- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
senin bu konun tüketici şikayetleri kısmında da vardı..
silindi diye açtım zaten.ayrıca tüketici şikayetlerindede bir çok site adı verilmiş
Konunun açılmasında sorun yoktur, lakin şu notu vermeyi atlamış arkadaş ben konuyu yakinen takip ediyordum ve kendisini arayacaklardı aramadılarsa bu dakikadan sonra yapabileceğim birşey yok. Konu açık kalabilir.
.ya sorma benim eşimde burdan kamera siparişi verdi ne ürün geldi nede parayı iade ettiler,yasal yollara başvurucaz.
canım benzer bişi başka sitede benim başıma geldi bayabi uğraştık paramızı geri aldk sana geçmiş olsun canım..biz önce kredi kartımızın bankasına itira dilekçesi faxladık . banka 40 veya 45 dün geçmesini belirtiyo seni sonra o arada tüketici mahkemesine başvurduk orayla görüşmelerimiz oldu bizim admıza mahkeme açıldı ve bi kaç ay sonunda paramızı geri aldık..
bankadan itiraz dilekçeri istediler geçen hafta faksladım.bugün görüştüm bayan dedi bir hafta falan sonra arayıp durumunu takip edin.inşaallah olumlu bir sonuç çıkar kızlar.bankadanda bişiy çıkmazsa hönk diye koyacak bu durum ve avcumu yalayacağım.bir gün bi açsam hesabımıda param orda olsa olmaz mı ki.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?