hem çocuk yapmayı düşünen hem de zayıflamak isteyenlerin günlüğü olsun

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
Arkadaşlar bugün nuray sayarıdan duydum çarşamba diyete başlayanların diyeti kalıcı oluyormuş ama ben hem çocuk yapmayı düşünüyorum hem de kilo vermek istiyorum benim gibi olanlar var mı şimdi diyeceksiniz ki kilo ver sonra çocuk düşün ama eşim çok istiyor saçmalama diyor daha fazla vakit kaybetmek istemiyor bu yüzden benimle birlikte diyete başlayacak arkadaş arıyorum spor yapamıyorum bu yüzden ama yürüyüşe başlamak istiyorum var mı benimle bu yola çıkmak isteyen arkadaş olup önümüzdeki çarşamba kesinlikle başlayalım:34:

Slm ben de cocuk dusunuyorum diyetteyim suanda seni takibe aldim.:23:

benım esımde cok ıstıyor cocuk bende artık ıstemeye basladım zaten 1 senedır dıkkat edıyorum yedıklerıme bastan kılo verdım ama sonra durdu yanı hedefıme ulasamadım hatta son zamanda 1.5 kg aldım ama takıp edıcem senı hatta hamıle kalırsakta devame delım bence kı fazla kılo almayalım:34:

Bende çocuk istiyorum ama acelesi yok.. Çünkü ben hep incecik olan sadece göbeği şişen hamilelere çooookkk özeniyorum.. bende onlar gibi olmak istiyorum acaip hoşuma gidiyo onlar.. Ve tabi zayıf hamileliğin sonrasında incecik bi anne olma fikri müthiş...Tabi yaza kadar zayıflayamazsam bu hayallerim suya düşücek.. Bence önceliğiniz kilo vermek olsun.. Çünkü herkes doğum sonrası kiloların zor verildiğini söylüyor..

takip edeceğim sizi :46: bende kilo vermeye çalışıyorum çocuk için

canım benimde hedefim o kiloverip anne olmak bende bebek çalışması yapıp aynı zamanda diyet yapıcam benimde günlüğüme buyur gel arada:3:

Bende çocuk istiyorum ama acelesi yok.. Çünkü ben hep incecik olan sadece göbeği şişen hamilelere çooookkk özeniyorum.. bende onlar gibi olmak istiyorum acaip hoşuma gidiyo onlar.. Ve tabi zayıf hamileliğin sonrasında incecik bi anne olma fikri müthiş...Tabi yaza kadar zayıflayamazsam bu hayallerim suya düşücek.. Bence önceliğiniz kilo vermek olsun.. Çünkü herkes doğum sonrası kiloların zor verildiğini söylüyor..

kişiden kişiye değişir bu tabı ama genel olarak gördüğüm cok asırı alınmadıysa rahatca verılıyor ben verdım ama oncesınden kalan kılom var sadece bence cocuk daha onemlı kılo bı sekılde verılır:34:

canım benimde hedefim o kiloverip anne olmak bende bebek çalışması yapıp aynı zamanda diyet yapıcam benimde günlüğüme buyur gel arada:3:

peki neler yapıyorsun spor olarak hızlı yürüyüş zararlı olur mu acaba:18: ben bol su içmeye çalışacağım inş. içebilirim çok zorlanıyorum ama zayıflamam gerek bir yandan :18: önümüzdeki çarşamba başlayacağım yok mu benimle birlikte diyete başlayacak:18:

benım esımde cok ıstıyor cocuk bende artık ıstemeye basladım zaten 1 senedır dıkkat edıyorum yedıklerıme bastan kılo verdım ama sonra durdu yanı hedefıme ulasamadım hatta son zamanda 1.5 kg aldım ama takıp edıcem senı hatta hamıle kalırsakta devame delım bence kı fazla kılo almayalım:34:

şu an kaç kilosun canım:44: evet hamileyken de ipin ucunu kaçırmamak fit olmak gerekli gerçi emzirerek kilo veren çevremde çok oldu ama yine de hamileliğimde çok kilo almak istemiyorum psikolojim bozuluyor ilkinde 17,5 kilo almıştım :50:

67.5 kg yım canım ben emzırırken kılo verenlerden deılım cunku ıyı yedım o zaman hatta almadıgıma dua edıyorum:1: ama ıste oglum 8 aylık olunca almaya basladım ondan sonra verdım ıste ama hedefıme ulasamadım ben 14-15 kg almıstım hamılelıkte 70 le hamıle kalmıstım

Back
X