ben hem kpss çalışıyorum hem de ücretli öğretmenlik yapıyorum
hafta sonları dershaneye gidiyorum hafta içi saat 8 ile 14.30 arası okuldayım hafta içi salı günü akşam 17 de dershanede eğitim dersim var onun dışında kalan vakitlerde akşamları çalışıyorum. okula gitmesem bile ben gün boyu ders çalışamazdım verimim düşük olurdu diyorum okulda kafa dağıtmış oluyorumdüzenli çalıştıktan sonra olur bence insan sürekli de ders çalışamaz zaten
bende kpss ye hazırlanıyorum ve çalışıyorum. işim cts pzr 2 gün tatil. akşamlar 7 de evde oluyorum. ama inan ki yolda pestilim çıkıyor ve akşamlar ders çalışmakta zorlanıyorum. tabi ben ara vereli çok oldu. benim için bu da olumsuz etken. dershanem haftasonu ve hiç dinlenemiyorum. inan evimi özlüyorum. keyifle bi kahve içip uzanıp tv izlemeyi özlüyorum. bla bla...
eğer canınız çok sıkılıyorsa ve paraya da ihtiyacınız varsa neden tanıtım elemanlığını ( tam adı ne bilmiyorum) düşünmüyorsunuz? bu süreçte sizi idare edecek bi iş. alışveriş marketlerinde kahvaltı ürünleri, çiğ köfte tanıtım işi yapabilirsiniz. günlük 40 - 50 tl civarı geliriniz olur. kendi yogunluğunuza göre iş alırsınız. gittiğiniz marketler de bu işi yapan kişilerden ayrıntılı bilgiyi alabilirsiniz.
bu arada rakibizama ALLAH cc emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.