta yiyorsun? lahana kürünü duymadım bir bakayım. diyette destek çok önemli bir de bilgilenmek tabi ki
Ben 17 yada 18 gibi son lokmamı yiyorum. Bazen geçebiliyor tabi ama erken yemeye çalışıyorum. Zor oluyor biraz ama gündüz diyet yapsam daha çok zorlanırım. Akşam zaten yatcaz gün bitti filan diye psikolojiyi şartlandırınca daha rahat olabiliyor canım.

Bugün diyetimde 7, seyirde ilk günüm. kilo fazlam 20 yi aşınca 5+5 yapmaya karar verdim. sabah dukan ekmeği yaptım ve yanıma aldım. süt ve yeşillikle bir kahvaltı yaptım şimdi de ekmeğimi yedim. bir de ton balığı. inşallah hedef yaza 38 beden ve altı :KK76:

Back
X