- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
- Konu Sahibi kararsizbirisi
22 yaşındayım yıllar önce açıktan imam hatip liseden mezun oldum ve sözel / eşit ağırlıkçıyım. Derslerde temel bilgim bile yok.
Bu yıl dersanye gidicem ( tek başıma yapamayacağım eminim bu yüzden internetten çalış önerisi olmasın
) sınava hazırlanıcam ilahiyat ya da pdr istiyorum.
Şuanda da beş yıldır çalıştığım bir yer var
çocuklarıyla ilgilendiğim bir aile
Dersleri oyunlar vs ilgileniyorum
sabah 09:00 öğlen 14:00 kadar maaş 1200₺
Fiziksel olarak çok rahat ama beynim yorulacak.
Eğer işi bırakırsam bir yıl beni idare edecek birikim var ama çocuklar bana çok alıştığı için bırakmak istemiyorum hem de hazıra dağ dayanmaz diyerek kazancımdan da olmak istemiyorum.
Benim sorum şu;
Bu işe devam edip dersaneye hafta sonları ve hafta içi üç gün akşam gitsem + kendim de ders çalışsam başarılı olabilir miyim? Verim alır mıyım?
Yoksa zihnim dolar ve çalışsam bile anlayamaz mıyım, işimi bırakıp ( hafta içi tüm gün dersane + akşamları ve hafta sonlar evde çalışmak üzere) komple bu sınava mı odaklanayım?
Bu yıl dersanye gidicem ( tek başıma yapamayacağım eminim bu yüzden internetten çalış önerisi olmasın

Şuanda da beş yıldır çalıştığım bir yer var
çocuklarıyla ilgilendiğim bir aile
Dersleri oyunlar vs ilgileniyorum
sabah 09:00 öğlen 14:00 kadar maaş 1200₺
Fiziksel olarak çok rahat ama beynim yorulacak.
Eğer işi bırakırsam bir yıl beni idare edecek birikim var ama çocuklar bana çok alıştığı için bırakmak istemiyorum hem de hazıra dağ dayanmaz diyerek kazancımdan da olmak istemiyorum.
Benim sorum şu;
Bu işe devam edip dersaneye hafta sonları ve hafta içi üç gün akşam gitsem + kendim de ders çalışsam başarılı olabilir miyim? Verim alır mıyım?
Yoksa zihnim dolar ve çalışsam bile anlayamaz mıyım, işimi bırakıp ( hafta içi tüm gün dersane + akşamları ve hafta sonlar evde çalışmak üzere) komple bu sınava mı odaklanayım?
Son düzenleme: