Hem çok sevmek hem boğmak istemek :)

withamelie

☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
56
160
8
Konu başlığının saçmalığı..bunu bile zor bulabildim:confused: Sevgilimle çok şükür güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat bazen sevgimi de sinirimi de zirvede yaşıyorum. Tabi ki sinirlendiğimde asla hakaret,kötü sözüm olmuyor fakat laf sokup duruyorum inceden,kelimelerim asla tükenmiyor. Bıraksa saatlerce konuşup hayıflanırım. Dinlerken de tabi gözleri bayık bayık bakmaya başlıyor, o bana cevap vermeyince daha da gıcık oluyorum. :) Sonra da kafama takıp ilişkimde sorun ettiğim şeyler çok çocukça ve saçma geliyor. Sizce daha olgun bir ilişki ya da bir ilişki nasıl olmalı? Sorunsuz geçinmeyi siz nasıl başarıyorsunuz? :) Kısacası "huzurlu" bir beraberliği nasıl sağlıyorsunuz?

Benim eşim aynı konuyu birkaç kere konuşmayı sevmez. Birşey olunca konuşup kapatır biz kadınlar illa laf sokup uzatırız. Ben öyle yaparsam iyice uzuyor tatsız duruma geliyor. Bende zamanla eşimin tavrının daha doğru olduğunu anladım. Konuş kapat uzatma yöntemi huzur :)

Yaşınız kaç ayrıca benim yaşadıklarımdan ve çevremden öğrendiğim bir şey eğer ilişki de tartışmalar artıyorsa aranızda uyum problemi var bence aslında gereksiz yere zorluyoruz ilişkiyi belli yanı farklı dünya insanlarıyız ama illa olacak illa emek verdik kafası gelecekte daha da üzüleceğim biliyorum diyorsun ama vazgeçemiyorsun

Konu başlığının saçmalığı..bunu bile zor bulabildim:confused: Sevgilimle çok şükür güzel giden bir ilişkimiz var. Fakat bazen sevgimi de sinirimi de zirvede yaşıyorum. Tabi ki sinirlendiğimde asla hakaret,kötü sözüm olmuyor fakat laf sokup duruyorum inceden,kelimelerim asla tükenmiyor. Bıraksa saatlerce konuşup hayıflanırım. Dinlerken de tabi gözleri bayık bayık bakmaya başlıyor, o bana cevap vermeyince daha da gıcık oluyorum. :) Sonra da kafama takıp ilişkimde sorun ettiğim şeyler çok çocukça ve saçma geliyor. Sizce daha olgun bir ilişki ya da bir ilişki nasıl olmalı? Sorunsuz geçinmeyi siz nasıl başarıyorsunuz? :) Kısacası "huzurlu" bir beraberliği nasıl sağlıyorsunuz?

Soruna ve probleme gore degisir. Ben genelde kolay kolay sinirlenen biri degilim. Gercekten kizdigimda kavga ederim ve genelde de empati yaptiririm. Ailesiyle ilgili aldigimiz kararlarla ilgili yada arkadaslarimizla ilgili. Erkekler saatlerce dirdiri sevmez ki benim esimde cok konusmaz. Ama gercekten kirildiysam da dirdir asla yapmam ama konusmamda. Nedenini nicinini sordugunda ise dusun ve bul derim. Bide bazi hatalari gormezden gelmek gerekiyo yani sabirli olmak gerek. Her ters giden seyde kavga cikarirsan sevgide saygida kalmiyor

Gerçekten burda ki bazi insanları anlayamıyorum ben. Hemen bi ayrıl hemen bi yaşın kac muhabbetleri. Sadece konuşmak ve eleştirmek olsun diye buradalar. :KK11:
Konuya gelecek olursam, BEN!
Uzatmayı ve uzattıkça tartışma yaratabilen tek insanım sanirsam. Işın kötü yanı bu şekilde onları gerçekten usandiriyoruz :halay:
:oops:

Gerçekten burda ki bazi insanları anlayamıyorum ben. Hemen bi ayrıl hemen bi yaşın kac muhabbetleri. Sadece konuşmak ve eleştirmek olsun diye buradalar. :KK11:
Konuya gelecek olursam, BEN!
Uzatmayı ve uzattıkça tartışma yaratabilen tek insanım sanirsam. Işın kötü yanı bu şekilde onları gerçekten usandiriyoruz :halay:
:oops:
bana mı lafınız :işsiz:

Bak simdi onun saas cevap vermemesi bir taktik
Akli sıra susacak,sende susacaksın ve sorun ya da konu her ne ise havada kalacak
Yani seni anlamadığından değil,isine gelmediginden susuyor
Benimde en nefret ettigim sey bu olay
Ben en son eşime susup durma ben susarsam daha kotu olur benim susmam hayra alamet degil dedim
Tarzinizda küsmek yoksa yani laf sokma hayiflanma gibi huylar varsa ki bende fazlasiyla var ve bunun icin ozel ortam bile hazırlarım eger sokmazsam rahat uyuyamam hastanelik olurum :D
Bunu yapmak istemiyorsaniz tek yapmaniz gereken ortami terk edip bir kosede nefes alip vermek derin derin
Ben suan bu taktikle sonduruyorum icimdeki atesi
Huzurlu beraberligi saglamak icin alttan almayi bilmek gerek
Ama bazi erkekler bunu kullanip şımarır
Benimki oyle mesela
Bazi dusunceler akliniza gelince aklinizda birsey imgeleyin. Mesela kılıç
Sevgilinizin soyledigi bir soz yasanan bir olay ya da o an huzursuz oldugunuz birsey o kilicla o düşünceyi kesin
Ben bunuda yapiyorum
Yoksa su genc yasimda inan kanser olurum
O inceden kelimeler bendede tukenmez
Bak sen evlen lugatina daha yenileri eklencek ben evlendikten sonra laf sokma kabiliyetim arttı
Sonra pisman oluyorum gidiyorum kocami opuyorum hicbisey olmamis gibi oda hemen sarılıyor
Ama o bana aynisini yapsa ben onun gibi yapici olamazdim
Sinirlenince uzaklas
Nefes al
Su ic
Ben kendimi baya tutar oldum bu sayede

Soruna ve probleme gore degisir. Ben genelde kolay kolay sinirlenen biri degilim. Gercekten kizdigimda kavga ederim ve genelde de empati yaptiririm. Ailesiyle ilgili aldigimiz kararlarla ilgili yada arkadaslarimizla ilgili. Erkekler saatlerce dirdiri sevmez ki benim esimde cok konusmaz. Ama gercekten kirildiysam da dirdir asla yapmam ama konusmamda. Nedenini nicinini sordugunda ise dusun ve bul derim. Bide bazi hatalari gormezden gelmek gerekiyo yani sabirli olmak gerek. Her ters giden seyde kavga cikarirsan sevgide saygida kalmiyor
Basak burcu musunuz yaaa

Back
X