• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem çalış hem anne ol hemde mükemmel bir ev hanımı ??????

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
19
318
arkadaşlar açıkçası yaşı benden büyük ve tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum oğlum 2buçuk yaşında iyi bir firmadan iyi bir iş buldum daha öncedende çalışıyordum ama 6-7 ay şehir değişikliğinden bide ailevi sorunlardan ara vermiştim şimdi asla geri çeviremeyeceğim bir firmadan çok iyi bir iş buldum.sorum şu;

hem çalışıp hem evi düzene sokmak benim için çok zor oluyor açıkçası evi pislikte götürmüyor tabi ama çokta mükemmel değil.(kardeşim eve geldiğinde ne var bu evde diyip kızıyor ama içime sinmiyor bir türlü)

siz bu koordinasyonu nasıl sağlıyorsunuz oğlum çok hareketli ve iştahı çok yerinde yani sürekli buzdolabından birşeyler alır yer bu duruma engel olmak asla istemiyorum çünkü sürekli meyve sebze yiyor haliyle dur demek olmuyor ama döküntü oluyor çok fazla bu sıralar bu duruma fazlasıyla taktım hemen hemen hergün çamaşır mak. çalışıyr ev süpürülüp siliniyor ama yok ya toplanmıyor herkes bir manyak olduğumu düşünebilir ama gerçekten hergün koltuk silinirmi meyve suyu dökülüyor o oluyor bu oluyor dökülüyor siliyorum.çocuk bu dökecek tabide ben nasıl üstesinden geleceğimi bilemedim
:5:

ayrıca sormak istiyorum gidip birilerinin evşne bakınca bana nasıl temiz geliyor anlatamam eve gelince afedersiniz sanki çöplük gibi geliyor iyice bunalttı bu sorun beni..küçük çocuğu olupta benim durumumda olan var mı?

4 aylik bebegim var 18 yasimdan beri calisiyorum ilk kez bu kadar uzun suredir evdeyimm ve bende senn gibi davraniyorum sanki evim hep pis esim kiziyo sacmalama diyo sen hem temiz hem duzenli hemde herzaman 3 cesit yemegi olan bir kadinsin sanirim biz cok takiyoruz kendimizi yipratiyoruz ne yapsak d3gisemeyiz kendimizi yok yere uzuyoruz bize yazik fazla takmamaya calis

daha önce çalışan insanlar ara verip te evde oturduğu dönemlerde dört dörtlük olmak zorunda gibi hissediyor kendisini... sanki çalışırken ev ihmal edilmişte şimdi evdeyim herşey süper olmalı diye düşünüyoruz sanırım..

iyi bir firmada iyi bir iş bulduğuna göre sanırım maaşında iyi olacaktır ,15 de bir bir kadın bul ,genel temizliği o yapar ,sen çalışırken çocuğuna kim bakacak bilmiyorum belirtmemişsin ama o evde olmayacağı için gün içinde ev çok kirlenmeyecek,akşamları gelince sadece yemek hazırlama ve çamaşır bulaşık olacak onlarıda halledersin ev halkı yatınca ,ben aynen yazdıklarımı yapıyorum .

14 yıllık çalışma hayatıma doğumdan sonra ara verdim kızım 2 yaşındayken tekrar başladım ,şimdi 3 yıldır çalışan bir anneyim ve herşey yolunda ,kadının çalışması mükemmel bişey ,heleki evliyken ,çocuğuna alırsın hesap soran yok ,kendine alırsın gönül rahatlığı ile ,evine alırsın v.s ..bana haftada bir kadın geliyor ,ben eve gelince sadece yemek hazırlayıp bulaşık topluyorum 2-3 günde bir çamaşır yıkanıyor o kadar ..
altından kalkarsın merak etme ..:34::34:

Back
X