direk doktora muayene oluyormuşsunuz, jinekoloğa görünseniz yönlendiriyormuş.
gostcum d'sini anladım da sen o boya o kadarcık kilo ile nasıl 90 95 beden takıyorsun onu anlayamadım :1shok:
önce bir 3-4 kilo ver. deli gibi şınav çek. şınavı çok çekersek yağ yakmaya başlarsın kasların göğüsleri dikleştirirken üzerindeki yağ dokuları yıkılır. banyoda da yosun sabunuyla yıka göğüslerini aktarlarda bulabilirsin. geceleri yatarken de portakal yağı sürüp yatabilirsin cildin de sıkılaşmış olur. en önemlisi dert etme göğüslerinin olmasını istediğin şeklini hayal et hep.
ben napıyım ya 17 yasındayım 90 beden sıkıyo 55 kiloyum 1.57 boyum üstelik te sarkık senağlama
ahhh canım bir de bana sor sırtınımın ağrımadığı gün saat yok sürekli ağrıyor, dik durmakta zorlanıyorum sürekli kambur gibi omuzlarım içeri duruyorumsenağlama
arkadaşlar barelifts'i deniyen varmı içinizde,videosu çok inandırıcı gözüküyor ama gerçektende öylemi acabaönerilerinizi bekliyorum
gostcum 20 yaşındayım demişsin 20 yaşında olup ta ne sıkıntı çeken insanlar var. www(nokta)007b(nokta)com bu site eğitim amaçlı ve bi kaç örnek resim bulunduruyor. mukayese etmeni evsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?