- 14 Ağustos 2014
- 392
- 179
- 63
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ben sunu anlamadm.cocuk nasıl anneden once kalkıp evde oyalanamıyormus.bnm esım de herseyı bnm dusunmemı bekler bn de cok sınırlenrm.bu sınırlenmek ıcın yeterlı bır sebep.cocugu bnm dusundgm kadar dusunmesı gerek sonucta.bnm oglum da bazen benden once uyanır oyuncaklarıyla oynar benı uyandırmaya calısır.su anda kapı acamıyor ama kapıları acmaya basladgnda bılıyorum kı benı beklemeden ıcerı gıdıcek.bzm evde bazen babası evde oluyor sabahları,bazen de olmuyor.cocuk nerden bılsın ne zmn bırı var ne zmn yok.ha kmse yokmus deyıp gelıp gerı mı yatacak.yapmayın allahaskına ya.kadının sınırlenmeye laf etmeye hakkı yok mu.kaldı kı kocası sınırlendı dıye kadını ne hale getırmıs..Dayak asla hakli sebepten degil ama oncesinde elini skstirdi diye canin acisiyla bide annesinin azarini isiten bi cocuk var.ve bence annenin asil tepkisi sandalye iceri alinmadigi icin degil koca ona bagardigi icin.kaldiki kucucuk cocuk anneden once kalkipta evde oyalanamaz tek sorun balkondaki sandalye olmaz.yada uyuyan cocuk evdemi birakildi yanina alarakmi gecenin bi saati dolandi sokaklarda o detayi bilmiyorum ki ikiside yanlis.ben ortada dusunulen bor cocuk goremiyorum
size katılıyorum çok güzel açıklamış yapıcı olmuşsunuz..Sizler cocuklariniza hic mi kizmiyosrsunuz bilemem ama burda annelik sandign gbi değil diycek kadar abartili bir durum söz konusu değil. Siz anneligni sorgularsaniz o da fark etmeden savunur sekilde konusacaktir tabi. Soyledikleri benimde hosuma gitmedi bi kere hastaneye goturmedim filan ama lutfen sizlerde abartmayin!
Konu sahibi cocuk yetistirmek cok zor sinirlerinizn gerilmesi cok normal ama lutfen cocugunza ve esinize olabildgince sakin davranmaya calisin. Yasar Kuru hocayi tavsiye ederim cocugunuza aziz misafiriniz gibi davranin der. Henuz cok küçük cocuklar dört yasina kadar kural tanimazlar.su an yasi gereği kesfetme zamaninda merak ediyor. Daha ılımlı olmaya çalışın lutfen. Kocanizn yaptginin asla sebebi olamaz elbette ancak sizde kiskirtmissiniz. Kocanizi iyi tanirsiniz bu seklde kiskirtmaya gerek yok . Ikinizde sinirliyken iletisim kurmaktan vazgeçin bence. Kocanizn bir anlik sinirle davrandgi sonradan kendini affettirmeye calismasindan belli. Hemen affetmeyin derim ki bir daha bu sekilde davranamayacagini görsün.
Bu arada artk kk'da konu acmaya cekiniyorum. Burda zaten normal bir psikoloji de olmuyor insanlar bir de uzerine gidiyorsunuz. Derman değil sanki kendine saydirma yeri oluyor gittikce
Eştir döverde severde abartmayın!![]()
Bu yorumunuzda ironi var dimi? Lütfen öyle olduğunu söyleyin.
bi ton laf yedi kadin :) katiliyorum bu yoruma.. duyulmamasini istemesi cok dogal, yalnizca su an oncelik onlar dgl, esiyle yoluna girmesi veya ne olacaksa olmasi, bosamazsan onursuzsun tavrini hic begenmiyorum arti olarak, herkesin durumu bir mi Allah askina?!Pardon da hanımlar, şiddet tek yönlü olumsuzluk içermez, bunun elaleme rezil olması da var, kadının bunu takmasından daha doğal bişey olamaz, dayak yediğine sizden daha çok üzülmüştür merak etmeyin.. Bir de üstüne dışarı yansımasına da üzülmüş. Ki daha öncesinde sorun yaşadığı komşularının duyması kadının üzüleceği kadar önemli bence. Çok normal bunları da düşünmesi. Benim annemde anlatır babamla kavga ettiklerinde (ki çoğu şiddetle sonuçlanırmış, boşanmışlar sonra) dışarı ses çıkmasın diye ilk camları kapatırmış. Siz nerde yaşıyorsunuz Allah aşkına. Acılı insanları bu şekilde kınamak, hele hele anneliğe laf söylemek kimsenin haddine düşmez diye düşünüyorum. Evet hiç bir kadın, hiçbir anne kusursuz değil ama acımasızlığın dozunu ayarlamak lazım, Haddin dışına çıkmamak lazım.
bir de kosullarini bilmeden dik dik tersleyerek akil verenler yok mu, onun verdigi akli yapamazsan da haysiyetsizsin! ne sacmalik ya sinirlenmemek elde degil.. bi de herkesin tek bi yolu dogrusu vardie, herkes icin de gecerlidir tavri nedir anlayabilmis dglm.. gir isine calis en buyuk nasihat, bakalim o konumu durumu varmi insancagizin.. oy oy oy!Sizler cocuklariniza hic mi kizmiyosrsunuz bilemem ama burda annelik sandign gbi değil diycek kadar abartili bir durum söz konusu değil. Siz anneligni sorgularsaniz o da fark etmeden savunur sekilde konusacaktir tabi. Soyledikleri benimde hosuma gitmedi bi kere hastaneye goturmedim filan ama lutfen sizlerde abartmayin!
Konu sahibi cocuk yetistirmek cok zor sinirlerinizn gerilmesi cok normal ama lutfen cocugunza ve esinize olabildgince sakin davranmaya calisin. Yasar Kuru hocayi tavsiye ederim cocugunuza aziz misafiriniz gibi davranin der. Henuz cok küçük cocuklar dört yasina kadar kural tanimazlar.su an yasi gereği kesfetme zamaninda merak ediyor. Daha ılımlı olmaya çalışın lutfen. Kocanizn yaptginin asla sebebi olamaz elbette ancak sizde kiskirtmissiniz. Kocanizi iyi tanirsiniz bu seklde kiskirtmaya gerek yok . Ikinizde sinirliyken iletisim kurmaktan vazgeçin bence. Kocanizn bir anlik sinirle davrandgi sonradan kendini affettirmeye calismasindan belli. Hemen affetmeyin derim ki bir daha bu sekilde davranamayacagini görsün.
Bu arada artk kk'da konu acmaya cekiniyorum. Burda zaten normal bir psikoloji de olmuyor insanlar bir de uzerine gidiyorsunuz. Derman değil sanki kendine saydirma yeri oluyor gittikce
aynen.. bi de kadinin dert etmesi normal, sonucta kim ister ki dayak yedigi bilinsin, esuyle duzelse de o imajla kalmak istemez, ben sadece su an ondan onemli bi problemi oldugunu savunanlardanimya alt katı düşünsün düşünmesin. burda şiddete maruz kalmış bir kadın var. kusura bakma ama elleri kırılsın kocanın sadece bunu diyorum
kesinlikle. evet ben olsam bende dert ederdim. hanginiz istersiniz eşinizle kavga ederken hiç sevmediğiniz birinin buna şahit olmasını?aynen.. bi de kadinin dert etmesi normal, sonucta kim ister ki dayak yedigi bilinsin, esuyle duzelse de o imajla kalmak istemez, ben sadece su an ondan onemli bi problemi oldugunu savunanlardanim
insan en ufacik tatsizlik bile olsa, annesi dahil kimse duysun istemiyo.. ama konu sahibi yerden yere carpildi :) savas alanina dondu konu birden, bana da satasanlar oldu dayak yerken simdi tamamen duzelen bi evliligi anlattim diye, sanki dayak yiyen sabretsin duzelir dedim, ornek verdim, madem arkadas bosanmiyor, umut vermek istedim..kesinlikle. evet ben olsam bende dert ederdim. hanginiz istersiniz eşinizle kavga ederken hiç sevmediğiniz birinin buna şahit olmasını?
herkes mükemmel bi hayat yaşıyomuş gibi davranmasın lütfen arkadaşlar. burda herkes derdini anlatıyor. birazda empati kurmaya çalışın. dediğiniz gibi eşle ya da sevgiliyle ya da aile arasında olan sorunları niye bi başkasının duymasını istesin insan hemde sevmediği birinden bahsediyoruz buradainsan en ufacik tatsizlik bile olsa, annesi dahil kimse duysun istemiyo.. ama konu sahibi yerden yere carpildi :) savas alanina dondu konu birden, bana da satasanlar oldu dayak yerken simdi tamamen duzelen bi evliligi anlattim diye, sanki dayak yiyen sabretsin duzelir dedim, ornek verdim, madem arkadas bosanmiyor, umut vermek istedim..
Düne kadar vardı ama artık kendi konumda aldığım yorumlara dayanarak kalmadı canım.bi daha söylüyorum kocanız değil mi bi yüzünüze vurunca diğerini çevirin bundan sonra. Nede olsa bekarken anne babanın vurduğu yerde gül bitiyo, e evlenince de bu dövme hakkı kocaya geçiyodur.
Bundan sonra her dayak yiyen insana yorumum aynı olacak benim. Sevgilerle
konu tamamen silinmeyecektir ama yorumlara kapatılır...
17 aydır hastane yüzü göstermedim diye kendinizle övünmek, doğru bir anne oldum demek yerine keşke bu duruma şükretseydiniz..
nice anne canları yana yana hastane köşelerinde sabahlıyor..
kötü anne oldukları için mi?
nice dert konuları açılıyor bebekleri hasta olan anneler tarafından, onlar kötü anne mi oluyor bu durumda?
bir evlada iyi bakmak onu 17 aydır hastaneye götürmemekle anlaşılmaz..
hayata yanlış yerden bakıyorsunuz..
illa ki ben doğru anneyim diyorsanız o zaman o doğru anne olarak şuna da bir cevap verin,
17 aylık bir bebeği evde gecenin bir yarısı tek başına bırakıp nasıl dışarı hava almaya çıkıyorsunuz?
okurken gozlerım doldudün akşam çok yorgun ve çocuğumun aşırı hareketli hali yüzünden sinirliydim.eşim uzmanlık sınavları için kursa gittiğinden akşam 9 da geldi yemek yedik biraz oturduk.buzdolabını açtım meyve suyu çıkaracaktım oğlum geldi elini kapağın arasına soktu.daha öncede aynı hareketi yapmıştı ve eli sıkıştı çok ağladı.bende tekrar aynısını yapınca dayanamadım bağırdım.eşimde balkondaydı.bana sert bi şekilde ne bagırıyosun bağırmasana dedi.zaten sinirliyim bide o öyle sinirli konuşunca iyice canım sıkıldı.neyse ben oturdum tabi yüzüm asık. ne oldu ne domuşup duruyon dedi.yok bişey dedim.belli belli dedi.sinirim bozuk dedim.biraz agız dalaşı yaptık çocuğu alıp yatırdım ben.oda geldi yattı.dedimki bilgisayarı içeri aldınmı aldım dedi.masayla sandalyeyi kenara çekseydin dedim.çünkü oğlum benden önce uyanıyor ve ben 3.kattayım masaya falan çıkıp aşağı bakıyor.düşebilir ben unutursam bile mutlaka çek diye defalarca uyarmıştım daha önce.hiç birini yapmamış.bende kızdım neden yapmadın herşeyi benmi düşüncem bu ewde diye.bagıra bağıra sana kızdım ondan yapmadım dedi.ne bagırıyon sen dedim sesini duyurmayamı çalışıyosun millete.hala bagırıyo b u arada.şeytan diyoki çarp bi tane yüzüne dedim ve tam yatacakken tuttu beni kolumdan sen kime çarpıyon hadi vur bakayım diyerek burnuma vurdu 2 kere.çok canım yandı ağlamaya başladım.kalktım çıkıyodum odadan kolumu tuttu koltuğa fırlattı hala vuruyo ve bagırıyo.soyunma odasına gittim giyinip çıkacaktım hava almaya yine saldırdı vurup duruyo hala.giyinmeme izin vermedi.bu arada ben iyice kendimden geçtim.konuşurken çenem titriyo kelimeler ağzımdan çıkmıyor vücudum şoka girmiş gibi titriyo.tansiyonumda düştü aşırı mide bulantısı oldu.alt komşuyla tartışmalıyız konuşmuyoruz.bunlar olayı duydu tabi onca bağırışa.aşagıda güle güle konuşuyolar duyduklarını belli edecekler yani.ekmeklerine yağ sürüldü nede olsa.neyse benim o halimi görünce duşa soktu beni.çıktım ağla ağla kendime gelmedim.aynaya baktım kollarım sırtım morarmış.omuzumda hala çok kötü bi ağrı var.dışarı çıkardı beni arabayla biraz dolaşıp ewe geldik.sırnaşmaya çalışıyo gönlümü almaya çalışıyo izin vermedim uyudum.sabah uyandım ağlamaktan gözlerim şişmiş yüzüm gözüm bi tuhaf.allahtan oğlum uyuyordu yaşananlara şahit olmadı.dayank yediğimemi yanayım yoksa alttaki pisliklerin bunu duyduklarınamı.okadar moralim bozukki nefret ediyorum herşeyden.23 yaşımda ewlendim 26 yaşımdayım suan.bazen diyorum kendi kendime ewlendinde başın göğemi erdi.dün ağlarken annem geldi aklıma ona okadar ihtiyacım vardiki oan. hala ağlıyorum yazarken bile.en çok ağrıma giden bu olaya alt katın şahit olması.çok canım yanıyor.uzun oldu kusura bakmayın içime dökmek istedim.ben şimdi hangisine yanayım....
Siz cocugun anneden once kalktigi icin balkondan dusebilme ihtimalinden korktugu kismini kacirmissiniz sanirim.kaldiki ben evliliginin ilk yillarinda dayak yiyip sonra dondugi kocasinin yaninda saglikli bi annelik yapamiyacagini soyledim.dayak yiyip arabayla turlamaya cikmak normal bi ruh halimi.cocugunu bu kadar dusunen kadinin bu adamin yaninda 5 dakika durmamasi lazim.ilk dayak degilki bu kaldiki sinirden atilan bi tokat degil erkek dover gibi dovmus.ayrilmiyosanda kardesim goze alicaksin bunlari o zaman ceneni kapali tutuucaksin biraz.sanki biz oh iyi olmus dedik.hayır ben sunu anlamadm.cocuk nasıl anneden once kalkıp evde oyalanamıyormus.bnm esım de herseyı bnm dusunmemı bekler bn de cok sınırlenrm.bu sınırlenmek ıcın yeterlı bır sebep.cocugu bnm dusundgm kadar dusunmesı gerek sonucta.bnm oglum da bazen benden once uyanır oyuncaklarıyla oynar benı uyandırmaya calısır.su anda kapı acamıyor ama kapıları acmaya basladgnda bılıyorum kı benı beklemeden ıcerı gıdıcek.bzm evde bazen babası evde oluyor sabahları,bazen de olmuyor.cocuk nerden bılsın ne zmn bırı var ne zmn yok.ha kmse yokmus deyıp gelıp gerı mı yatacak.yapmayın allahaskına ya.kadının sınırlenmeye laf etmeye hakkı yok mu.kaldı kı kocası sınırlendı dıye kadını ne hale getırmıs..